ny serie att följa

Herrejäklar så bra legend of the seeker är! kl 20 nu på fredag har den premiär i 6an, se den! Min nya drog lätt.

Jag funderar på att faktiskt sätta kläder på mig idag, alltså andra än pyjamasen. Det beror mest på att jag måste införskaffa fler näsdukar från slemmis och det är lite för kallt för att gå dit i pyjamas. Annars hade jag lätt gjort det. Sen ska jag väl masa mig förbi tvättstuga också och kolla tiderna. Lika bra att slå två flugor i en smäll när jag nu ändå måste ut.

Våra overaller kommer komma den här veckan mest troligt! Jag ska nöta den så hårt det bara går, fatta vad härligt att inte behöva tänka på vad man ska ha på sig på STUK en lördagkväll, man sätter bara på overallen. Väldigt praktiskt. Overallen ska man alltså fylla med en massa tygmärken och liknande och skriva sitt namn på högra byxbenet. Ska visa bilder på mitt mästervärk när jag nu fått den och fixat klart med den, men jag kan bjuda på ett par tygmärken jag fyndade på tradera (nobelpriset till den som uppfann siten!):









Har tre Green Day-märken just nu till overallen, det ska inte gå att missa vilket band jag tycker knäcker mest!



:)

Vilken kväll igår! Plus i massor till den! Den började med middag hos Sara och lite småprat innan vi drog till STUK. Vi kom dit ganska tidigt så det var i princip inget folk där men då passade vi på att snacka riktigt ordentligt. Men när folket väl kom var det drag. Musiken var grym igår, vi ägde dansgolvet TOTALT. Och det trevliga är att jag inte är bakis fast det blev en del dricka igår, gillas! Tyvärr är min hals sämre men vad kan man förvänta sig efter att ha skrikit'/pratat större delen av kvällen?

Nu ska jag ta och se första avsnittet av legend of the seeker. Ha en bra dag!

30 januari

Tillbaka till Luleå idag då, känns konstigt att fara tillbaka när jag varit hemma i sex dagar nu. Men men på måndag är det plugg igen som gälller. Fast först är det ju lördag, jag som trott att det varit lördag i flera dar nu. Jag är inte helt frisk än, men skitsamma jag ska ut med Sara och hennes kusiner. PUNKT.

Haha jag tycker att det är så coolt att käka asperin, jag trodde bara det fanns i USA för det är ju från alla serier jag känner igen namnet. Bara det jag ville säga. Upptäckte en ny låt igår: Britney Spears - 3. Texten är ju pervers egentligen, men annars är det grymt bra. Misstänkt partyhit framöver.

Nu ska jag käka lunch och packa klart. See you in Luleå

ogilla!!

Usch det är ett uttryck som ger mig rysningar och inte på ett bra sätt! Det är: nu är det dags för fredagsmyyyyyys. Jag kan inte beskriva hur mycket jag verkligen ogillar (försöker minska på ordet hatar, det är så starkt) och jag vet inte varför. Jag vet bara att det är så fruktansvärt störande varje gång den reklamen dyker upp på TV eller någon jäkel skriver det på facebook.

Såg förresten min dissar-film nr 1 igår, transformers. Den sög inte så hårt som jag trodde att den skulle göra, jag blev faktiskt lite tårögd i slutet, men den är ju inte bra på något sätt! Förutom då att Josh Duhamel är med, han gör det helt klart värt att kolla tvåan också! Jag menar han är snygg som tusan annars också, men som militär är han dubbelt så het! Och ja jag vet att jag är en fjortis nu.

Insåg precis att det kommer bli glest mellan hembesöken under februari och mars, det kommer vara en massa psykologiinlämningar nästa månad och i mars har jag tre tentor! Mest troligt, minst två i alla fall men jag är i princip säker på att jag kuggade arbetsfysen. Så: 16 mars - omtenta, 19 mars - psykologitenta, 24 mars - tenta i sjukdomslära. Visst önskar ni att ni vore mig nu?! Men jag ska inte klaga, det är ju trots allt meningen att plugget ska ta samma tid som ett vanligt jobb - minst. Bara man hinner leva emellanåt är jag nöjd. Så här munter kommer jag inte låta i mars kan jag ju säga redan nu...

I april vet jag inte heller om jag kommer kunna vara hemma så mycket, det beror på när phösarutbildningen är och hur mycket tid den tar plus då att vi har en sittning att ordna.

29 januari

På bättringsvägen! Inatt sov jag utan att vakna en endaste gång eller svettas halvt ihjäl, otroligt skönt. Idag är min sista hela dag här i byn, jag skulle ha åkt hem redan på onsdag men vistelsen blev ju förlängd några dar. Inte fel med tanke på att det dröjer fyra veckor innan jag kan komma hem igen. Tyvärr är min mobil helt död och jag kan inte ladda den förrän jag kommer tillbaka till stan vilket är vid 17-tiden imorgon. Lite spännande att se om jag fått sms av någon, men samtidigt ganska tragiskt om det visar sig att jag inte haft tillgång till mobilen på över 24 h och ändå är det ingen som hört av sig!

Har faktiskt varit in till centrum en sväng och spanade in ett par slalomstavar på Sportmagazinet. Trodde de skulle vara dyrare men 225 kr är helt klart överkomligt + pjäxor som lär gå på cirka 2000 och sen är jag färdig för att susa nerför backarna. Imorgon hoppas jag verkligen att jag är frisk nog att gå ut! Sara har ju sina tvillingkusiner här så det skulle sitta fint att festa med dem! Och så fyller Julia år imorgon och hon ska mest troligt ut på STUK efter det. Förkylning bered dig på utplåning!

Förresten byter syster Johanna ut 2:an mot en 3:a idag, hon blir alltså 30-GRATTIS!!!

mums med pizza

Nu mår jag ganska så mycket bättre- tack pizzan!

Hm mami vikarierade på ett dagis och där jobbar någon som bott i Luppios fru och tydligen så har de pratat om mig. Det finns två saker jag inte gillar: folk som börjar snacka med mig och känner igen mig för att jag är lik mamma, folk som jag aldrig ens sett tidigare och folk som känner pappa och därmed vet vem jag är, samma anledning. Hårt liv att vara igenkänd ;)

Nu ska jag göra en massa ovettiga saker som jag alltid brukar göra i väntan på Simspson. Ha det gött!

aj aj aj

Aj vad mina lymfkörtlar gör ONT! De är verkligen stenhårda och trycker man på dem vill jag bara skrika, men det kan jag inte för jag är i princip röstlös nu. Kan väl säga att jag mest troligt inte kommer åka till stan imorgon heller, ingen vits då jag hade fått spendera fredagn helt själv. Eller planen var väl att Liv och Gry skulle få komma och sova över, men det går ju inte nu.

