yippikayey

Nu har jag beställt avtal till lägenheten på Porsön. Ska bli skönt sen när det bara tar mindre än 10 minuter att gå till skolan och ungefär hälften till stuk ;) Sen så kommer jag bo nära ungefär hälften av de i min klass så då kanske man kan socialisera lite mer med dem också. Så nästa år kommer få en trevlig start! Och på måndag kommer Elin :) Då blir det antagligen ännu mer liv i lägenheten :P

Nu ska jag kolla på superstars och sen säsongspremiären av Grey's. Därefter ska jag kolla how I met your mother, avsnittet går 23.45 och jag måste upp 06.30 så vi får se hur det blir med det.

Ha en bra kväll!

strålande sol

Har nyss varit ute och promenerat med Oliver, det är jättefint väder ute och det var skönt att få komma ut lite och piggna till så att jag orkar plugga i några timmar nu. Ska bara kolla ett avsnitt av How I met your mother först ;)

Jag ska googla på lite bilder så att jag kanske får idéer om vad man ska ha på sig för kläder på oktoberfesten, det är ju mycket roligare när folk anstränger sig och faktiskt följer temat:)

god morgon

Åh så skönt att inte ha blivit väckt femtio gånger under morgonen för att det världens byggarbete just utanför dörren! Kollde just  på lulebo, men inga nya treor på porsön har kommit så vår nya adress efter nyår blir nor docentvägen 551.

Idag fyller mamma 50 år :) Men vi firade ju henne redan igår eftersom jag var tvungen att åka hem. Haha vad kul vi hade när vi planerade hur vi skulle sno nyckeln av henne och åka till lägenheten och smuggla in den dit. Planen lyckades också, men det satt hårt åt när man har en väldigt misstänksam mamma att göra med. Hon blev i alla fall superglad och det är ju huvudsaken.

Idag ska jag hämta hem Majje! Jag såg honom bara från bussen igår och då stod han och kilade huvudet mot en björk. Tydligen ska han ha blivit ännu mer odräglig så jag får väl försöka börja lösa det på de här tre dagarna jag ännu är kvar här.


svammel

Jag undrar varför folk läser min blogg? Jag babblar ju bara på om en massa onödiga saker, men men jag klagar inte på er som läser det här :P

Har kollat på House, ska snart kolla på true blood eller the mentalist. Fasikes livet börjar bli lite mer komplicerat, damn jag som levt i en bubbla sen 19 augusti, nåja om den spricker får man väl laga den på något sätt.

Imorgon hade jag tänkt vakna ganska tidigt fast jag inte ska göra något speciellt, jag tycker det är så mysigt att vakna tidigt och sen ha tid att rulla in sig i täcket och kolla på tv innan man äter frukost och gör något vettigt av dagen. Jag måste ju passa på att utnyttja kanalerna medan jag har chansen, vi har ju inte skaffat betalkanaler till läggan än. Sen ska jag kolla om det finns andra lägenheter på Porsön lediga, annars är det denna vi kommer flytta till, lite taskig kvalité på bilden dock :/ Åh kan inte de här tre månaderna bara svischa förbi?


home sweet home

Nu är jag hemma igen :) eller ja jag har varit hemma i två timmar, men jag har bara hunnit äta middag, världens godaste älgköttsoppa, och sen har vi lagat staketet som en älg rivit ner.

Nu kollar jag how i met your mother, en av världens bästa TV-serier! Om ni inte sett den, gör det! Barney är en av de bästa karäkterna som finns, tillsammans med bland annat House som har säsongspremiär idag. Tyvärr missade jag hela förra säsongen för den gick samtidigt som the mentalist. De krockar visserligen nu också men jag har redan missat de fyra första avsnitten av the mentalist så jag laddar ner resten av säsongen och följer House på TV istället.


28 september

Usch dagen har spenderats med att skriva rapport med Sara och Malin i sju timmar, de är inte usch men att på en ledig dag ändå behöva vara i skolan så länge känns sådär. Nåja jag är ju ledig imorgon och på onsdag också :)

Har fått en lägenhet på porsön från 1 januari, synd att det inte är en studenlägenhet men men. Det är i alla fall en trea nära LTU!

