plupp

Jeanette - Inte ska du väl hata det? Om det är besvarat ska man ju vara överlycklig!

Försov mig lite idag, så jag missade första förleäsningen. Men de kändes helt onödiga, snubben visade bilder på sina barn lite då och då, hur normalt är det på en skala? Men ska inte klaga, imorgon är det föreläsningar från 8.15 - 18.00. Tummen upp för det! Min hjärna kommer bestå av saft när dagen är slut.

Lunchmötet gick bra, vi har kommit fram till att vi ska försöka fixa en vit helg, alltså fredag kväll, lördag och söndag med aktiviteter som är helt nyktra. Tror många av oss som är med och fixar den också behöver en sådan (typ jag).  Jag vill verkligen på combat idag! Det är nästan tre veckor sen sist, åh herregud alla andra kommer kunna det nya programmet som ett smäck och så kommer jag och flummar till det helt och hållet. Fast det var nog inte så smart att gymma igår, jag kände lite kli i halsen igen imorse. ÅH jag lider verkligen av att inte kunna träna. Nä för f-n, jag ska fara på combaten, men jag får väl ta det lite lugnare, hur nu det ska gå till för det är svårt att ta det lugnt när man får världens adrenalinkick av det! Åh det kliar i benen bara jag tänker på combaten. Nu låter det helt galet till och med för att komma från mig, men så är det verkligen!

Nä jag ska gå och ta ut lite hoppighet på soporna som måste föras ut och sängen som ska bäddas ren.

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Jo, det är en känsla jag inte tycker om. Vet inte riktigt vad han tycker om mig. Men hur som helst har jag nog ändå sumpat det. Har varit med hans bästa vän...

2010-02-08 @ 23:28:07
URL: http://www.icespider.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0