mör

jävlar jag känner mig redan sliten och veckan har bara börjat :( jag kommer ha en grym träningsvärk imorgon och det är ju inte så bra när vi ska ha vårt pass imorgon. Sen tror jag faktiskt att jag tar ledigt resten av dagen och pluggar lite. Om jag känner mig lite piggare tar och springer en sväng annars får jag göra det på torsdag.

Nu har jag fixat bilder och beskrivning till alla rörelser som jag kommer ha i mina två låtar, det tog så jäkla länge men nu är det alltså klart. Nu ska jag kolla lite How I met your mother och sen sova. Godnatt!

29 november

Blir ett sent inlägg eftersom jag varit upptagen hela dagen, det började med att vi for till Malins jujutsu-klubb för att träna in vårt gruppträningsprogram. Det kommer nog bli bra det här :) Jag var megasliten men det var ju bara att pallra sig upp. Sen fick jag stressa som en galning för att hinna med bussen, jag failade när jag trodde att bussen går utanför uninversitet så Julia var supersnäll och skjutsade in mig till stan. Sen har jag varit hos Inger hela dagen efter det. Vi åt en väldigt god lasagne och sen spelade vi alfapet.

När jag kom hem fick jag börja skriva på musikanalysen till mina två gruppträningslåtar. Man ska dela in låtarna i takter och teman och beskriva vilka övningar man gör när, skitjobbigt men nu är det klart! Ska bara varva ner lite innan jag ska lägga mig. Imorgon är det två andra grupper som ska ha sina pass och jag måste vara med på dem. Jag kommer komma upp i över tio träningspass den här veckan- galet!! Hoppas bara att jag är frisk nog att vara med på allt!

TAGGAD till tusen

Snart ska vi bege oss mot STUK, bara Elin blir klar men hon är ju inte känd för att vara i tid så ofta :P

Jag hoppar in för Carro som blivit sjuk och står i fällan ikväll, sista gången för i år då! Lika bra då jag ändå kommer vara nykter ikväll. Så nästa lördag på pedagogsittningen är det awesome mode on + en massa dricka! Jag är så taggad inför ikväll. Kommer nog inte dansa så mycket eftersom mitt sällskap inte är av den danssugna sorten, men det är ju trubadurspelningen som gör det värt att fara dit!

Imorgon måste jag upp kl 8 vilket betyder ungefär tre timmars sömn. Yey jag kommer vara död då! Men jag måste upp lite tidigare så att jag kan fixa klart min del av gruppträningsprogrammet så att vi kan genomföra hela passet.

Skate hard die fast


damdamdi

Har nu kollat New Moon. Det var nästan sämre än jag väntat mig, men jag tyckte att den boken var sämst i hela serien också. Filmen väckte en fråga: hur länge fick killarna pumpa på gymmet för inför scenerna där de springer omkring i bara brallor?

Nu ska jag kolla stockholm international horseshow och sen ska jag duscha och göra mig iordning för ikväll. Have fun tonight!


28 november

Kvällen på STUK kommer regera! Temat är skejtpunk och trubadurerna kommer göra covers på en massa bra band, till exempel Green Day. Inte för att de nu är skejtpunk, men hey varför klaga? Jag ska gå klädd som en hardcore-skejtare, det är planen i alla fall. Att jag sedan mest troligt kommer se ut som en wannabe-skejtare skiter jag i för nu är det peppning som gäller! Jag ska in till stan och se om jag hittar ett pra baggyjeans, varför är det så svårt att hitta sådana jeans för tjejer?

Sen måste jag städa i lägenheten, wiieee. Men men belöningen blir en jävligt rolig utgång! Imorgon ska vi dock köra vårt gruppträningspass så att vi ser om det ser bra ut för på tisdag ska vi köra den med klassen. Klockan 10 ska vi vara på örnäset vilket betyder väldigt lite sömn för mig. Nåja snart är det ju ändå slut på föreläsningarna :) Så ikväll kör vi på nykter stil!

Idag ska jag ringa och höra hur det går med Majje, jag är sjukt nervös. Tänk om det inte går bra och hon inte vill ta hand om honom. Åh mamma hoppas verkligen att de gillar varandra!!!

Idag är det också en månad kvar tills jag vi säger bye bye till Tuna och Hello Porsön. Längtar galet mycket! Idag fyller Liv och Gry 10 år. herregud vad tiden går fort! Snart kommer de släpa hem killar och sådant. Gud jag kommer vara så överbesyddande gentemot dem!

Nå nu ska jag fortsätta kolla New Moon och sen dra till stan.

innan jag fyllt 30...

En klasskompis skrev en lista in sin blogg på saker hon vill göra innan hon fyllt 30 så nu ska jag vara en copycat och göra likadant. Innan jag fyllt 30 ska jag ha:

-bosatt mig i Skottland
- rest till Afrika och Australien
- tagit examen som sjukgymnast och arbetat för Röda Korset, Rädda Barnen eller liknande.
- besökt colosseum ( den vackraste byggnaden i världen enligt mig)
- lärt mig spanska flytande (kanske dags att väcka de gamla kunskaperna till liv)
- åkt med orientexpressen till Kina
- åkt skidor i alperna

Lista kan göras längre, men det är det här jag kommer på just nu. Nu väntar after eight-te, chips och dip framför idol.

snart färdig med uppgiften :)

Sitter i datasalen och trixar det sista med inlämningen som ska skickas in idag. Sen får jag ätnligen gå hem och börja helgen. Vaknade med världens feber och huvudvärk så jag hoppade föreläsningarna och for bara för att prova overallen. Men det fanns bara M och L så det var ganska ovärt för jag beställde en small. Nåja sen fikade jag, Malin, Sara, Linda och Julia och sen drog vi till Linda för att ha lite gruppträningssnack. Jag börjar få lite panik över det! Så när jag kommer hem ska jag börja komma på övningar för sen är det nötning som gäller!

Jag var och tog sprutan idag, sköterskan sa att jag som tillhör en riskgrupp egentligen ska ta två sprutor, men enligt en läkare i någon tidning räknas inte astma till en av riksgrupperna som behöver ta två sprutor. Sen mötte jag upp Maarja, Ida och Johan och for på Lagerhaus och köpte två snygga fotorams-tavlor eller vad man ska kalla dem. Supersnygga är de i alla fall! Så nu ska jag hitta lämmpliga bilder att lägga in i dem. När vi flyttar kommer vi ha så att man kommer genom dörren och sen ska man gå uppför en trappa för att komma till själva lägenheten. På väggen längs me trappan ska vi sätta upp en massa mer eller mindre flummiga kort så att det blir en fotovägg upp till lägenheten :)

Nä nu ska jag jobba på så att jag förhoppningsvis är hemma innan kl 19. Ha det gött!


Nu är jag klar *happy face* det tog sin lilla (läs "#=#¤%¤ lång tid) men nu är det alltså over and done. Bra för jag börjar bli hungrig så jag ska knata hemåt snart och fixa mat. Tror bara jag orkar koka nudlar och steka lite bacon. Sen är det chilltajm som gäller :D

min dag

Superjobbig dag! Jag steg upp vid halv 11 med världens feber igen :( pallrade mig dock till skolan för att skriva duggan. Tror jag spikade igen den! Den var inte alltför svår heller, men i alla fall ;)

Sen fyndade jag ett par ubernsygga slalomskidor på skidyran för 2000 kr. Nu blir det att åka av i vinter, när nu snön behagar dyka upp. Sen for jag till storheden med Linda och Madde. Jag hade inte så mycket pengar kvar på kortet men jag köpte i alla fall en adventsljusstake och en liten silvergran + en planeringskalender som ska bli min bästa kompis. Jag måste verkligen börja skriva upp allting för nu händer det så mycket grejer att det är omöjligt att komma ihåg allt. Sen är det lättare att planera in träning och liknande också.

Nu väntar glögg och kakor som Maarja och hennes småsyskon bakat medan jag var borta :) supermysigt! Sen ska jag kolla lite på How I met your mother och sen somnar jag forhoppningsvis ganska tidigt. Imorgon blir en lång dag som startar med två föreläsningar som jag inte har en aning om vad de kommer handla om. Godnatt


mycket att göra!

drogföreläsningen var väldigt intressant, tyvärr somnade jag fem gånger för att jag var förjävligt trött. Men han som snackade var väldigt duktig och rolig :) Det handlade om cannabis och hur effekten osv den har på ungdomar.