Jag ska snart fara på möte med ped 6, eller ja det börjar 18.30  men jag hoppas att det inte tar så länge för combaten börjar kl 19 och den missar jag helst inte eftersom jag ju far hem imorgon och då missar morgondagens och torsdagens pass :/ Fast jag vet inte ens om det är något pass ikväll, det står inte på hemsidan alls något om combat kl 19 och det brukar alltid stå om det ska vara eller om det är inställt. Nåja får väl alltid fråga någon som vet mer än mig :P

Nu ska äta italiensk låda. hejdå

Jag i ett nötskal

hehe det var lite kul igår när Mikaela frågade mig om tips på filmer som är bra att se, frågan avslutades med: ...en film som inte är gladiator. Kan ju säga att om man inte vet att gladiator är min favoritfilm så känner man inte mig! Men jag ser faktiskt på andra filmer också ;) Men annars är jag ju en nörd när det kommer till romartiden, jag inhandlade en ny bok om den i Stockholm och en annan om grekisk mytologi, som jag också tycker är väldigt intressant. Så när jag inte pluggar, tränar eller kollar på en massa serier ska jag kasta mig över dem.

Nu ska jag titta några avsnitt av top model. För några år sedan fnös jag åt alla som tittade på det och tyckte att det var världens fjortisprogram. Men sen såg jag reprisen av den och nu har jag sett alla avsnitt från i princip varenda säsong. Samma sak var det med Flo-ridas låt right round. Tyckte inte alls om den i början och nu är den en av mina absoluta favoritlåtar att dansa till.

Nu tror jag inte att jag uppdaterar mer för ikväll. Godnatt


tillbaka i Norrbotten

Jepp nu har jag kommit hem från storstan och jag kan bara säga att Stockholm inte är så jätteimponerande.

Mina helger kommer vara fullbokade ett tag framöver förutom en helg i oktober:
- Lördag 3 oktober: oktoberphaest
- ´Fredag 9 oktober: fest i fällan ( lite osäkra på om fällan är bokad då,ska kolla upp det!)
- Söndag 11 oktober: D-DAY, Green Days konsert
(-Måndag: dagen-efter-sorg)
- Lördag 17 oktober: phösarphaest
- 30 oktober: tentaröj + halloweenfest
- 5 och 6 oktober: sittning arrangerad av ped6

Sen har jag ju tentan 29 oktober så jag hinner bara plugga, träna, äta, sova och vara på stuk i en månad framöver ;)

Bye Bye Sthlm

Luleå vann 8-2 över Södertälje igår, missen mot Skellefteå var bara ett olycksfall i arbetet. Ordningen är nu återställd :) Måste ta och köpa biljett snart till någon hemmamatch, vad är meningen med att bo i Luleå om man inte går på ishockey?

Idag ska vi fara hem, om ca 45 min ska vi checka ut och sen lämnar vi Lidingö för det här året, men om bara två veckor kommer jag tillbaka till Stockholm, det är väl inte någon som missat att Green Day har sin konsert då?! I alla fall så såg jag videon till 21 guns nyss. Herregud jag började nästan lipa när jag tänkte på att jag snart kommer få höra den låten live. Antagligen kommer det bli så att jag lipar tre timmar nonstop 11 oktober.

Nu ska jag fara och packa och kolla på bee movie som går på canal +. Hörs sen när jag landat på norrbottnisk mark igen.

I huvudstaden

Skriver ett inlägg från mobilen. Har sprungit runt i storstan i flera timmar,hittade dock inte så mycket; två böcker om antiken(nördig som jag är) och 2 linnen och en skjorta från zara. Nu ska jag sova. Godnatt

dagens låt

Basshunter - Camilla. Very good ;)

kollar idol

Jeanette - jag ska springa lidingöloppet på lördag :)

Kom precis från combaten, Maarja var med för första gången och hon verkade gilla det! Men jag tycker det här programmet är mycket svårare än det förra. Men det blir säkert bättre efter att man nött in det här några gånger.