Saras kusiner kom upp igår och det är meningen att vi ska ha tjejkväll på lördag med utgång på STUK sen. Chansen att jag blir frisk är väl ungerfär - 20 % just nu. Aja jag ska gaska upp mig, det är ju ändå torsdag idag.

peace out people


illa

Jay - okej 6an är gratis, men lulebo har den inte som standard. Men digitalboxar kostar ju en del.

Igår hade jag ju ont i halsen, men idag är det tio gånger värre, kan lägga till: feber, huvudvärk, muskelvärk och att klumpen i halsen vuxit. Plus då att jag känner mig spyfärdig så fort jag tänker på mat. Vädret ute är riktigt grisigt också, blåser hur mycket som helst och snöar. Jag ska ju egentligen fara tillbaka till Luleå idag eftersom jag har tid hos tandläkaren kl 09 imorgon, men det vettetusan om bussarna ens går. Förhoppningsvis eftersom jag inte kan avboka tiden heller då man måste göra det senast 24 timmar innan.


på västfronten intet nytt

Otroligt händelsefattig dag, var en sväng till fiendeland (Finland) med pappa för att agera smakråd när han skulle välja ut nya glasögon. For förbi bibblan också och jag kunde inte låta bli att nörda mig så jag lånade hem en hel drös med Allt om historia- och illustrerad vetenskap-tidningar. Hämtade ut mitt lönebesked också, jobbade 58 timmar på de sex dagar jag jobbade dagarna runt jul och nyår. Slitigt värre men lönen gjorde mig på topphumör!

Nu väntar Simpsons och Mästarnas mästare. Måste bara säga att det suger att 6:an inte är gratis hos lulebo, såg igår reklamen för en ny serie som heter legende of the seeker, verkar vara lite samma stuk som Eragon och Merlin. Gillas helt klart och som tur är så finns ju pir*host*bay.

Imorgon återvänder jag till stan, funderar på om jag ska ta en tidigare buss för att signa in mig hos något av lagen på STUK, men samtdigt vet jag inte om jag vill jobba där för då blir det så få dagar jag kan vara ute utan att jobba. Och ja jag är ut i princip varje lördag, så det kanske skulle räcka med en eller två lördagar per månad egentligen...


hemma igen

Nu är jag i byn igen. Väldigt trevligt måste jag säga! Ikväll händer väl inte så mycket, ska kolla grannfejden. Imorgon väntar absolut ingenting förutom en tripp till Finland och jag måste säga att det är väldigt skönt. Mina dagar kommer vara fulla i över en månad framöver med inlämningar hit och dit,  en sittning nästa fredag och ytterligare en sittning på g, födelsedagsfester och inflyttningsfester, vinterfestivalen, träning och föreläsningar då såklart.

Ah pappa var snäll och påminde mig om att det är Simpsons på TV nu OCH jag hittade en Ben and Jerry's i frysen. Bra kväll!

25 januari

Halsen kliar som tusan, usch också! I alla fall så ska jag fara hem snart. Måste bara packa och sälja biljetter till herrmiddagen som vi i ped6 ordnar. Det var ju ingen skräll att jag inte orkade upp för att tvätta kläder men det har varit alldeles för lite sömn den här helgen. Herregud jag har tacklat av, under nolle-p var jag ut åtta gånger på tio dar och sov kanske fem timmar per natt- max. Inte okej!

Nu ska jag masa mig upp ur sängen och göra något vettigt, ciaoooo

Hertsöklassikern

Har spenderat större delen på Hertsön och vi var såklart lika flummiga som vanligt. Linda säger något om att det kan finnas äggskal i efterrätten men det gör det ju bara  krispigare, jag får det till att hon sa: tillbaka till krispigheten och där spårade vi ur totalt! vi gick igenom bonde söker krisp, sagan om krispighet och en massa andra filmkopplade titlar. Svårt att förklara hur kul vi faktiskt har. Sen drev vi med Madde som tydligen hade något på g med en irakier och det var söndermobbning av det så det sjunger om det. Därefter körde vi på Hertsö-klassikern, vi kollade Mamma Mia. Åh jag kan bara inte vara tyst när jag ser den utan jag måste sjunga med!

Liv var så söt och gav mig en försenad julklapp, en massa idolkort med Luleå Hockey-spelarnas signaturer. Nördig som jag är blev jag skitglad! Fatta hur avis jag var på henne och Gry när jag fick veta att de sett en massa Luleåspelare en halvmeter framför dem. Vaddå starstruck?

Nu är jag hemma igen och jag borde fundera på att lägga mig, jag är ju ledig fram till fredag men den enda lediga tvättiden på år är imorgon kl 7. High five på den! Måste packa lite också för imorgon drar jag hem till byn i tre dar.

24 januari

Hm baksmällan är faktiskt icke existerande, najs! Men jag drack inte alltför mycket igår. Jag hade glömt lämna nyckeln till fällan så då var det bara att klä på sig och traska dit. Men jag gillar verkligen att stå i fällan, man ser alltid en massa nya människor där och så får man tillfälle att snacka med såna man redan känner.

Nu ska jag börja dra mig mot Hertsön för att hälsa på mami, Linda och Madde (det är verkligen praktiskt att alla bor så nära varandra) och på kvällen är det philm som gäller med Maarja. Upp blir det.¨

Usch nu måste jag börja rusa! hejs

@]{€$£@@

Fan  också, ska skriva en note till mig själv: skjut dig själv för att du inte tog chansen att snacka med LTU:s snyggaste kille. Vad är felet på mig? igår minsann kunde jag som nykter snacka med hur jäkla många människor som helst, idag gick det åt helvete. Åh varför?

En till note: nästa gång du väljer ett onenightstand, ta en som inte är Överphösare nästa år och som inte skvallrar till resten av ÖPH-gänget OCH adeln och generalerna. Lagom kul att höra att alla man mötte igår, inklusive två av mina phösare, vet om det nu. Och det är inte jag som skvallrat. Så kan det vara en 40 pers som vet vad jag sysslat med inatt? Diskret är ju ett ord som beskriver mig så jävla bra!

En sista note: efter att du skjutit dig själv, häng dig för att du sumpade chansen.

Men jag får väl försöka nästa vecka igen, men då jobbar säkert den jäkeln. Han kommer ju säkert inte vara singel länge till, jag är förvånad att han ens är det överhuvudtaget!

Nä nu får jag rycka upp mig och tänka positivt! Ska läsa lite och sen lägga mig så att jag kanske inte är en zombie halva dagen igen pga för lite sömn. Godnatt

23 januari

Tja nu är jag helt ensam och kommer vara det tills jag drar till STUK, kul - NOT! Får sitta och pimpla colavodka helt själv. Hur patetiskt får det inte bli? Grr att Sara ska på sittning och Maarja jobbar.

Nåja jag borde passa på att sova ett par timmar, det lär ju bli ganska lite sömn inatt också. Smällar man får ta när man har för kul på nätterna.