Imorgon blir en lång dag igen, ska göra en cirkulationsövning halv 11, sen plugga till duggan, skriva duggan, träna på gym, köra combat och sen eventuellt fara och titta på lägenheten innan jag får fara hem. Fredag blir ännu värre: två morgonlektioner till 12, sen har hälsovetarsektionen höststämma + att vi äntligen får prova overallerna, sen har två två timmar som vi ska träna till gruppgympan vi ska ha på tisdag, därefter ska jag till stan och ta sprutan, tillbaka till skolan och fixa det sista med träningsprogrammen (behöver bara lägga in dem i samma pdf-dokument och sen skicka in dem) och slutligen ska jag springa på gymmet innan helgen börjar. Två långa och hårda dagar återstår innan en liiiiite lugnare helg kommer.

Nu ska jag äta lite mat innan jag ska plugga, take care!

sick and tired

Mikaela- saknar dig också! usch vad jobbigt med två tentor innan jul!

Jag har håla nu till kl 13 sen har vi redovisning i respirationen. Jag har bara några meningar att säga så det är rätt chill för min del. Sen så har vi möte med ped6 och en alkoholföreläsning efter det, men jag har fått feber IGEN så jag vet inte om jag orkar vara med på den :(

Nu ska jag skriva lite om min adept, alltså den Sara jag gjorde träningsprogrammet åt, så att jag inte har så mycket kvar att göra på fredag då programmen ska vara inne.

jag vill avlida

Kom nyss hem efter elva timmar i skolan. Hur kul som helst - not! Jag är så sjukt trött, men inte trött så att jag vill lägga mig utan mer trött i huvudet. Jag har kämpat med att skriva träningsprogram i physiotools och att skriva svar till instuderingsfrågorna som kommer på duggan. Det ska jag fortsätta med alldeles snart. Imorgon är det en drogföreläsning jag glömt bort och på torsdag ska jag göra någon cirkulationsundersökning på skolan som jag också hade lyckats glömma bort och sist men inte minst ska upplägget till min del av gruppträningen vara inne på fredag vilket jag inte visste om förrän Linda sa det. Så min superhärliga vecka blev nu ännu bättre! Men men det är väl såhär när man pluggar. Bara två veckor och en dag så slipper jag i alla fall föreläsningarna! Och så måste jag ju träna på redovisningen imorgon också. YEY!!

Men jag ska i alla fall hinna kolla House och smaska i mig några chokladägg.


veckan from hell

Den här veckan kommer bli så hemskt jobbig så det finns inte! Eller vad sägs om sex eller helst sju träningspass, en dugga, en inlämningsuppgift, en redovisning, nötning av styrkeprogrammet jag ännu inte uppfunnit samt ett antal tunga anatomilektioner? Jag får huvudvärk bara av att tänka på allt! Helgen blir verkligen min räddning, men jag måste ju ändå plugga och träna under den. Så skönt att föreläsningarna slutar om två veckor och två dar.

Nu ska jag bara kolla något avsnitt av How I met your mother för att varva ner och sen ska jag sova. Godnatt

back in da city

Det första som möter mig på STiL är ett meddelande på tavlan där det står att combaten är inställd. Kul! Fast det var ganska bra ändå för min hals börjar bli tjock igen :/ Så då tar jag det här som en vilodag och sen är det träning 5 dagar den här veckan istället. Fast jag måste ju plugga idag och så ska jag kolla Livet i Fagervik :)

På lördag ska jag nog fara och hälsa på faster Inger för på måndag åker hon och hennes sambo på en två månaders jorden-runt-resa. Jag är nog grönare än en marsmänniska för tillfället!

Nåja ska sluta svamla och äta middag innan jag börjar klura ut lite styrkeövningar. Ha det gött.


23 november

Jag har ännu inte tagit mig upp ur sängen, men jag är på g för jag ska ut och promska med Oliver innan jag far tillbaka till the big city. Tycker faktiskt att jag är ganska duktig som stannar direkt vid Porsön för att först köra ett gympass och sen direkt efter combat :)

Usch jag har fortfarande inte börjat plugga till styrkeduggan på torsdag. Kanske börjar bli dags? Plus att jag måste fixa styrkeövningarna till gruppträningen vi har nästa vecka. Börjar få lite panik över den. Fick nyss veta att jag i alla fall blev godkänd på kondisduggan, det var ju lite b-varning på den eftersom vi fick sitta bredvid varandra och innan sa hon att det kommer gå bra bara man gör sitt bästa. Men skönt ändå att ha klarat den!

Nu ska jag koppla bort skolan, trycka hörlurarna i öronen och fara ut med Oliver.

bra film

Kollade nyss Shooter med Mark Wahlberg. Den var riktigt bra, fast jag gillar ju militärfilmer. Jag diggar när de snackar i koder med varandra och sen att de är så grymma på att skjuta. Hade jag varit kille hade jag lätt joinat armén och satsat på att bli prickskytt. Så jäkla häftigt. Sen måste jag säga att Mark är en väldigt snygg kille också :P

Imorgon bär det som sagt av tillbaka till stan, men jag är ju hemma snart igen och då stannar jag i alla fall lite längre :D Måste hinna se lite folk också, såna som man inte sett på flera månader! Förhoppningsvis får jag jobba lite också, det skulle inte sitta dumt med lite extra pengar.

Nä nu ska jag sova, måste verkligen bättra på mitt snitt så att jag kommer upp i minst åtta timmar per natt. Usch sömn ska man ta tillvara på! Godnatt


rubrik?

Jeanette - Jag ignorerar det sista ;)

Idag har vi fört Majje till en tjej som ska ha honom på prov en månad. Det ligger bara några kilometer från Porsön så det är ju inte alls långt bort :)

Imorgon åker jag tillbaka till stan och stannar där tills den 17:e. Fast jag får "lov" redan nionde men jag måste träna en vecka till efter det för vi gör träningstesterna den 17:e + att jag har tandläkaren samma dag. Så min lediga tid i Luleå kommer gå åt till träning, packning av grejer eftersom vi flyttar den 28:e och tentaplugg.  Sen har jag ju en rapport att skriva också så jag vet ju inte direkt hur mycket lov jag kommer ha.

Western Farm igår var kanonkul! Maten var supergod, jag åt såklart för mycket så jag befann mig i världens matkoma resten av kvällen. Vi bjöds på underhållning i form av en grupp killar och tjejer, det var stor dregelvarning på två av killarna!, som sjöng en massa låtar. De var superduktiga och deras kläder och koreografier gjorde det ju verkligen till en show! Björn var jättesnäll och bjöd oss på sprit till förfesten, men jag var förpassad till några cider eftersom jag körde bil hem sen. Vi kom hem vid halv fyra och jag steg upp halv nio för att hinna med allting med Majjes flytt så jag är ganska trött för tillfället. Ikväll kanske det blir en tidig kväll. Tror att jag lagt mig vid 23-tiden en gång som tidigast efter att jag flyttade till Luleå. Inte okej!

Idag är det bara en vecka kvar till advent och snart är det jul! Jag fattar inte vart tiden tar vägen, för tre månader sen var jag en liten nolla som hade noll (haha) kolla på saker och ting på LTU. Nu är jag fortfarande liten, men med lite bättre koll :P

promenad väntar

Åh jag var ganska död när klockan ringde halv 9, men pållen kommer ju inte ut av sig själv. Nu ska jag tvätta lite av hans grejer och promska med Oliver innan skidåkningen börjar. Nu måste jag ju stiga upp tidigt varje helg för att kolla på det, lika bra så sover man i alla fall inte bort halva dagen :)

Som sagt så väntar farmen efter det, det ska bli så underbart gott att äta julmat. Det finns absolut ingen godare mat! Vet inte riktigt vad som väntar efter maten men det blir säkert jätteskoj.