Nu kollar jag idol och jag fattar inte hur dåligt 90% av startfältet är, de kommer ju in helt fel, det är tonarter from hell och flera stycken har noll utstrålning. Hur svårt kan det vara att lära sig en låt på sex timmar? Okej de är nervösa men man kan ju inte cracka totalt under pressen.

20 oktober ska vi strippa inför klassen och bara stå i underkläder och palpera muskler mm på varandra, jag hade tänkt deffa till mig innan det men då måste jag ju skippa all choklad jag äter varje rast, och alla kakor och glass jag smäller i mig här hemma. Så det kommer nog inte gå sådär överdrivet bra med de planerna ;)


Haha både jag och Maarja tycker att en viss persons armar är de snyggaste som finns. De är så nära perfektion man kan komma! Smoking hot om jag ska uttrycka mig nördigt. Och det bästa är ju att man får se dem på två av combatpassen varje vecka^^

24 september

Jäklar vilken seg dag, jag är helt fullmatad med latinska termer, det bara snurrar i skallen :S

Jag hinner inte göra så mycket här hemma innan jag ska fara och träna combat igen. Det är en vecka sen sist eftersom vi ska köra igång med ett nytt program idag. Tror Maarja ska med idag också, men just nu vet jag inte alls vart hon är, antagligen på skolan och pluggar. Sen efter träningen måste jag/vi stressa hem för vi har bara en halvtimme på oss innan idol börjar ;)

Sen ska jag packa för imorgon åker jag till Stockholm över helgen. Så det blir inte mer uppdateing förrän på söndag, bortsett från ikväll då.

Nu kurrar magen så jag ska värma tacogratäng.

...

Jeanette x 2 - ja visst var de snälla! Blommorna är superfina. Haha jag började dricka kaffe när jag hade jobbat ett tag på ica då det var tidiga mornar flera dar i veckan ;)

Jag håller på att kolla America's next top model. Vi har ju inte trean, men jag har varit olaglig och laddat ner de fyra första avsnitten av säsong 12. Sen ska jag gå och lägga mig för jag ska upp kl 7 imorgon igen. Sen är jag visserligen ledig måndag och tisdag men jag, Sara och Malin måste skriva rapporten om våra iakttagelser när det gäller folk i rulltrappor som ska vara inlämnad senast 30 september. Så det blir nog en hel del plugg då, men förhoppningsvis hinner man med sovmorgon i alla fall.

Godnatt


duktigt

Jag är en väldigt klantig person så därför har jag börjat med något som jag så finurligt kallar klantighetsuppdateringen. Här kommer dagens:
- På morgonen när jag var sliten och trött och hade bråttom till skolan skulle jag svepa kaffe för att piggna till, såklart bränner jag tungan så att den blir alldeles sträv.
-Till sista föreläsningen hade jag köpt en mugg kaffe, det går på något skumt sätt hål i muggen så att typ allt rinner ut på bänken :/

Det var väl dagens, kommer säkert hända något mer innan jag somnar!

slut med skolan för idag

Nu är jag äntligen hemma :) tuff dag, lika tuff imorgon tyvärr :/ På vägen hem ser jag två pers som kommer cyklandes mot Porsön, så jag stirrar, stirrar och sen stirrar jag lite till innan jag fattar att en av dem är Andreas! Gud så fult.

Nåja snart ska jag ta och äta något, vet inte riktigt vad bara och så ska jag ju kolla på idol såklart. Åh Maarja drog just för hon ska jobba på stuk igen, grrr vad tråkigt att vara ensam hemma hela kvällen. Fast då kanske jag kommer i säng ganska tidigt, det behövs efter flera sena kväll och tidiga mornar.

Förresten så fick vi blommor från lulebo för att vi är nyinflyttade, väldigt fina är de:

 


lång lunchrast

Har en håla på tre timmar innan vi drar igång två föreläsningar om armens anatomi som pågår till kl 18-väldigt tungt! Käkade lunch med Maarja och Elias i alla fall, Maarja har också hittat en kompis som vet en massa om LTU och som fått oss att bli mer aktiva i studentlivet :) Snacka om tur vi haft, då har vi en massa att göra på fritiden och så träffar man en massa nya människor! Me like very much!