Haha jag hade tråkigt i förmiddags så jag passade på att skoja med mamma:
(sms): mamma vad betyder två streck på ett graviditetstest?
(mamma ringer): Vems test är det? Vem har du varit med?
(jag anstränger mig för att inte skratta): mitt och ingen du känner
(mamma): @$€{}][ jag trodde du var smartare än så!
(Jag): HAHA det var ett skämt
(mamma): jäkla unge!

hihi jag rular så är det bara!

vem sa att orangea byxor inte är hett?

Den bästa kvällen på det här året - check! Galet kul hade vi igår. Det började med att jag och Maarja flummade i fällan och satte på oss en massa skumma kläder: Maarja tog en stickad orange tröja som det står ped6 på, röda extremt stora byxor och en bygghjälm på skallen. Jag hade orangea byxor från televerket och öronmuffar formade som lila Kermits. De kläderna hade vi på oss hela kvällen på STUK sen. Tyvärr hade vi inte så många nollor att leka med men desto fler phösare och det var grymt roligt. Vi körde en lek där en person i varje lag skulle ha en gurka mellan benen och resten av laget skulle i tur och ordning springa fram, ta en tugga och svälja hela biten innan man växlade genom att pussa nästa person i ledet. Den som först hade smaskat i sig hela gurkan vann. Vi lekte också mer barnvänliga lekar som fruktsalladen och hela havet stormar för att avsluta allt med MegaTwister. Jag kom ganska lindrigt undan, jag behövde bara sätta min näsa mot en nollas skrev.

Sen snackade jag och Maarja bort nästan en timme med folket som jobbade i garderoben, en av killarna var jäkligt söt men han försvann efter att vi varit och käkat varsin pizza på fällan. Det var ovanligt mycket folk för att vara en lördag, det var ju kö till baren! I alla fall så satt jag och Maarja mest och snackade med en massa människor, sen kan vi censurera resten  men jag kan ju säga att det var bortamatch för min del inatt/morse. Väldigt schysst kille men det finns grejer man inte ska göra första gången om man vill att det ska hålla så vi får väl se vad som händer.

Nu ska jag hitta en medicin mot baksmällan så ses jag och STUK igen på kvällen. Ciao


Hmm jag fick höra ganska många gånger igår att jag var elak, sårande måste jag säga!! Men det var bara två personer som sa det sammanlagt så det får jag väl ta, deras fel att jag har ont i hela kroppen nu. Och det är på ett helt perverst-fritt sätt. Per (Maarjas klasskompis) ska alltid mobba mig och försökte göra nacksving på mig igår. Men jag är i alla fall bjuden på inflyttningsfest hos honom. PARTY!!!!!! Nu halkde jag bort från spåret, jag fick faktiskt en massa komplimanger igår, i ORANGEA TELEVERKETBYXOR!!! Snacka om egoboost där.

ont här och där

Vaknade kl 7 med en jäkla feber, huvudvärk, halsont och antydan till muskelvärk = inget plugg för mig idag. Jag somnade istället om till 12.30. Tyvärr kan jag ju inte fara och gymma i det här tillståndet :( men jag missar inte chansen att få leka lite med nollorna (och spana om det finns snygga killar, som sagt jag är singel :P) och så ska jag/vi (Maarja inräknad) spana på DJ:sen när deras battle drar igång på kvällen på STUK. Drägelvarning på en av dem!!!

Nåja nu ska jag sluta flumma och göra något vettigt, diska kanske?

See ya!

Lule bäst av allihopa

Jepp Luleå vann :) Det satt hårt åt och matchen var långt ifrån bra men huvudsaken var poängen. Men det läskiga var att när jag kollade vem som satt bredvid mig såg jag lillkillen som terrade mig och Jeanette då vi skulle kolla 2012. Fatta att jag sen ser honom igen på hockey! It's a small world.

Oliver kom förresten med, jäkla pappa som lurade mig! Men han fick åka hem igen för jag hade glömt bort att jag lovat att leka med de nya studenterna imorgon och då skulle han få vara ensam för länge. Men jag ser honom på måndag igen för då åker jag hem några dar.

Nu ska jag nörda mig lite och läsa min nya bok om historiska slagfält. Hur stor töntstämpel är det inte på mig just nu?


21 januari

Snart kommer pappa hit, hade gärnat sovit ännu eftersom sömnen blivit lidande den här veckan men det går ju inte för sig nu. Har i alla fall varit och skrivit ut biljetterna, Luleå - Rögle ikväll. Sa någon kross? Det är vad man får hoppas i alla fall, det har gått lite tungt för Luleå mot det laget hittills.

Snart är alltså hela lägenheten iordning, nya TV-bänken kommer idag, DVD-hyllorna ska upp och klockan likaså + en hylla i mitt rum eller vardagsrummet. Borde hinna fara till storheden också för att köpa en scartkabel, några ramar och en dörrmatta bla. intressant handling ;)

20 januari

Dagen började på ett utmärkt sätt, jag försov mig. Men som sagt, det löste mitt problem med att jag igår glömde att handla frukost. Hade två föreläsningar om frakturer, fotskador och liknande följt av två halvflummiga föreläsaningar i psykologi.  Fast det låter ändå väldigt intressant :) dock har vi en massa gruppuppgifter och inlämningar + en tenta i den kursen.

Efter det for jag till gymmet och försökte minska klenhetsfaktorn lite grann, väldigt effektiv träning måste jag säga- NOT! Jag såg Anna från klassen och pratade lite med henne, sen såg jag min ex-phösare och pratade lite med honom osv. Men jag kommer nog ha en grym träningsvärk ändå imorgon. Tyvärr var det en massa folk där så imorgon ska jag fara dit lite tidigare innan pappa kommer. Då behöver jag inte ha dåligt samvete för allt jag smäller i mig under hockeymatchen imorgon (som att jag skulle ha det ändå även om jag inte hade tränat innan).

Nu ska jag laga mat, kyckling- och pastagratäng står på menyn och om jag orkar ska jag göra potatisbullar också så har jag en massa matlådor ett tag framöver.

på dåligt humör

Efter combaten drabbades jag kom jag på att jag glömt vara till Ica vilket betyder att det inte finns någon frukost imorgon = very great. Jag är inte sur så ofta men efter det gick allt bara utför:
-skulle boka tid till tvättstugan men har glömt bort vilket nummer den där jäkla brickan har vilket betyder att jag måste fråga Maarja när hon kommer hem
- vissa personer fattar inte att jag inte gillar dem så värst mycket men är för korkad för att säga det rätt ut, de fattar inte att om jag verkligen skulle gilla dem skulle jag se till att det finns tid och träffa dem och inte skylla på skolan, träning etc.
- Sverige förlorade just handbollen efter att ha lett med fyra bollar
- Oliver kan inte komma som planerat eftersom TV-bänken pappa ska ta hit inte ryms i vår bil så då lånar han en skåpbil och då har inte Oliver någon plats
- jag borde egentligen vara klar för sängen eftersom jag ska upp 7 imorgon men det lär dröja ett tag innan jag lyckas somna.