Jag måste hitta tid till att plugga också, jag har en dugga som väntar och tre kapitel i vår älskade fysiologi-bok på engelska. Den är så seg att läsa så det finns inte. Nåja bilderna är snygga i alla fall. Nej nu ska jag sluta svamla och vara lite effektiv. Ha en bra lördag!

ny måne

Okej nu kan alltså alla småbarn sluta gråta och andas ut, åldersgränsen på New Moon har sänkts från obegripliga 15 år till 11 år. Haha motiveringen till varför New Moon hade 15 medan 2012 som är världens katastroffilm ( ska fara och se den någon dag!) har 11 är att 12:an är så överdriven att ingen tror på det, men i New Moon är tydligenn svårare att skilja på fakta och fiktion. Jag dör en smula av det, så varulvar och vampyrer är mer verkliga än jordens undergång? HAHAHAHA

Jag ska nog gå och se New Moon också bara därför att det känns som en film man måste se. Ifall ni missat mitt dissarinlägg så är jag inget big fan av twilight som film eller Kristen Stewart. Och varför är det så himla nödvändigt att i en trailer på max två minuter visa både Jake och Edward i bar överkropp? Inte en enda recensiom jag läst har sagt att det här är en bättre film än den första så det är ju inte så att jag hoppar och studsar över att få se den, men som sagt se den kommer jag ändå göra bara därför att.

Imorgon är det premiär för världscupen i skidåkning :) det betyder att min dag kommer se ut såhär:
- tvätta majjes grejer
- promenixa med Oliver
- träna
- se skidåkningen
- fara på julfesten ( måste mest troligt vara nykter då jag ska ta bilen till ötå, men det är lika bra så slipper jag att eventuellt skämma ut mig inför min chef)
- sova

Det kommer bli en väldigt bra dag imorgon med andra ord, nu ska jag kolla klart idol och sen titta på en av de bästa serierna som finns, gissa vilken!, How I met your mother.


Åh när vi ändå är inne på ämnet sämre filmer såg jag nyss att 4an visar transformers imorgon. Där kan vi snacka värdelös film, och det säger jag utan att ha sett den för det kommer jag mest troligt aldrig heller göra. Jag menar töntigaste filmrepliken ever:

"I think my car is alive" Att man ens ids producera en film som går ut på att bilar egentligen är ondskefulla robotar som ska utplåna planeten jorden, eller vad den nu handlar om.

Mariette sjöng nyss, hon gjorde den faktiskt helt okej. Man hör i alla fall vilken låt det var. Förra gången när en tjej sjöng Holiday fattade man knappt att det var den låten.


fredag :)

Jag tycker att jag blir lätt söndemobbad av mina "kompisar" (OBS! självklart tar jag inte illa upp på riktigt):

Jag sa i ett svagt ögonblick att jag skulle vilja vara överphösare året efter att jag varit phösare. På LTU har vi först adeln ( teknologer) och generaler (övriga) som fixar hela nolleperioden. De får inte tala under de två veckorna, inte skratta osv. För att kunna få fram sin åsikt har de överphösare som följer varje steg de tar. De får inte heller skratta och det är där folk tror att jag kommer göra bort mig. Det stämmer nog också, har jag väl börjat skratta skrattar jag så mycket att jag börjar gråta och sen fortsätter jag att skratta åt precis allting annat som oftast inte är det minsta kul. Så egentligen håller jag med dem där :P

En annan sak var ju när jag skulle ta mig ur en bil med bara två dörrar på ett väldigt elegant sätt. Jag tänkte kliva från baksätet över handbromsen och sen åt sidan ut ur bilen om ni fattar. Men helt plötsligt ligger jag på marken och de fyra andra i bilen håller på att dö av skratt. Jag har blivit påmind om den händelsen ett antal gånger.  Fast egentligen så gör det ju inget, jag tycker bara att det är kul, men ibland brukar jag låtsas bli sårad fast ingen tror ju på mig. Men jag tycker att man är kompis med någon när man kan skoja och mobba varandra.

Nu sitter jag och kollar på plus,  så mycket är 40 kanaler värt. Morr på det!

Oliver tyckte att det var lajbans att dyka ner i en vattenpöl under vår promenad. Pöl är kanske fel ord för han simmade minsann runt i den så att hela han blev dyngsur. Jäkla jycke! Nåja han är ju så söt så det är inte så svårt att förlåta honom för att han är ett vattenmonster.

Luppio

Nu är jag hemma igen :) Ska snart ut med knubbsälen ( Oliver ) och sen ska jag ta och brumma mot Övertorneå och hämta nyckeln till transporten. Det blev ingen träning på morgonen, jag hade världens halsont :( Så länge fick jag vara frisk.

Nu funkar spotify igen, jag fattar inte vad som var felet när den legat nere i två dagar. Men nu blir alltså min musikabstinens botad.

Idag ska Mariette sjunga Green Day's Good Riddence i idol. Lycka till säger jag, originalet kan ingen slå! Men hon kommer säkert göra den jättebra, hon har ju en grym röst. Absolut inte lika bra som Erik, men några snäpp under.

Nä nu ska jag gå ut och njuta över att det faktiskt ligger lite snö på backen, jag tror inte jag kommer göra det alltför länge för en viss hund älskar att rulla sig i snö = en blöt och stinkande vovve

morgonträning

Tja väskan väger förbaskar mycket - igen! Undra om det finns en kurs i konsten att packa rätt (och lätt!) ?

Jag har kommit på den briljanta idén att jag hinner träna på morgonen innan bussen går! Smart va? Kruxet är bara att jag då måste vara på STiL kl 7 för att hinna köra igenom benpasset vilket betyder att jag måste upp 05.45! Jesuuuus jag kommer vara trött! Men det skulle jag vara även om jag fick sova till halv 7, men då piggnar jag förhoppningsvis till av träningen.

Jag ska bara kolla finalen av America's next top model och sen ska jag sova. Godnatt på er.


Men grattis! Jag laddade ner vad jag trodde var finalprogrammet, men sen när jag ska kolla på den visar det sig att jag hade missat ett avsnitt så det jag började titta var efter-finalen snack så nu vet jag ju vem som vann. Och det var inte rätt person så det gör mig ännu surare. Åh vad irriterad jag kan bli på mig själv. Då får jag väl kolla ett par avsnittt How I met your mother istället.

smart camilla SMART!

Jag lyckades glömma min bricanyl i ett av skåpen på STiL, jävligt lyckat måste jag säga. Hoppas 1) att det är där jag glömt den 2) att ingen människa tagit det skåpet och sattit lås på den så att jag inte kan kolla om den finns kvar 3) upprepning av 1 och 2.

Åh jag måste ha missat att kolla igenom skåpet innan jag for hem i förmiddags. Det är ju inte hela världen om jag nu inte hittar den, då behöver jag bara fixa ett nytt recept imorgon när jag ändå ska in till Ötå city, men då måste jag ju knata till STiL ändå + att jag i såna fall missar combaten vilket ju är surt bara för att jag är så glömsk.

Nu ska jag byta om från mina pyjamasbyxor och snart fara till Porsön då. Sen ska jag packa när jag kommer hem. Nu ska jag faktiskt bara packa det jag behöver. På något sätt lyckas jag alltid packa med grejer varav jag inte ens använder 90 % av innehållet. Till exempel har jag alltid packat ner min tegelsten till pluggbok men den har jag faktiskt bara öppnat en eller två gånger på två månader, nu måste jag dock plugga för jag har tre kapitel att ta igen. Kläder packar jag också alltid med för mycket av, så det ska jag försöka tänka på :P

19 november

Fick nyss veta att det fanns en ledig plats till ICA:s julfest på Western Farm eftersom en annan blivit sjuk, så då sa jag att jag vill fara med dit :) Så det blir en smått hektiskt helg för imorgon åker jag ju hem, på lördag åker vi på persfesten och på söndag åker Majje till Luleå. Förhoppningsvis måste jag tillägga för jag har ännu inte fått tag på en transport.

Nu ska jag slappa ett par timmar innan combaten börjar, jag har ju redan hunnit vara hos tandläkaren och tränat på gymmet i en timme. Sen såg jag att Sara och Malin också var där så då störde jag dem i ytterligare en timme innan vi lunchade på STUK och nu sitter jag här. Jag ska snart hugga tag i disken och sen ska jag städa för mitt rum ser ut som en soptipp igen.

Åh jag ringde nyss till Stig som hyr ut klubbens hästtransport, men han jobbade bara till 11 idag så jag måste ringa igen imorgon för han vet inte om den är ledig på söndag eller inte. Drygt! Måste komma på hur jag ska få tag i nyckeln också för han slutar tydligen 11 imorgon också och då sitter jag ju på bussen. Nåja det löser sig på något sätt i alla fall!