Vi har haft två föreläsningar i nervsystemet nu på morgonen och föreläsaren kommer tydligen från Ötå, ganska coolt med en överläkare därifrån ^^ Men annars är nervsystemet så himla komplext och det är en massa terminologi och dittan och dattan att lära sig så man känner att allt bara snurrar när man går från föreläsningssalen. Men jag kan ju trösta mig med att så känner nog de flesta

Eftersom Andreas tycker att jag är en fjortis ( det kommer från rätt käft :P) måste jag säga att jag är sååååå kär i Erix Grönwall i idol! Han är den bästa som varit med någonsin. Han bara måste vinna hela skiten! Ska kolla på idol idag igen, och sen hinner jag bara plugga lite och sen måste jag sova :/ förbannat dåligt att sluta så sent, man hinner ju inte göra ett smack efter det.


flickan som lekte med elden

Filmen var jättebra, speciellt för att vara svensk! Dock hade den lite konstigt slut, men det är väl för att det kommer en fortsättning på den. Ids inte säga vad en handlar om eftersom det nog inte är så många som hunnit se den, men kan absolut säga att den är sevärd. Såg Victoria som också semestervikade på ica i sommar på bion, och när vi var i smedjan såg jag Mangi. Man ser Ötåbor vart man än befinner sig ;)

Nu ska jag vara lite ambitiös och läsa på lite inför morgondagens föreläsningar om nervsystemet. Boken är på engelska dessutom och tjock så in i tusan! Men snart måste jag verkligen sova, förra natten sov jag bara fem timmar och det är alldeles för lite.

Godnatt på er!


men smart!

Jag såg en älg när jag var ute och sprang mot Storheden. Den stod typ 20 meter bort och bara stirrade på mig, jag har aldrig sett en fri älg på så nära håll!

Måste göra en klantighetsuppdatering: jag lyckades skära mig mellan tummen och pekfingret med osthyveln. Hur många har lyckats med det?

Nu ska jag bara slänga i mig lite pasta och bacon med fetaost och sen fara till bion. Ha en bra kväll!

22 september

Det regnar ute, tråkigt för jag ska ut och springa snart. Har befunnit mig i smedjan i flera timmar och studerat hur folk åker i rulltrappor, snacka om konstiga blickar vi fick från vissa^^

Jag ska fara och kolla flickan som lekte med elden med Linda och Magnus. Filmen börjar kl 21 så jag kommer ju inte få så mycket sömn inatt heller, nåja är man hård så är man ;)

Nu ska jag sortera lite kläder!

god morgon

Jag tänkte fel när jag funderade på när jag måste fara till skolan för att hinna skriva ut åhörarkopior till dagens föreläsningar, jag var lite förvirrad och tänkte att vi börjar kl 8 men det är ju 8.15 så nu var jag klar i tid för en gångs skull ;)

Efter föreläsningarna ska jag och Malin och Sara som också pluggar sjukgymnastik fara till smedjan och studera hur det ser ut när vi åker i rulltrappor och vad som krävs av balansförmågan och den posturala hållningen för att klara av det. Det låter kanske lite flummigt men det är halva vår examination på den här kursen! Andra består av istuderingsfrågor som vi kommer få svara på samtidigt som vi ska redovisa rulltrappan.


:)

Jag håller på att gråta ihjäl mig en gång till när jag lyssnade på hunden och kattens dagbok. Fy fasikes så rolig den är! Ska sova snart, jag måste upp kvart i 7 och jag har två föreläsningar i nervsystemet på schemat,så det gäller att vara på topp så att man orkar hänga med för jag gissar att det är en hel del information som ska tas in. Nåja allt är hundra gånger roligare än cellen!

Ska bara läsa lite shakespears hemlighet och sen är det sängen som gäller. Godnatt

Bildbomb


Min bebis när han var stadshund för en vecka,saknar honom så mycket!