Tror det var huvudsakerna just nu, kan komma på en massa smågrejer också men nu börjar jag lugna ner mig igen och inse att de flesta av de där sakerna är saker jag bara kan skylla på mig själv.

Nu ska jag ta och diska lite.


träning snart

Snart är det dags för, hör och häpna!, combat. Svårt att gissa sig till ;) Håller på att försöka torka mina shorts med en hårfön eftersom de envisas med att vilja stanna i det blöta tillståndet. Combaten är förresten en och en halvtimme idag eftersom vi har ett litet teknikpass innan, gillas otroligt mycket då det alltid är kul att förbättra sin teknik så att man ser ännu proffsigare ut, hehe.

Hade superroliga ortopedi-föreläsningar med Luleå Hockeys läkare idag, skön gubbe det där! Som tur är har vi honom imorgon igen. Då är det också dags för de första passen i psykologi. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om det, de flesta verkar inte vara så pigga på det men jag hoppas att det kommer bli intressant.




snyft snyft

Har kollat på idrottsgalan och slutet på Wall-E. Jag snyftade till när Wolmer Edqvist som räddade livet på hockeyspelaren samtidigt som motståndarklacken skrek: låt honom dö, fick pris. Han var så jävla värd det!

Annars så var det åt h*lvete att Zlatan fick pris som årets manlige idrottare, han är en diva och en slö spelare som inte springer en meter i onödan. F*ck him! Men han fick i alla fall inte jerringpriset för det gick till Helena Jonsson, så sug på den Zlatan!

Sen såg som sagt jag och Maarja klart Wall-E. Herregud vilken söt film! Jag är totalt kär i en robot, jag har aldrig sett en gulligare varelse(förutom min prins som valp, det slår inget). Rekommenderas för dem som inte sett den!

Imorgon har vi luleå hockeys läkare som föreläsare, jag hade hellre sett att det var sjukgymnasten eftersom jag vill veta när den personen tänkt sluta/gå i pension. Om 2,5 år tycker jag låter väldigt bra ;) Absolut inte före!!! Jag fick också tillbaka min rapport idag, fick godkänt på den. Vet dock inte hur eftersom den sög men det är bara att tacka och ta emot!

Nu ska jag läsa lite meningslösa tidningar och sen bege mig till drömmarnas land. Klockan ringer 07.10 imorgon >_<

Godnatt

första skoldagen

Föreläsningarna tog slut två timmar tidigare än beräknat - om det gillas! Nu hinner jag diska, fixa käk och leta fram mina röda shorts till träningen. Jag vet att jag såg dem i förrgår men frågan är vart jag nu slängt dem. Det är så typiskt att man hittar grejer man inte behöver men sen när man väl gör det kommer man inte ihåg vart man la dem. Grr.

Sjukdomsläran verkar väldigt intressant, väldigt mycket att ta in, som vanligt, men det kommer nog bli riktigt kul! Vet inte vad jag kommer tycka om psykologin men men. Vi läser sjukdomsläran tillsammans med terminen över oss men tyvärr fanns det ingen snygg kille där. Elakt och väldigt fjortisaktigt men hey jag är singel så man måste ju spana ;)


17 januari

Det här är vad jag gör just nu, eller inte just nu för vi har besök av Markus för tillfället.



Jag och Maarja kollar alltså på Wall-E ifall det är någon som inte känner igen honom.

Haha pappa ringde för en stund sedan och jag tänkte fråga varför han ringer så tidigt, men innan jag hann avslöja mig (att jag sovit bort hela dagen med andra ordä) kom jag på att kl snart är 20 och inte 14 som det känns.

Imorgon drar en av de nya kurserna igång, sjukdomsläran startar imorgon och psykologin på onsdag om jag inte kommer ihåg helt galet. Tyvärr slutar sista föreläsningen kl 18 så jag hinner bara plugga och sen dra på combat. Och från och med imorgon 10.15 kommer jag vara en superambitiös student som fakiskt lyssnar på vad föreläsarna säger och skriver upp det så att man kommer ihåg det sedan också. Jag kommer säkert ångra det här 20 minuter efter att första föreläsningen startar men jag längtar verkligen till de nya kurserna. De känns lite mer som sådana vi har användning för som sjukgymnaster än att vi var tvungna att lära oss magsäckens anatomi.

Aja peace out folket!


crazy night

Hm måste erkänna att jag vaknade för ungefär en halvtimme sen, har aldrig vaknat så sent tidigare i hela mitt liv. Kvällen igår/dag var riktigt lyckad. Först kom två tjejer i min klass, Sara och Robin, Julia och en kompis till henne och Malin och Magnus. Vi hade jättetrevligt och snackade en stund när det helt plötslig VÄLLER in sjukgymnaster, det var kö in till lägenheten! Det tog flera minuter för siste man att komma in. Så snabbt gick det att förvandla lägenheten till en bastu full med snack. Och det slutade inte där, sen droppade maskinare och Maarjas jobbarkompisar från STUK in. Så vi blev nog en 60 pers som mest. Helt galet men oj så skoj!

Vi for mot STUK ganska tidigt eftersom det var helt fullsmockat där också. Fasikes jag som hade planer på att spana in den snygga dj:n och så jobbade han igår. Jag blev lite besviken, eller jag spana kunde jag ju ändå göra men inte något mer ;)

Och jag kommer leva länge på att min combatinstruktör sa att jag var duktig! Åh det kändes så bra. Kort sagt så var inflyttningsfesten + tentaröjet rikigt lyckade båda två :)

Ska gå och äta något nu och sen kolla Wall-E med Maarja.


inflyttningsfest + tentaröj = grym kväll!

Vaknade och for på bodystep halv 10 imorse, var lite seg för vi hade en jättekull kväll igår och jag somnade vid halv 3 någonting. I alla fall var stepen kul men jag hade världens problem med att hänga med. Fast det var ju min allra första gång så nästa hoppas jag att det går bättre.

Efter det har hela dagen gått åt städa och nu ska vi äta något innan vi gästerna kommer. Jag är lite nervös för jag har ingen aning om hur många som kommer, vi hade sattit en gräns på 40 pers men den gränsen överskreds a long time ago. Aja vi kommer ha jävligt kul i alla fall :)

PARTY ON PEOPLE!!!!!!


15 januari

Galet härligt att få sova till halv 11! Okej jag vaknade vid 9 men jag halvsov till halv 11. Ikväll är det tacokväll med Linda, Sara, Julia och Maarja (som har tenta idag-lycka till!) och innan dess ska jag få bort resten av mina kläder, handla maten och vara lite allmänt slö en av de sista dagarna innan nästa termin kickar igång med nya kurser i psykologi och sjukdomslära. Jag är lite nervös för den första kursen för vi kommer ha en skritflig OCH muntlig tenta. Jag som är supernervös inför en vanlig redovisning. Aja den dagen den sorgen.