Nu är det helg

Jag vet att det är onsdag, aka lill-lördag, men nu är mina lektioner slut för den här veckan :) Har tyvärr inga sovmornar inplanerade ändå för imorgon har jag tandläkaren kl 9 och sen ska jag fara och gymma. På fredag åker jag hem och jag ska ta bussen som går strax efter 9 så det blir ingen lång morgon då heller. Nåja då får man ut mer av dagen, positivt tänkande is the shit. Always look on the bright side of life.

Det är så himla trist att det är mitten av november och det regnar ute :( All snö är borta sen flera dar och gummistövlar är nästan ett krav för att man inte ska ha en hel sjö i skorna. Inte okej! Det är en av alla fraser jag börjat nöta, andra är: gött eller gött mos, bra skit, kör bara kör ( det är en sjukgymnast-grej, varför alla säger det vet jag inte :P) och ordbajsa. Jag är skadad, jag vet!

Nu ska jag kolla...svårt att gissa va?... How I met your mother. Någon som blev förvånad? Och packa pumping-kläderna till gymmet imorgon så att jag inte behöver göra det på morgonen. Jag tycker om att ha så mycket som möjligt färdigt kvällen innan så slipper man stressa på morgonen och om man försover sig så är det bara att grabba tag i väskan och rusa ut genom dörren.

Godnatt på er

trött till tusen

Sitter i skolan och väntar på att Linda, Sara och Malin som är en annan grupp än mig och därför har en annan lektion ska bli klar. Vi blev klara väldigt snabbt med blodtrycksmätningen så nu sitter jag i en av datasalarna och är halvdöd. Jag är fruktansvärt trött och det jävliga är att vi har två föreläsningar kvar med allas vår favoritföreläsare Rolf. Gubben är verkligen virrig som få och tyvärr väldigt opedagogisk.

Hade planerat att köra benpasset på gymmet idag, men jag vaknade med en tjock klump i halsen så jag får köra ett dubbelpass igen imorgon och sen träna benpasset och löpningen hemma. Intensivt som vanligt med andra ord. Så efter föreläsningarna ska jag bara gå hem och käka och sen slappa tills Bonde söker fru är.

Öronorgasm

Tror jag är inne på femte varvet av OneRepublics nya album, ja jag är olaglig fast jag ska ju köpa den laglig väg, och det är så mysigt! Jag är verkligen kär i Ryans röst.

Hittade nyss 500 spänn i en börs jag trodde var tom, det tackar man för! Ska fara till Storheden på torsdag och köpa en elvisp, en mixerstav och en massa fotoramar. Nu är det bara en månad och elva dagar kvar tills jag och Maarja blir Porsö-bor. Kan ju säga att jag verkligen längtar till det! Jag kommer bo 50 meter från Linda, inte min syster utan min kompis, och så har jag hur nära som helst till en massa andra jag känner :) Och så är det ju nära till STUK och STiL vilket är ett grymt stort plus.


gött

Idag släpper OneRepublic och Kris Allen sina nya album :) Blir att slösa pengar - igen, men snart kommer csnpengarna och jag har ingen hyra eller böcker att betala så jag kommer gå ganska mycket plus den här månaden, sånt gillas! Jag ska köpa lite grejer till Oliver också, finns inget som är så kul som att handle grejer till honom. Snart får jag se honom igen. Duggan gick helt okej, låter som att hon kommer rätta väldigt schysst så alla blir nog godkända. Nästa vecka har vi en ny dugga som handlar om styrketräning, då blir det faktiskt att plugga lite mer. Imorgon ska jag visa en tant hur man mäter blodtryck, lite nervös inför det, men tydligen räcker det med att man försöker för att få godkänt.

Ikväll hoppar jag faktiskt frivilligt över combaten (!!!!!!!!!!) men det är för att jag tränat dubbla pass både söndag och igår och jag har ju varit sjuk i två veckor så jag vill inte träna sönder mig. Dessutom kan jag behöva en lugn hemmakväll med en massa serier att titta på, det känns som att det varit, och kommer vara, så himla mycket i skolan nu + att jag då ska träna sex pass i veckan vilket gör att jag kommer vara helt slut både i kroppen och knoppen i en månad framöver.

Fast först måste jag diska för det är ett helt berg med smutsiga tallrikar, kastruller och bestick. Men sen ska jag käka lite kladdkaka och bara njuuuuuuta. Hm jag  vet inte riktigt vad som hänt med mig, helt plötsligt har jag börjat lyssna på klassisk musik OCH metallica och liknande band. Inte vad man tror om mig va?

Bra jobbat!

Jag fick vg på sista delen av tentan, alltså rörelseapapratens anatomi. Fan vad grym jag är :D Trodde aldrig att jag skulle klara hela tentan, dels eftersom så många har kuggat på den tidigare och dels för att det var sinnessjukt mycket att plugga in. Men jag gjorde alltså det och it feels so good. Men så kan jag ju säga att jag verkligen har pluggat sönder mig själv, snittade mellan åtta och tio pluggtimmar oer dag de sista tio dagarna innan tentan så det var ju skönt att det verkligen gav resultat

Tyvärr kommer ju duggan imorgon att gå åt helvete, men skitsamma jag får väl göra om den senare. Just nu är jag bara så glad över tentan :) Ska snart pallra mig mot gymmet och mörda mina armar och sen kommer jag mörda dem ännu mer när vi har combat, men hey jag kommer bli så vältränad igen. Lever efter: No pain, no gain!

Sen ska jag hem, slänga i mig lite mat och sen ska jag plugga. Jag ska i alla fall försöka klara duggan, men går det inte så är det ingen stor grej att göra den igen. Ha en bra kväll allihopa.

söndag

Har nyss kommit hem från ett mördande benpass på gymmet, jag kommer nog inte kunna gå imorgon! Känns som att mina hamstrings är ungefär en centimeter korta. Nåja när jag som bäst höll på att varva ner på en av cyklarna tittar jag ut och ser en skum figur i tomtedräkt, det visar sig vara Maarja som precis kommit hem från personalresa :)

Nu håller jag på att laga mat, sen väntar disken och därefter måste jag verkligen plugga! Duggan kommer gå åt h-vete för jag kan inte en enda fråga än. Sen ska jag fara tillbaka till STiL och köra ett kondispass på löpbandet och efter det far jag till Hertsön med Linda. Ska tvinga henne och Madde att spela buzz och kolla Mamma Mia. Jag älskar att sjunga med i låtarna, man blir verkligen glad av att se den filmen!

Imorgon kommer jag inte komma hem förrän på kvällen, åker direkt från Hertsön till skolan och käkar lunch där, sen väntar två föreläsningar som jag borde kolla upp vad de kommer handla om, sen ska jag plugga i någon timme och därefter köra armpasset på gymmet innan combaten väntar. Eftersom jag åker hem på fredag måste jag träna varje dag fram tills dess, ska hinna klämma in sex pass på fyra dar! Jag har ju träningsprogrammet att följa och eftersom jag inte kan träna på de grejerna hemma måste jag köra dubbelpass två dagar - vaddå slitet? Men det är så grymt kul att träna :D

heading mot Fällan

Jäklar så trött jag är, men jag kommer komma i säng tidigast kl 5, yippikayey MF! Nåja jag ska pimpla lite kaffe, som säkert kommer resultera i att jag kommer vara helt hyper när jag är tillbaka i lägenheten och ska försöka sova. Om tio minuter ska jag börja gå i alla fall, känns lite skumt att fara iväg någonstans kl 2 på natten/morgonen. Hoppas det kommer lite folk så att jag inte står där helt i onödan, det skulle vara surt! Hoppas inte Securitas kommer och stör, okej de är till för att hålla ordning på oss studenter och se till att ingen kommer till skada osv osv men de är ganska läskiga ändå :S


rubrik: ?

Vad är det med killar som gör att de komplicerar livet en del ibland? Speciellt såna man absolut inte borde ägna en tanke åt, men som man ändå inte kan låta bli att tänka på?

Nåja har nyss glufsat i mig middag, köttfärssås och spaghetti igen, så nu ska jag snart hugga tag i pluggandet igen. Jag måste ju vara uppe till halv två ungefär för ikväll står jag i fällan själv. Hoppas bara jag får upp låset till kylskåpet annars är det ju en smärre katastrof. Därför ska jag vara där ganska tidigt så att jag hinner trixa med det, för den är jäkligt seg! Har bränt en ny cd med musik dit:

No U hang up - Shayne Ward
This is the life - Amy McDonald
Breathless - Shayne Ward
Run - Amy McDonald
Eh eh (nothing else I can say) - Lady Gaga
21 guns - Green Day
Halo - Beyonce
Broken strings - James Morrison feat Nelly Furtado
Curly Sue - Takida
May it be - Enya
Good riddence - Green Day
Hungry eyes - Anders Fernette
Sjumilakliv - Martin Stenmarck
No promises - Shayne Ward
Apologize - OneRepublic
Stop and Stare - Onerepublic
Teenage dirtbag - Wheatus

Väldigt lugna låtar, men det tycker jag passar efter att man varit och rockat på STUK. Jag tänkte först fara till STUK ett tag själv innan fällan, men jag tror att jag hoppar det ( och sparar 50 kr) så kan jag koncentrera mig på instuderingsfrågorna och sen kolla Die hard 4.0.

Så er min kväll ut, jag får inte glömma att ringa Securitas för det måste man när sektionslokalerna ska hållas öppna. Imorgon ska jag på gymmet vid 12-tiden så jag får en liten sovmorgon i alla fall. Kan behövas!

Luleå förlorade 2-6 mot Linköping. SÅ JÄVLA UNDERBART. Nu har de rasat till plats sju i tabellen.

yawn

Gissa vem som kom in på Oliver's fast det var 23-års gräns igår? JAG!! Ganska coolt, jag drog nog ner snittåldern rätt rejält :P Det var ju ganska mycket äldre folk, men jag var ju där med Linda och Madde och hade superkul på dansgolvet. Även om musiken på STUK är ganska dålig ibland så måste jag säga att det ändå är roligare där eftersom det finns folk jag känner där och där är alla i princip studenter så det är lätt att skaffa sig nya kompisar där.

Snart ska jag börja bege mig hemåt och plugga till duggan. Sen måste jag fara till fällan och sälja pizzor och sen ska jag hem och sussa sött. Inte en alltför spännande dag med andra ord ;)


tonight's the night

Usch jag har sovit i en och en halvtimme och är fortfarande supertrött, inte bra! Men jag lär väl tagga till lite mer på kvällen. Ska hoppa i badkaret en sväng snart och sen måste jag stressa lite för bussen går om en timme ungefär. Har lite svårt att bestämma vad jag ska ha på för kläder, eftersom det inte blir dans behövs inga finare kläder eller vad man ska säga. Jag drar nog på mig ett par jeans, converse och ett linne. Det funkar i de flesta lägen :)

Hrmpff någon, jag nämner inga namn (Andreas) kommenterade att jag går ut väldigt ofta. Det är ganska så sant. Om jag inte åker hem till Luppio går jag ut i princip varje helg. Men jag tycker att det är fruktansvärt kul att träffa folk och gå ut och dansa så varför inte. Man är bara ung en gång i livet.

Nej nu ska jag vara lite effektiv, ha en bra kväll allihopa!

ändrade planer

Mikaela- jag vet, går man ut gör man ju det för att dansa och träffa folk, men idag får jag nöja mig med att bara träffa folk. Men det kommer nog bli kul ändå :)

Blir inget muffinsparty idag för Lindas barn har blivit sjuka, trist men det går inte att göra så mycket åt det. Fast det positiva är ju att Malin också kan vara med! Och jag får lite tid till att plugga, eller något ;) ska kanske passa på att ta det här som en lugnare dag och imorgon knäcka på gymmet och sen plugga stenhårt.

Ska ta och äta lunch nu och sen kolla ( börjar ni se mönstret?) How I met your mother.

fredag den 13:e

Har slängt in dumlemuffinsen i ugnen nu, sen får det vara färigbakat för min del för den här månaden i alla fall, mina tänder och plånbok blir nog glada för det.

I helg kommer jag alltså vara ensam i lägeheten igen, men jag kommer ha fullt upp med att plugga så det är lika bra. Jag trodde först det var lördag idag så jag hade lite pluggpanik men eftersom det bara är fredag är det ju lugna puckar.

Nu måste jag ta och städa lite så att det inte ser ut som ett bombnedslag när försökskaninerna anländer. Superfredag is approaching!

mums

Ett gäng geishamuffins är i ugnen nu :) ska baka dumlemuffins också men det får jag göra på morgonen innan Sara och Linda kommer.

Combaten gick jättebra, det var ovanligt mycket folk. Det gillas förutom att man då verkligen måste kolla vart man kickar, inte så kul att träffa någon i ansiktet direk. Nu har Jens tagit tillbaka min ena favoritlåt men då har han istället bytt ut min andra, what do you want med Cascada. Supergrym låt!

Imorgon kväll ska jag jag på Allstar, men inte bara med Linda och Madde utan med Magnus och Robet också. Kommer nog bli superskoj! Blir ingen dans imorgon då allstar saknar dansgolv men att catcha upp med systrarna är ju inte heller fel.

Ska snart kolla How I met your mother och sen ska jag sova, känns som att jag behöver det då jag är dödligt trött. Najti

12 november

Har haft en intressant styrkeföreläsning idag och sen var det ett vattengympapass som jag bara kollade på, jag har fortfarande lite snuva och vill absolut inte förvärra den!

Vet inte som jag nämnt det tidigare, men vi ska alla leda varsitt pass i gruppgympa. Jag ska göra det tillsammans med Malin, Linda, Sara och Julia. Vi har delat upp det så att alla får två låtar var eftersom passet får vara max 45 minuter. Jag ska köra styrkedelen och jag har problem med att välja ut två passande låtar! Har i alla fall med hjälp från Andreas valt The Rasmus låt in the shadow. Den har bra takt så nu ska jag "bara" snickra ihop övningar till den + en låt till då. Lättare sagt än gjort.

Snart ska jag på combat i alla fall :D Så jäkla najs så det finns inte. Ska slänga i mig mat först och vänta på Maarja för hon har ännu inte kommit hem. Det verkar som att jag nu hittat ett nytt hem åt Majje. En tjej här i Luleå har hört av sig och nästa vecka åker han mest dit på prov i en månad. Skulle vara skönt om han kommer hit till Luleå så kan jag åka och hälsa på honom.

Imorgon är vi lediga så jag ska börja dagen på gymmet och sen har jag cupcake-party med Linda och Sara. Jag måste baka idag då för imorgon kommer jag inte ha tid. Jag borde fixa plats i frysen, den är tyvärr (om man nu kan säga så) helt smockad så jag har ingen plats att frysa ner muffins :/ I-lands problem, jag vet :P


Tillståndet för de två norrbottniska soldaterna i Afghanistan är nu livshotande. Jag är emot utlandstjänst i ett land där vi inte startade kriget. Linda (inte min syster) känner en av soldaternas mamma vilket gör att det känns lite mer verkligt även om jag inte har en aning om vem killen eller hans mamma är. Det jävliga är att det förbandet de tillhör kommer skickas hem i slutet av november och så händer något sånt här! Jag hoppas de klarar sig, skulle någon jag känner fara och göra utlandstjänst vet jag att jag skulle oroa halvt ihjäl mig utan att de har dragit på sig livshotande skador.

smaskens

Har övergett pluggandet för idag och bakat en sommarkaka till kakpartyt på fredag. Måste hinna baka alla muffins imorgon för på fredag har jag späckat schema. Ska ta och kolla Bonde söker fru nu och sen ska jag kolla på någon film eller serie på datan. Ska försöka somna tidigt idag då!


Måste säga att det är dålig stil av vår lärare att skicka ut massmejl till alla som klarat de två rättade delarna på tentan, nu vet man ju vilka som inte gjorde det. Kanske inte så kul att få det outat sådär. Jag håller på att fundera över vad jag ska hitta på i helg, jag måste såklart plugga, men det kommer ju inte ta upp hela lördagen och söndagen. Hade planer på att fara till Hertsön så jag kanske gör det :) alltför länge sedan jag var där, helt sjukt att jag bor i samma stad som mamma, Madde och Linda och ändå har jag inte sett dem på två veckor nästan. Men det har ju gått åt en massa tid till pluggandet + att jag nu varit sjuk en vecka, men nu när jag är frisk då ska jag limma på varenda person jag känner :D

OH MY GOD!!!!!