Nu ska jag äta frukost

I know kung fu

Combaten var grymmisch - som vanligt! Mina karatepucnh sitter hyfsat nu men idag hade jag världens problem med pulsationerna. Himla svårt att förklara nu upptäckte jag men ni vet det kampsportarna gör mellan slag, sparkar etc. Alltså att tyngden ligger på främre delen av foten och så gungar/lättar man fram och tillbaka. Jag fattar inte vad som inte stämde. Frustrerande var ordet! Nästa gång då jäklar ska punchen, pulsningarna och blockarna sitta som ett smäck!

Ordningen i lägenheten börjar arta sig, några grejer som måste borras upp och sen när jag får bort alla mina saker som skräpar överallt kommer det se snyggt ut! Bilder kommer förhoppningsvis imorgon då jag ändå måste ha allt städat tills tjejerna kommer för en spelkväll som avslutas med tacos :)

Nu ska jag sörpla i mig after eight-te och kolla Glee. Har ni missat den serien har ni missat något bra!!

14 januari

Kollade nyss mästarnas mästare, väldigt bra program! Hejar såklart på Stefan Holm som enligt mig är en av de allra bästa idrottarna någonsin i Sverige. Tomas Johansson är med, han vann VM-guld på 80-talet tror jag, men avsläjades som dopad. SÅ jävla korkat! Men ialla fall, Patrik Sjöberg är också med och i programmet säger han att doping är lika med fusk och oacceptabelt. Jag tycker det är lika oacceptabelt att ta droger som han åkt fast för. Hyckleri kallas det för! För övrigt är jag så glad över att Madde kunde fixa TV:n igår. Tidigare gick det bara att se 1:an och 24:an men nu ser vi alla gratiskanaler. Utom 6:an som av någon anledning inte är med i Lulebos gratisutbud. Inte okej!

Usch en hund i en av grannlägenheterna har tjutit hela dagen och gjorde det igår också. Tycker så synd om den. Om man är borta hela dagarna får man ju se till att skaffa någon som kan se efter den dagtid eller så har man inte hund överhuvudtaget för hunden lider ju! Det hugger till i hjärtat varje gång den ylar :(

YEY

Tentan är äntligen över! Och det gick faktiskt riktigt jäkla bra! Tror till och med att jag får vg på de två första delarna. Arbetsfysiologin kommer jag få göra om, den har jag inte ens pluggat till så jag är noll förvånad där. Men det bryr jag mig faktiskt inte om just nu för jag är så glad över att jag klarade alla de andra delarna :) Men läxan blir ändå att man ska börja plugga två veckor innan-minst och inte en vecka innan för egentligen var det alldeles för lite tid, men jag hade tur med frågorna!

Nu ska jag omvandla glädjeruset till effektivitet och städa lite och fixa i mitt rum. Fick grejerna från Ikea igår så nu kan jag hänga upp lite mer kläder i alla fall + att nån gubbe varit och skruvat upp gardinfästerna så nu kan jag hänga upp dem med.

Ikväll är det combat som gäller och jag kommer vara så pumpad bara för att en tenta gick bra. Skönt att det räcker för att få mig på bra humör. Elin kanske kommer förbi innan hon drar söderut igen. Gud vad skumt det kommer kännas att hon faktiskt nu flyttar 150 mil bort för en längre tid. Men jag måste ju fara och hälsa på ;)

Peace out people!

tentaplugg och en rejäl dos ångest

Seminariumet gick bra, men jag är lite orolig över att min rapport inte ens klarar g-gränsen. Men då får jag väl rest på den och så får jag skriva om det som är fel/dåligt. Har bara pluggat efter det och combatat en timme, känns som att mina punchs sitter bättre nu :) Ni som aldrig provat på combat förstår inte hur grymt cool man känner sig, det känns som att man kan knocka en 200-kilos snubbe hur enkelt som helst (tror dock inte att det är så enkelt i verkligheten, men hey fantisera kan man ju).

Nu känns det som att mag-tarmen och näringsfysiologin sitter ganska bra, hoppas bara inte det kommer såna frågor som inte finns bland instuderingsfrågorna eller de gamla tentorna för då blir det lite knepigare. cirkulationen och njurarna sitter också hyfsat, med lite mer nötning imorgon så blir det nog bra. Ska hinna repetera lite muskelfysiologi innan kudden kallar. Imorgon har Maarja en av två tentor, håller tummar och tår för henne! Själv ska jag till skolan och plugga med tjejerna halv 9(!!!!), vet inte hur länge vi kommer sitta men säkert tills Linda ska hämta sina barn vilket brukar vara vid 15-tiden.

Mitt liv är så fantastiskt händelserikt just nu! Men efter tentan hoppas jag att det finns lite mer tid för att vara impulsiv på. Lever ju ett ganska inrutat liv förtillfället :/

Ska försöka få hit pappa nästa torsdag då jag är ledig, han ska hjälpa mig sätta upp lite saker. Vad vet jag dock inte, det är i princip bara en hylla och  jag inte vågar sätta upp själv. Resten är bara tavlor och två dvdhyllor men de ska inte vara alltför svåra att smälla upp. På torsdag efter tentan, fredag och lördag är det fixardga i lägenheten så att den är snygg inför festen. Måste åka ut till storheden också en sväng för att hitta ramarna till affischerna, spik och skruvar och handla mat inför tacokvällen på fredag. Sen måste jag hitta någon sorts klädförvaring eftersom jag inte hinner åka till ikea på ett tag och mina kläder måste ju upp nu!

Aja nu har jag lite muskelfysiologi att sätta tänderna i. Take care!

lördag men ingen fest bara pluggande (och fönsterspaning)

Huff nu är dagens pluggande over and done, kan inte påstå att jag blivit så mycket smartare än heller :/ Måste nog tyvärr inse att jag kommer kugga på tentan. Frågan är bara om jag ska välja bort att plugga in någon del för att ha större chans att klara de andra eller om jag ska plugga som ett psyk och verkligen hoppas att jag har tur med frågorna? Äsch inte fasikes ska jag ge upp, det finns ännu några dar att plugga på. Mag-tarmavsnittet sitter rätt bra, ska nöta inte det extra hårt imorgon tillsammans med muskelfysiologin, arbetsfysiologin och näringsfysiologin.