Jag har blivit godkänd på celläran och neurofysiologin på tentan :D rörelseapparaten är ännu inte rättad men den delen kändes helt klart bäst. Fy fan vad gött! Jag är så jäkla glad så jag vet inte vad jag ska göra, herrgud jag har blivit godkänd på minst 2/3 på min första tenta, åh det var så psykist tungt dagarna innan tentan så det är så himla härligt att det faktiskt gick bra.


* Happy face* äntligen träning

Jag somnade supertidigt idag, halv sex ungefär lyckades jag nog somna och klockan ringde sedan 06.45. Superkul! Jag har ingen aning om varför jag inte kunde somna.

Nåja jag har varit med på min första rörelselabb idag :) är visserligen lite täppt i näsan ännu men nu är det nog med en massa missade träningspass! Efter det körde vi våra styrketest också, jag gjorde stolen, alltså att man står med benen i 90 graders vinkel mot en vägg, plankan och bänkpress. Klarade 1 min 50 sek i stolen och 1 min 36 sek i plankan. Bänkpressen klarade jag 12 repetioner och alla dessa ska alltså ha förbättrats tills nästa gång vi gör testen. Sen körde vi igenom ett av styrkepassen också men jag var rätt mörbultad efter att först ha kört en massa armhävningar i rörelselabben och sen då bänkpressen så det var en riktig plåga att nöta igenom 15 x 3 armhävningar. Det är någon som kommer ha en grym träningsvärk imorgon kan jag lova!

Nu har jag en massa saker att göra så jag får väl hugga tag i dem efter att ha slöat och kollat senaste avsnittet av How I met your mother såklart ;)

Peace out people!


Vi älskar Luleåååå

Luleå vann 5-3!!! Galet spännande där Luleå tog ledningen två gånger men HV kvitterade, sen tog HV ledningen med 2-3 men då svarade Luleå med att göra två mål på ungefär tio sekunder och så var matchen punkterad! Domaren var förjävligt dålig, snacka om att favorisera HV då han gav Luleå utvisning på utvisning för struntsaker men när en Luleåspelare blir trippad solklart två meter från domaren händer ingenting. Men inte ens det räckte för att HV skulle vinna mot övermakten :) Gud jag är så adrenalinpumpad så det känns som att jag kommer vara vaken flera dagar i sträck.

Fasikes måste sätta glassen i frysen innan den smälter, sen ska jag försöka hypa ner mig så att jag kan lägga mig snart. Skolan börjar kl 8.15 imorgon och det ska bli så kul att kunna fara dit igen!


Okej det har gått cirka tre och en halv timme sedan matchen avgjordes och jag befinner mig fortfarande i ett lyckorus. Det låter nog löjligt men så är det alltid när det gäller mina favoriter, Green Day, Luleå hockey, Erik i idol etc, jag blir löjligt glad när det går bra för dem och den känslan varar hur länge som helst. Nu ska jag kolla american idol säsong 8 för killen jag länkade tidigare vann den säsongen så nu har jag hittat något nytt att följa. hans version av apologize är magisk och jag började faktiskt gråta när jag lyssnade på den :P

snart hockey :)

Snart kommer pappa förhoppningsvis så att vi kan bege oss mot arenan. Jag tänkte ju hämta ut mina paket också men det vet jag inte om jag hinner, det är bara en timme kvar till nedsläpp nu. Hoppas Oliver är med, skulle vara super att få se galningen igen!

På fredag är det muffinsparty här med Sara, Linda och Malin + Elin om hon fortfarande är hemma. Jag har hittat två recept på gesihamuffins och dumlemuffins som jag ska prova. Sen ska jag ju ut med Linda ( min syster, seriöst varför heter alla människor samma sak?) och Madde så fredag kommer bli en superag :D


finns killen på riktigt?

http://www.youtube.com/watch?v=Zp9szoWGgm8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=G6Jgx3vjK3E

OH MY GOD han knäcker allt! En av de snyggaste killar jag någonsin sett och en röst som är helt fantastiskt bra :)

Håller på att städa lite nu, det behövs kan jag säga! Jag är bara lite täppt i näsan annars är jag helt frisk nu. Så imorgon bär det av till skolan för att en en föreläsning om gruppgympa och sen ska vi göra våra styrketester så att vi kan lämna in dem och sen väntar några veckor av muskelpumpning. Snart kommer pappa hit och med honom kommer hur många matlådor som helst med hans köttfärssås, den bästa som finns! Kommer leva på den i en vecka - minst! Imorgon måste jag också börja plugga på instuderingsfrågorna till nästa veckas dugga :/ fast först måste jag hämta de sista böckerna, var tvungen att beställa sju böcker för de här två kurserna, plånboken tackar och tar emot >_<

bra vecka på g

Den här veckan verkar arta sig till att bli en riktig toppenvecka :) Imorgon ska jag och pappa fara och se Luleå möta HV71, hoppas på en riktig kross där! Älskar att kolla Luleå live, stämningen är underbar och det är så sjukt spännande så man vet knappt vart man ska ta vägen. På onsdag händer nog inte så mycket, har bara en föreläsning och sen ska vi äntligen starta med träningsprogrammen. På torsdag SKA jag vara med på combaten, tydligen så har Jens bytt ut två låtar varav en av dem var en av mina favoriter så jag ska gnälla lite över det :P Har också bara en timmes, alltså inte en föreläsning utan en timmes, lektion i på pontusbadet på torsdag. Sen har jag helg :D De flesta av STUK-arbetarna drar på personalresa, men jag ska ut med Madde och Linda på fredag. Vet inte riktigt vart det blir än, men kul kommer vi säkert ha! På lördag är jag ensam i lägenheten så då är det soloparty som gäller. Måste hinna plugga då också, men den dagen den sorgen. Ska stå i fällan också på kvällen så jag vet inte om jag kikar in på STUK ett tag :P

Som sagt, den här veckan kommer rocka!


Jag ser ljuset...

...Och nej jag är inte döende utan jag säger istället: vinden har vänt - jag börjar känna mig bättre :D Jag känner mig piggare och har fått tillbaka en del av matlusten som jag är ganska känd för :P Ska nog inte fara till skolan imorgon heller, betyder att jag missat fyra föreläsningar då men det får jag ta för det finns ju några snälla tjejer som tagit anteckningar åt mig. Jag missar ytterligare två rörelselabbar men som sagt, en smäll man får ta!

Jag gick och la mig vid 20.30 igår men då vaknade jag vid 22.30 och kunde sen inte somna på tre timmar >_< Men jag sov i alla fall till 10.30 och sen for jag till skolan och fixade om träningsprogrammen så att de passar bättre för en femveckors-period istället för en åttaveckors som det var tänkt att vi skulle få på oss från början, men eftersom en vecka redan gått och alla far hem till julen hinner vi inte komma upp i åtta veckor.

Resten av kvällen går i lugnets tecken med serier på datan och Into the wild. Den ska tydligen vara väldigt bra så nu ska jag kolla den, har för mig att jag började se den en gång men jag somnade efter typ fem minuter för jag var så trött. Ska smaska på äppelmuffins och kladdis eller chokladbollar om jag orkar göra såna. Ha en trevlig kväll allihopa!

Blä och usch

Tja vet inte vad jag ska säga, huvudvärken är på plats igen men nu har jag dessutom börjat bli täppt i näsan :( helvete också! Senast på onsdag ska man ha lämnat in styrketesterna för att kunna få mer än g på kursen, men det ser dåligt ut för min del. Plus då att jag måste komma igång med träningen så att den faktiskt hinner ge resultat, men man kan ju inte styra över om man blir sjuk eller inte. Jag hoppas faktiskt att det är svininfluensan och inte en vanlig förkylning för då kommer jag ju garanterat få flunsan sen och då är det kört med träningsprogrammet!

Jag vaknade vit ett-tiden, har aldrig sovit så länge förut och det var förjävligt skönt! Nu ska jag gå upp och fixa varma mackor och dricka en massa te och vatten och sen ska jag dunsa ner i sängen och läsa eller glo på serier. Måste hinna plugga lite också, nu finns det ju tid för det eftersom jag inte kan göra något annat idag.

pain

Åh det känns som att muskelvärken börjar släppa, det är helt galet vad lårmusklern har värkt idag :( Känns som att febern har gått ner också, tyvärr har det börjat bli tjockt i halsen så jag ber en bön över att jag blir frisk snart! Jag har inte kunnat träna på över en vecka och jag är en väldigt rastlös person så det är inte alls kul att inte orka göra någonting! Har pimplat te idag som ska vara bra vid förkylning och druckit en jäkla massa vatten så jag hoppas det ger resultat snabbt! Imorgon kommer det mest troligt inte hända så mycket, jag borde gå till affären, men närmsta är två kilometer bort så det känns inte alls aktuellt.

Det är lördag och jag sitter här hemma helt själv, det var skönt ett tag men det börjar bli ganska tråkigt. Jag fattar inte vad folk som bor själv sysslar med på kvällarna/helgerna?

Nu sitter jag i alla fall och kollar på bumbibjörnarna, jag failade och laddade ner en gammal harry potter-film istället för den nya så den får jag vänta på ännu ett tag, jag skulle behöva gå och lägga mig, men jag har lyckats vända på dygnet så att jag inte är det minsta trött förrän vid tolvtiden och då dröjer det ytterligare någon timme innan jag faktiskt lyckas somna:/ någon som har bra tips på hur man faktiskt lyckas somna?

Mikaela var världens sötis, som vanligt, och skickade ett brev till oss igår antar jag att det kom. Var jättekul att få läsa det, men jag fattar inte hur någon orkar skriva så litet och så mycket!! Jag hade dött efter fem rader :P I miss you och Jeanette, snart MÅSTE vi ses alla fem!

Ibland undrar jag vad jag gjort för att förtjäna vänner som er, ni är de bästa som finns. Ni vet vilka ni är så ta åt er <3 Jag ska bli bättre på att visa personer som betyder något för mig hur mycket jag faktiskt uppskattar dem i mitt liv! Tyvärr känns det som att jag sabbat vänskapen med en viss person, men jag hoppas det går att reparera den. Fasikes att jag inte kan tänka efter innan jag  gör något dumt.

Det här var ett väldigt osammanhängande inlägg, vilket de flesta brukar vara, men det är nog en sådan person jag är. Sara sa en gång att det är typiskt mig att prata om en sak och sen i nästa sekund hoppa in på ett helt annat ämne. Men men jag antar att jag är en ganska impulsiv och intensiv person.

Huvudvärken from hell

Och nej det beror inte på att jag är bakis utan på att jag sovit alldeles för lite inatt! Tror jag somnade vid halv sex och vaknade vid halv tio, inte okej! Sen fick jag plumsa hem i snön som fallit under natten/morgonen men det gör inte så mycket för det är så himla mysigt med all snö :)

Snart ska Maarja fara och jobba på snobbsittningen numero uno på STUK och Elin jobbar på Ikea så jag kommer vara ensam i lägenheten, normalt sett hatar jag att vara ensam, men nu är det rätt skönt för då kan jag bara slappa hela dagen och försöka få bort den där jäkla febern som kommit tillbaka. Jag ska nöta How I met your mother ( vilket jag gör dagligen, men ändå :P), kolla senaste avsnittet av america's next top model (inget olagligt här inte) och sen kolla på någon film, har inte bestämt än vilken men mest troligt blir det senaste Harry Potter. Så ser min dag ut, imorgon hoppas jag att Johanna är kvar i stan, det är länge sedan alla vi systrar var tillsammans!

snark

Att skriva träningsprogram åt någon annan är ingen lek! Vi har suttit fem timmar idag och knåpat ihop dem, men vi måste ännu fara till gymmet på måndag och känna efter vilka belastningar vi ska ha nu i början. Man måste tänka på målet med träningen och beroende på om man vill få starkare eller mer uthålliga muskler väljer man färre eller fler repetitioner och färre eller fler set. Sen beror det ju på vad personen vill träna också etc etc etc. Men kul är det i alla fall :) synd bara att vi fått så lite information om vad de faktiskt förväntar sig av själva träningsprogrammen, om man ska kunna motivera varför man väljer si eller så många set, om man har tänkt på ordningsförljden osv.

Kan ju säga att jag är lagom trött, tror jag somnade efter halv 3 imorse och efter det har jag vaknat hur många gånger som helst innan klockan ringde halv 8. Men jag ska ännu orka vara vaken i mer än 13 timmar för snart ska vi i ped6 börja ordna inför sittningen som startar 18.30, sen ska vi städa i fällan och därefter rocka loss på STUK i några timmar och så ska vi ju stå och sälja pizzor i fällan efter STUK också. Imorgon är det dodgeballturnering, jag ska inte vara med, men det ska Maarja så jag ska vara där och heja på henne och resten av hennes lag. Tyvärr börjar det redan klockan 11 tror jag så det blir inte så mycket sömn i natt heller. Men men det är ju ett frivilligt val att vara på STUK ;)

Min förkylning ( eller eventuella grissjuka) är på bättringsvägen faktiskt :D Jag hoppas det betyder att jag är frisk efter helgen för nästa vecka kickar jag igång mitt träningsprogram som innebär sex pass i veckan ^^

chokladkoma!

Har nyss kommit efter att ha pluggat liiiiiite på fällan, sen "hjälpte" jag Maarja med att fixa hennes väst och därefter var på caféet och vräkte i oss choklad. Jag köpte en chokladpalt, en bigsize chokladboll, och ett wienerbröd med chokladsås och riven choklad på. Jättegott, men wienerbrödet var plågsamt att få i sig. Sen däckade vi i sofforna typ en timme och nu är vi alltså hemma. Imorgon blir en lång dag: först ska jag och Sara, inte min Sara utan en annan klasskompis som också heter Sara, fixa våra träningsprogram vilket inkluderar ett gymbesök för att kolla vilka maskiner som faktiskt finns där ;) Sen har vi sittning som ped6 ordnat till kl 23 och därefter ska vi på STUK (såklart, STUK är mitt andra hem). Elin ska också med då. Vet inte om jag hinner komma hem på dagen, annars kommer jag vara på LTU från kl 9 till kl 5 ungefär.

Nu ska jag äta lite, mina måltider idag har bestått av: 5 varma mackor, en pizza och då chokladpalten och wienerbrödet. Hur muycket näring som helst! Jag måste fixa mat tills imorgon också. Godnatt på er!

5 november

Nu har jag gjort cykeltestet, dock har jag fortfarande lite feber så det kan ha varit väldigt dumt. Men eftersom den ska vara inne senast på onsdag och jag kanske har blivit mer sjuk tills dess gjorde jag bort den. Den är grunden till att kunna se om träningsprogrammet vi ska följa nu i åtta veckor har gett resultat så utan testet ingen godkänd kurs.

Nu ska jag i alla fall fara och plugga ett tag, hoppar combaten idag ;( satsar på att bli frisk så fort som möjligt istället eftersom den träningen verkligen är tuff! Och jag kan ju inte ta i hundraprocentigt så då vilar jag istället. Sen ska jag väl smaska på en massa choklad i caféet och därefter ska jag hem och nöta How I met your mother.

usch vad klockan är mycket!

Mikaela - jepp det ska jag :) tillsammans med Sara. Tack så mycket, jag hoppas jag gör det!

Jag borde ha somnat för länge sedan med tanke på att jag ska upp halv sju imorgon, så då kommer jag ju vara extrem trött imorgon istället :/ Nåja jag får väl pimpla kaffe om inte annat. Eftersom jag inte kan vara med och springa kommer jag sluta redan halv tio, men idag har jag ju missat en föreläsning så jag ska ta och plugga i fällan istället. Jag har bränt två cd-skivor också + att det finns en kyl full med läsk och en frys med pizza så jag klarar mig ett tag ;)

Glöggteet var riktigt gott! Jag tror jag har druckit fyra eller fem koppar av det bara ikväll, imorgon ska jag nog pröva mintteet eller sjunde himlen. Elin bakade också en kaka som jag smakade så nu har jag blivit dödligt less på allt vad kakor heter, tyvärr så har jag åtta muffins kvar och väldigt mycket av kladdisen. Och jag kommer inte vara less för alltid, imorgon är nog kakbegäret tillbaka!

Nu ska jag bara kolla ett avsnitt till av How I met your (såklart) och sen ska jag sova! Godnatt


Äppelmuffins

Har precis tagit ut äppelmuffinsen ur ugnen = har invigt mina muffinsformar. De ser väldigt goda ut och förhoppningsvis smakar de minst lika bra.