En vecka kvar till inflyttningsfesten, har skickat ut en inbjudan till ungefär hälften i min klass men jag vet ännu inte om de kommer komma eller inte. Nåja Maarja har bjudit sina jobbarkompisar på STUK och nu har vi fått två av dem som grannar! Gissa om vi blev chockade. Haha Maarja satt och spanade i fönstret ( vårt största nöje idag för övrigt :P) och när hon såg dem komma sprang jag dit och spionderade och när de kom ut från lägenheten dök vi ner på golvet och skrattade halvt ihjäl oss - moget eller hur! Men så kul vi har :D Nåja kontentan är i alla fall att det borde dyka upp minst 20 pers i alla fall. Annars längtar jag till fredag då vi har tjejmiddag här efter att Maarja skrivit tentan. Tyvärr kommer inhandlingen nog göra ett litet hål i plånboken, men härligt sällskap väger upp det :)

Imorgon väntar plugg i skolan igen, dock på en annan plats då det var förjäkligt kallt där jag satt idag :S men men nu ska jag göra lite ovettiga saker och sen sova. Hoppas någon av er som hittat min blogg har en riktig partylördag framför er. Saknar verkligen det, men nästa vecka ska alla spärrar släppas (och nej jag har inte glömt att jag lovat att dra ner på aloholen, man kan ju faktiskt ha superkul helt nykter också1)

dagens låt: Liquido - narcotic

8 januari

Har försökt nöta in matsmältningssystemet idag och det sitter till cirkus 75 % så mer nötning imorgon är alltså att vänta + att jag ska plugga muskelfysiologin också och börja titta på arbetsfysiologin om jag hinner. Cirkulationen får jag ta itu med på söndag, njurarna på måndag och respirationen på tisdag. Då har jag tid att repetera allt på onsdag.

Annars har det inte hänt så mycket idag mer än att jag har en fruktansvärd Oliver-absitens :( saknar verkligen min lilla pojke, men det kommer dröja minst två veckor tills jag ser honom igen. Ska försöka fixa så att han kan komma hit en vecka eller så, helst när vi har lite mindre i skolan så att han inte behöver vara ensam så mycket.

Nu ska jag snoka runt på felsms.com och tjuvlyssnat. se. Grymmaste sidorna på internet =) sen är det sömn som gäller så att jag orkar gå upp tidigt och pallra mig till skolan för att plugga för här får jag inte så mycket gjort. Borde hinna plocka bort lite kläder för det också!

Godnatt på er


suck och blö

Dålig dag har blivit sämre, Luleå förlorade hemma mot HV71, freaking ass vad surt!!!!! Och så har det varit under -30 här. Finns det något bra med den här dagen? Tror fasikes inte det.

Combaten gick hyfsat, måste erkänna att jag var lite lost på de nya låtarna, vi hade inte hela nya programmet idag tyvärr, jag har lite svårt för karategarden. Men men det kommer väl hoppas jag.

Snart är jag faktiskt klar med alla instuderinsfrågor. Tjohoo nu gäller det bara att plugga in dem. Ska ha pluggdejt med Linda, Malin, Julia och Sara som kom hem idag :D Och på helgen ska jag sitta i skolan utan en massa störande moment som hindrar mig från att plugga effektivt (fejjan, kylen mm).


skräpdag

Har varit hos Linda hela dagen och pluggat, vi var väl inte direk effektiva men fick i alla fall gjort några av instuderingsfrågorna till cirkulationen. Men det jag kan säga är i alla fall att google i allmänhet och wikipedia i synnerhet är mina bästa vänner just nu! Har i alla fall lärt mig att klaffstenos är samma sak som förträngning av klaffarna och klaffinsufficiens är klaffläckage. Alltid något, men den frågan kommer säkert inte på tentan bara för att jag nu kan den :(

Och idag fick jag veta att träningsrapporten skulle ha lämnats in i två olika mappar men det hade jag totalt missat. Jag lämnade in den i mappen för åhörare och opponenter men den skulle lämnats in i en enskild också så nu kan jag inte få vg på den eftersom den inte blev inlämnad i tid. Smart din jävla idiot!! Det betyder att jag inte kan få vg på kursen eftersom man var tvungen att få vg på rapportdiskussionen. I och för sig så räcker det ju med att man blir godkänd men det är så jävla surt ändå när jag ändå var klar med den i tid. Och så har jag missat att anmäla mig till en del i tentan, man måste anmäla sig till varje del och jag är bara anmäld till fem och inte sex. Men det borde gå bra ändå bara jag pratar med tentavakten. En anmälan betyder bara att man är garanterad en plats att skriva på. Och i alla fall Linda och Julia hade också missat att anmäla sig till den delen.

Usch hoppas dagen slutar bättre i alla fall, ska plugga arslet av mig, sen combata och plugga några timmar till innan jag ska sussa sött. Ska försöka omvandla ilskan över att jag är så klantig till något positivt!

effektivt pluggande kallas det för




haha fattar inte vad jag gör med handen/armen, den ser ju helt störd ut!









Nu har jag städat i mitt rum så att det i alla fall går att gå mellan sängen och dörren utan att riskera fotskador. Ska fortsätta plugga närigsfysiologi nu. Btw så undrar jag varför Rix fm säger att de har bäst musik just nu, 90 % av låtarna är minst flera månader gamla. Nå varför klaga, 21 guns går väldigt ofta och nyss hörde jag apologize.

Godnatt på er


kallt!

Usch man fryser ju gumpen av sig när man går ut! Hade inte planerat att gå ut idag men jag var tvungen att skriva ut en massa, ca 70, sidor som handlar om tentan. Surt värre dock när jag inte fick ut allt eftersom skrivaren klagade på att det var slut på papper. Stämde inte eftersom båda facken var fulla så jag vet inte vad den svamlade om. Ännu surare blev det när jag upptäcke att det jag skrivit ut om respirationen som är på drygt 30 sidor redan fanns i ett av mina anteckningsblock. Grr på det!

När jag kom hem fick jag ett litet ryck av effektivitet och fixa lite i mitt rum, när jag kommit på vad jag ska göra med alla kläder kommer det vara så snyggt och prydligt där. Och självklart när jag fått upp mina tavlor och min vägghylla, men det lämnar jag åt pappa för jag och såna grejer går bara inte ihop! Ska fortsätta plugga snart, men först ska jag designa bloggen lite och plocka upp alla mina miljoner tidningar från kartongerna.

Imorgon är det äntligen dags för combaten igen! Men jag fattar inte att det redan är tre veckor sen förra passet. Har klagat på det förut och jag gör det igen: tiden går så fruktansvärt fort. Snart har jag klarat av 1/6 av min utbildning, bara två och ett halvt år kvar så kan jag (förhoppningsvis) titulera mig själv legitimerad sjukgymnast. Men då ska ju tentan klaras av först också.

Haha Maarja visade mig igår detta youtube-klipp:


Har ingen aning om vad en skalärprodukt är, något med matte i alla fall, men låten diggar jag grymt mycket!

my day

Har sett Cirkus Maximum på TV idag, synd att de inte kom till Övertorneå förra året för speciellt hundnumret var grymt! Jag blir alltid så förvånad över att det inte verkar finnas några begränsningar för vilka trick man kan lära en hund, blev väldigt inspirerad då Oliver ska drillas. Saknar hono verkligen, hoppas han kan komma och hälsa på snart!

Pluggandet går i alla fall framåt nu, har snart bara frågorna till näringsfysiologin kvar. Men sen vet jag inte hur jag ska plugga till arbets- och muskelfysiologin då vi inte har fått några instuderingsfrågor till de avsnitten och till muskelfysiologin finns det inte ens åhörarkopior att läsa. Nåja då får jag väl försöka sammanfatta innehållet från boken, som är på engelska-wieee. Imorgon ska vi i alla fall plugga hos Linda. Nuförtiden tar det bara en minut att gå dit, tidigare typ 40 minuter då jag fortfarande var Tuna-bo.

Har kollat skidåkning och skidskytte i flera timmar nu, efter det ska jag äta och sen plugga effektivt i några timmar. Om jag orkar ska jag också till gymmet en sväng. Jag har också hunnit få upp liiiiite fler grejer ur alla kartonger och påsar, men jag vet då inte vad jag ska göra med alla kläder då jag bara har en halv klädkammare och en byrå att sätta allt i. Har i alla fall klagat hos Lulebo att jag inte har en garderob i mitt rum då det ska finnas en enligt planlösningen. Får se vad de säger...



Titta viss talang finns ju ;)

my day

Har sett Cirkus Maximum på TV idag, synd att de inte kom till Övertorneå förra året för speciellt hundnumret var grymt! Jag blir alltid så förvånad över att det inte verkar finnas några begränsningar för vilka trick man kan lära en hund, blev väldigt inspirerad då Oliver ska drillas. Saknar hono verkligen, hoppas han kan komma och hälsa på snart!

Pluggandet går i alla fall framåt nu, har snart bara frågorna till näringsfysiologin kvar. Men sen vet jag inte hur jag ska plugga till arbets- och muskelfysiologin då vi inte har fått några instuderingsfrågor till de avsnitten och till muskelfysiologin finns det inte ens åhörarkopior att läsa. Nåja då får jag väl försöka sammanfatta innehållet från boken, som är på engelska-wieee. Imorgon ska vi i alla fall plugga hos Linda. Nuförtiden tar det bara en minut att gå dit, tidigare typ 40 minuter då jag fortfarande var Tuna-bo.

Har kollat skidåkning och skidskytte i flera timmar nu, efter det ska jag äta och sen plugga effektivt i några timmar. Om jag orkar ska jag också till gymmet en sväng. Jag har också hunnit få upp liiiiite fler grejer ur alla kartonger och påsar, men jag vet då inte vad jag ska göra med alla kläder då jag bara har en halv klädkammare och en byrå att sätta allt i. Har i alla fall klagat hos Lulebo att jag inte har en garderob i mitt rum då det ska finnas en enligt planlösningen. Får se vad de säger...

grrr

Hur svårt ska det behöva vara att få tag i någon på Lulebo så att man kan anmäla felen vi hittat? På hemsidan står det att felanmälan är öppet 8-17, men när jag provade ringa hade de stängt kl 13. Provade att ringa direkt till kvartersvärden men då hade han gått för dagen och kommer först på torsdag igen. Grr idag är sista dagen vi kan anmäla fel så då får jag slänga ihop ett mejl nu då. Sen ska jag verkligen göra klart alla instuderingsfrågor så att jag kan börja nöta in dem. Måste trippa till soprummet och förrådet också och slänga in en massa tomma kartonger dit.

Pumpen var grymt jobbig kan jag för övrigt säga! Mina ben skakade när jag skulle gå nerför trapporna efter att passet slutat. Misstänker att jag kommer ha en grym träningsvärk imorgon. Blev grymt besviken när Know your enemy kom och det var ett annat band än Green Day som spelade, enda anledningen till att gick dit och så sket det sig :( Men då vet jag i alla fall att jag kan boka in andra pass än pumpen för så himla rolig är den inte, det finns roligare (som combaten!!) och sen ska jag prova bodystepen och boxen med Maarja.

Imorgon väntar en massa plugg såklart, ska försöka hinna med minst 8 timmars plugg varje dag så det kommer inte finnas utrymme för så mycker mer än plugg, träna, äta och sova. Men vi har nog i alla fall satt ett datum för inflyttningsfesten, 16 januari så då slår vi två flugor i en smäll för då fungerar den även som en förfest innan tentaröjet :)

Peace out people!

5 januari

Huvudet är tungt som bly, inte kul alls! Hade tänkt vakna klockan 9, men jag var alldeles för trött för det. Tror inte jag orkar vara med på bodypumpen, men jag måste ändå gå dit och hämta ut min biljett för avbokning måste ske senast två timmar innan passet startar och då hade jag varit tvungen att vara uppe innan 9. Jag vill vara med för om de har bytt till nya programmet betyder det att det är en Green Day-låt med och den vill jag ju inte missa ;) Plus att jag då inte tränat på tre veckor så det är dags att börja igen.

Efter det är det möte med ped6 och sedan tentaplugg till 1000 som gäller!

släng dig i väggen rapporten

Det har varit lite dött här på sistone. Nu är rapporth*lvetet äntligen klart :D Fick kämpa med att korta ner den en sida då vår lärare sa att han inte kommer betygsätta rapporter över sju sidor. Suck vad tungt det var. Nu är det äntligen över, men imorgon ska jag ta tag i tentaplugget seriöst! Den kommer nog inte gå så bra och tyvärr har jag bara mig själv att skylla. Men jag ska i alla göra mitt bästa. Kan också säga att äntligen får jag gå på bröllop igen :) Eller ja, det är sista helgen i augusti men ändå. Min kusin Maria ska gifta sig i skåne då det blir min första resa så långt ner i Sverige. Tyvärr krockar den med nolle-p men jag tror att jag kan missa två dagar om jag tar och gör bort mina ansvarig-dagar tidigt. Fattar inte varför min data inte hittar ett endaste trådlöst nätverk, den hittar bara det mobila bredbandet. Snyft x 10000! och ingen verkar kunna hjälpa mig heller. Buhuuuu

Luppio igen

Nu är jag hemma igen, tyvärr mår jag pyton. Hela dagen har jag haft feber, huvudvärk och varit illamående. Skulle ju vara toppen om jag fick magsjuka också efter alla förkylningar jag haft det här året! Ska lägga mig alldeles strax men jag hittade en ganska rolig lista:

10 favoriter:
Färg: svart och rött, gärna i kombo, grönt också
Mat: kryddstarkt
Band: Överflödig fråga, Green Day såklart!
Film: Gladiator
Bok: kejsar-serien av Conn Iggulden
Sport: löpning och ridning om det handlar om att utföra dem själva, annars är ishockey, skidåkning och friidrott roligast att kolla på
Årstid: sommaren
Veckodag: Lördagar- sovmorgon och oftast party på kvällen!
Glassmak: vanilj
Tid på dygnet: kvällarna