Hoppas verkligen att jag får bort febern tills imorgon eftersom vi ska ut och springa med klassen då. Vi ska alltså under lektionstid få göra det :) Och det vore väldigt synd att missa den chansen eftersom jag känner att jag knäcker lite extra på det ;) men men är man inte frisk ska man inte träna, jag har ingen lust att få hjärtproblem för en timmes löpning. Men jag vill inte missa combaten heller på kvällen, det är en vecka sen sist jag var med :/

Imorgon har STUK:s café chokladtema vilket betyder att hela menyn kommer bestå av choklad eller grejer med choklad på :) smaskens!

 






Slösare!!!

Mikaela - jepp tog alla i ett svep ;) tack så mycket!

Usch idag har jag slösat närmare 1200 spänn!!! Har köpt:

- fyra olika sorters te, de smakar mint, glögg och sen köpte jag ett svart som heter sjunde himlen och sen ett rött te med smak av vanilj
- muffinsformar (hjärtformade) + tre teburkar för
- sex muggar, en långpanna, en rund bakform samt en muffinsform (runda)
- tre linnen
- ett hello kitty - märke till min framtida phösaroverall
- nässprej, strepsils och panodil
- sen handlade jag lite mat också :P

Nu ska jag värma mat, kör på samma som igår då jag inte orkar laga någonting idag. Ska sen njuta av något av teerna och såklart kolla på Bonde söker fru.

skit

Vaknade med feber och halsont och början till nästäpppa -great! Stannade hemma från skolan och sov till halv 12 ungefär. Ska in till stan nu och köpa panodil, halstabletter, nässpray och omega 3 - tabletter. Sen ska vi fixa västarna till ped6 och därefter ska jag vila resten av dagen. Har druckit två muggar med honungsvatten och knaprat en massa piller:

I glaset är den en b-vitamin, sen är det 3 omega 3 - tabletter, 2 multivitamin, 2 kalcium-magnesium och en c-vitamin. Pillerknarket slutar inte där, efter min tripp till apoteket kommer min mage vara en vandrande tablettaffär.


kladdkaka

Jag hade tänkt vara nyttig till nästa helg, men såklart så håller det inte länge! Jag ska snart sätta in en kladdkaka i ugnen och mumsa i mig den framför House. Har prövat sätta i sirap för att den ska smaka mer kola och bli ännu mer kladdig, har aldrig provat det tidigare så det blir lite spännande att smaka resultatet. Såklart har jag kladdat med kakao och chkolad så efter TV:n blir det städning och diskning för min del och sen hinner jag nog inte göra så mycket mer för jag börjar redan 8.15 imorgon så jag ska försöka lägga mig hyfsat i tid. Det är också något jag säger ofta, men nu ska jag försöka sova åtminstone sju timmar per natt så att jag faktiskt är lite vaken i alla fall på föreläsningarna + att sömn ju är viktigt för immunförsvaret och jag ska verkligen försöka hålla mig frisk nu!

smaskigt

Det gröna téet jag köpte på ica med smak av citron och bergamott var riktigt gott! Det luktade lite suspekt, Elin tyckte att det luktade idominsalva, men som sagt smakade det bra.

Idag är det combat, men jag har haft feber idag och har lite ont i halsen så jag vilar istället för att fara och träna och förvärra allting. Så istället ska jag tvätta kläder, städa ( wieee) och kolla senaste How I met your mother. Jag måste passa på och slappa nu för sen har vi inlämningar och duggor i princip varje vecka :S Hårda bud som gäller när man pluggar på högskola, men det är ju inte så konstigt!


nya kurser

tja då har andra läsperioden kickat igång, i ena kursen ska vi vara personlig tränare åt en annan och så ska vi ha en egen personlig tränare, vi ska alltså sätta ihop träningsprogram åt den personen samtidigt som vi får ett träningsprogram själva. Det ska vi följa under åtta veckor.

Först ska vi göra åstrandstestet där vi cyklar på en cykel i sex minuter och sedan ska vi räkna ut syreupptagningsförmågan och så ska vi välja ut tre styrkeövningar och när de där åtta veckorna har gått ska vi göra om testerna för att se om vi förbättrat oss. Tydligen har vår kursansvarige sagt att vi ska lägga all annan träning åt sidan och bara följa programmet, men jag har ingen lust att missa över 20 combatpass! Fast jag kan ju alltid säga det åt min PT så kan hon ju lägga in det i träningsprogrammet :)

Nu ska jag fixa lite mat, ska steka köttfärs med kantareller, champinjoner och rödlök + ris och självklart fetaost ;)


bjuder på den

Eftersom jag inte har några bilder på mig från halloween/tentaröjet ännu kan jag ge er en bild från oktoberfesten istället. ENJOY!! ( Väldigt nykter är jag också, finns världens bästa film på mig så ber ni snällt kan jag länka den ;) )


nya kläder :)

Jag har hittat två par nya shorts och ett linne så nu kommer jag verkligen äga imorgon när vi ska kicka igång med rörelselabbarna :) hittade tyvärr inga skor, men det var inte så oväntat. Dock köpte jag en tekula och en påse med grönt te så imorgon ska den invigas!

Jag sak släpa med mig Maarjas böcker hon beställt på bussen, de är inga lättviktare kan jag säga! Sen har jag med mig lite andra grejer så som vanligt kommer det bli så att packningen ökar med 100 % när jag far tillbaka till luleå.

Nu ska jag titta på how I met your mother och sen ska jag kolla grannfejden med pappa. Imorgon blir det tidig uppstigning för bussen går redan 06.50. Great, men även om föreläsningarna i skolan är frivillga är det inte så kul att hoppa över dem för det är mycket svårare att plugga in det själv hemma och risken är ju rätt stor att det inte blir av alls överhuvudtaget.

slö dag

Dagens lärdom: om en skum människa frågar om man har kille, svara JA och inte nej som en väldigt smart människa gjorde i fredags. Då slipper man efterhängsna människor sen.

Nåja idag har inte hänt så mycket, jag steg upp vid 11 och har glott på TV fram tills nu. Ska börja dra mig mot Övertorneå city snart och leta efter träningskläder och nya skor. Nu när jag var ute var det glashalt på gården, hade isen inte varit så knölig hade man lätt kunnat åka skridskor här.

Tror att jag har fått feber nu, förhoppningsvis blir jag inte mer sjuk för nu kommer vi ju ha rörelselabbar i princip varje dag i flera veckor och det är tråkigt om man missar dem.


första två kurserna på LTU over and done!

Usch min etikinlämning är pinsamt dålig, men skitsamma nu är den inne! Imorgon börjar de nya kurserna, men jag kommer fortfarande vara hemma :) sen på tisdag drar vi igång med rörelselabbarna så det ska bli väldigt spännande. En av kurserna vi ska börja med heter fysisk kapacitet och då ska vi vara personliga tränare åt en kompis och sen ska den personen vara PT till den andra. Vi ska göra tester nu den här veckan, sen får vi träna i åtta veckor och sen ska vi göra om testerna. Vi ska också lära oss leda gruppträningar och sånt så den här kursen lär bli väldigt intressant!

Maarja - jag såg aldrig motorsågsmassakern, jag la mig vid två istället ;)

Nu ska jag kolla på bumbibjörnarna, jag vet att min mentala ålder är ungefär -5! Förresten gjorde jag världens grymmaste hihopar-snögubbe men min kamera hade inget batteri så jag kunde inte föreviga den, han var ett mästerverk!


1 november

Fasikes vad etikuppgiften går segt, jag har bara skrivit två av fyra sidor och allt är bara en massa svammel. Det är ett under om jag får g på den här! Jag fattar ju knappt vad jag själv skrivit :S Nåja jag har ännu två timmar på mig så jag ska väl hinna knåpa ihop två sidor till så har jag ju i alla fall gjort uppgiften. Sen ska jag bli en duktig kristen person och be varje dag och gå till kyrkan på söndagar så att jag blir godkänd på den, vore för sugigt att behöva göra om den!

Slog mig just att det är första november idag, igår var det två månader sen skolan började på riktigt. Vart tar tiden vägen? Snart är det jul och snart är det här året slut. Det går för fort, man hinner ju knappt sitta ner och tänka så är det en ny dag!

Nå nu ska jag bita i etikuppgiften och få den KLAR!

RSS 2.0