9 för tillfället:
Humör: Trött men glad ändå
Smak: tandkrämssmak
Kläder: pyjamasbrallor och svart linne
Bakgrund: ???
Nagellack: inget
Tid: 00.56
Omgivning: En sovande Oliver
Irritationsobjekt: finns inget just nu

8 första: (första alltså...inte nu)
Bästa vän: säkert någon på dagis :P
Screen name: kommer inte ihåg
Husdjur: blandrashunden Pecka, ja han hette faktiskt det ;)
Piercing: Hål i öronen när jag var 6
Förälskelse: kommer inte ihåg, säkert en kille i klassen
Musik: Mora träsk ^^
Bil: bentley
Kyss: på 6-års

7 senaste:
Cigarett: har aldrig och kommer aldrig röka
Mat: har inte ätit riktig mat idag :( illamåendet har inte tillåtit det
Dryck: Vatten
Biltur: igår
Kyss: he det är länge sen, för att vara nördig så var datumet 17 oktober. Fråga inte varför jag kommer ihåg det! Nä fasikes nu skojade jag. Har hänt en gång efter det, i november någon gång
Spelad låt: Simple Plan - shut up
TV-program: Tour de Ski idag

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
Nix
Brutit mot lagen: jepp
Blivit arresterad: nej
Badat naken: Ja
Varit med på TV: fakiskt har jag varit med i några sekunder ;)
Kysst någon du inte känner: jod¨

5 nej tack:
Kläder: låååånga kjolar, inte smickrande på mig
Mat: blodpudding
Musik: trance är väl inget jag är superförtjust i
Dryck: öl
Personlighetsdrag: fjäskisar och falska människor

4 saker:
Du gjorde igår kväll: festade med Madde
Du kan höra just nu: daddy cool med Boney M
Du inte kan leva utan: familj,vänner,djuren
Du gör när du har tråkigt: flummar på

3 personer:
Du kan berätta allt för: Mamma, Maarja, Andreas (finns fler också)
Du tycker om: mina systrar (här finns det såklart fler, men tyckte det var passande med just de tre :P)
Du inte gillar: inga jag ids outa

2 val:
Kaffe eller te: Te
Vår eller höst: vår

1 önskan: att 2010 kommer bli ett superår för mig och alla jag känner

Luppio igen

Nu är jag hemma igen, tyvärr mår jag pyton. Hela dagen har jag haft feber, huvudvärk och varit illamående. Skulle ju vara toppen om jag fick magsjuka också efter alla förkylningar jag haft det här året! Ska lägga mig alldeles strax men jag hittade en ganska rolig lista:

10 favoriter:
Färg: svart och rött, gärna i kombo, grönt också
Mat: kryddstarkt
Band: Överflödig fråga, Green Day såklart!
Film: Gladiator
Bok: kejsar-serien av Conn Iggulden
Sport: löpning och ridning om det handlar om att utföra dem själva, annars är ishockey, skidåkning och friidrott roligast att kolla på
Årstid: sommaren
Veckodag: Lördagar- sovmorgon och oftast party på kvällen!
Glassmak: vanilj
Tid på dygnet: kvällarna

9 för tillfället:
Humör: Trött men glad ändå
Smak: tandkrämssmak
Kläder: pyjamasbrallor och svart linne
Bakgrund: ???
Nagellack: inget
Tid: 00.56
Omgivning: En sovande Oliver
Irritationsobjekt: finns inget just nu

8 första: (första alltså...inte nu)
Bästa vän: säkert någon på dagis :P
Screen name: kommer inte ihåg
Husdjur: blandrashunden Pecka, ja han hette faktiskt det ;)
Piercing: Hål i öronen när jag var 6
Förälskelse: kommer inte ihåg, säkert en kille i klassen
Musik: Mora träsk ^^
Bil: bentley
Kyss: på 6-års

7 senaste:
Cigarett: har aldrig och kommer aldrig röka
Mat: har inte ätit riktig mat idag :( illamåendet har inte tillåtit det
Dryck: Vatten
Biltur: igår
Kyss: he det är länge sen, för att vara nördig så var datumet 17 oktober. Fråga inte varför jag kommer ihåg det! Nä fasikes nu skojade jag. Har hänt en gång efter det, i november någon gång
Spelad låt: Simple Plan - shut up
TV-program: Tour de Ski idag

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
Nix
Brutit mot lagen: jepp
Blivit arresterad: nej
Badat naken: Ja
Varit med på TV: fakiskt har jag varit med i några sekunder ;)
Kysst någon du inte känner: jod¨

5 nej tack:
Kläder: låååånga kjolar, inte smickrande på mig
Mat: blodpudding
Musik: trance är väl inget jag är superförtjust i
Dryck: öl
Personlighetsdrag: fjäskisar och falska människor

4 saker:
Du gjorde igår kväll: festade med Madde
Du kan höra just nu: daddy cool med Boney M
Du inte kan leva utan: familj,vänner,djuren
Du gör när du har tråkigt: flummar på

3 personer:
Du kan berätta allt för: Mamma, Maarja, Andreas (finns fler också)
Du tycker om: mina systrar (här finns det såklart fler, men tyckte det var passande med just de tre :P)
Du inte gillar: inga jag ids outa

2 val:
Kaffe eller te: Te
Vår eller höst: vår

1 önskan: att 2010 kommer bli ett superår för mig och alla jag känner

en erfarenhet rikare

Haha slutet av decenniet firades på ett ovanligt sätt!! Men jag och Madde hade så kul ändå :) Haha allt jag kan säga är: queer as folk? Nåja inte varje dag man går på gayklubb, fasikes vad tröga vi var som inte fattade det på en gång, men det började gå upp ett ljus när precis varenda kille på dansgolvet hånglade med någon annan kille och all de kunde precis hela texten till Madonnas Like a prayer. Nåja tolvslaget firades inte där utan framför en skylt där det står intim på^^ bildbevis finns och kommer att komma fram!

Ska snart börja åka hemåt till porsön, skumt att säga det!!, och in alla grejer i skåp, klädkammaren osv. Trodde att mitt rum skulle ha en garderob eftersom den finns med i planlösningen, men inte har jag någon. Borde kolla upp det med lulebo! Pappa pajade min golvlampa igår så nu har jag en ännu större orsak att trippa till Ikea. Måste inhandla nån sorts klädförvaring, en knubbig orange, den var tydligen inte röd men fortfarfande jättefin, lampa och nya blommor eftersom min kära kakaoplanta får vila i frid nu. Och så måste jag hitta ramar till affischerna på Green Day och två affischer på skelettdelarna och alla muskler i kroppen. Hey man är väl sjukgymnast to be ;)

RSS 2.0