Så här fint bor vi :)



Utanför sjukgymnastkorridoren



Två killar skulle klättra upp till toppen av den här fontänen och ville ha Maarja och mig som vittnen, men en phösare satte stopp för dem. Tur det, för annars hade risken varit stor att de ramlat och blivit köttfärs istället



erhm?!

såhär rolig är städningen jag sysselsatte mig med för någon dag sen ;)


Haha

Jeanette - visst är det dyrt :O men så mysigt!

Haha jag och Maarja har snokat runt bland bilderna från nolleperioden. Här kommer bilder på tre väldigt normala människor. Enjoy!




Åh vad jag saknar nolleperioden. Det var bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv, och speciellt den kvällen med killarna var supergrym ^^ Fast det hade varit ännu bättre om Maarja stannat kvar längre på STUK. Den jäkeln drog hem och lämnade mig åt mitt öde. Så därför plåstrade jag på Andreas och Jens


Bananer i pyjamas

Jag och Maarja är ungefär som B1 och B2 :P Vi tycker oftast precis samma sak och vi tänker likadant.

http://www.youtube.com/watch?v=pcNJEBgaaA0 Spana i den. Jag grät av skratt och det kändes som att mina revbenen skull gå av!

Vi kommer ha fest i fällan 9 oktober för då är det jag och Maarja ( och 3 pers till) som är bossar över fällan och då ska vi rocka järnet! Mer om det kommer senare

matdags

Tillbaka från skolan. Har haft två rätt tunga anatomipass, en massa ben, muskler och leder som man ska lära sig på latin. Så det blir en massa nötning innan tentan. Nu ska jag käka nudlar med bacon och chilisås. Igår åt jag älgkotletter och potatis + pepparsås så jag måste ju balansera det med studentmat ibland ;) Jag är så jäkla hungrig för jag hann inte käkä lunch innan jag drog till LTU så min mage kurrar rätt rejält.




Tuna igen

Tog en senare buss hem, men nu är jag i alla fall tillbaka i lägenheten. Maarja sover visst, antar jag i alla fall för skolan börjar ju först kl 13 för henne också. Så om hon inte sover har jag då ingen aning om vart hon är ;)

Ska ut och springa allldeles snart, sen hinner jag bara hoppa i duschen och äta något innan jag måste börja trampa mot skolan. Jag har direktbokat en trea på Porsön, men inflyttningen är redan 1/12 och vi har ju 3 månaders uppsägningstid så då måste vi betala dubbel hyra. Jag måste höra med lulebo om det går att lösa på något sätt för det är grymt svårt att få treor på Porsön och om vi ska kunna flytta in 1 januari måste vi säga upp lägenheten den här månaden och då vet vi ju inte om vi kommer ha någonstans att bo om det inte dyker om en trea med inflyttning först nästa år de närmaste dagarna.


Kollade på Maarjas schema, hon hade visst morgonlektion också så då är hon visst på skolan redan. Äsch också! Vi funderar på att skaffa ett avkarium förresten :) Men på djurmagazinet har de inga hitta nemo-fiskar och såna vill jag verkligen ha!

@ Hertsön

Ska snart börja dra mig hemåt mot Tuna. Egentligen skulle vi ha varit helt lediga idag, men vår lärare i rörelseapparatens anatomi sa att de tagit bort de två föreläsningarna vi ska ha idag förra terminen och det tade inte gått bra för eleverna på tentan då. Så det gäller att hänga med idag! Nåja innan jag far till skolan ska jag ut och springa en sväng. Det är inte någon combat idag (snyft,snyft) så då hinner jag springa en gång till på kvällen. Det finns också en del tid till att plugga in instuderingsfrågorna vi ska ha muntlig tenta på om två veckor. Sen har jag en inlämningsuppgift som jag också måste börja med snart. Och självklart plugga en massa anatomi och celljäkeln till tentan 29 oktober.

Nu ska jag börja gå mot bussen. Om jag är riktigt ambitiös hinner jag plugga lite då för det tar 20 minuter hem :P

The haunting in Connecticut

Jag befinner mig hos Linda och Magnus just nu och ska sova här inatt eftersom jag börjar först kl 13 imorgon :) Vi såg nyss The haunting in Connecticut, en väldigt bra film och ganska så läskig. Jag är inte så lättskrämd men ibland kändes det faktiskt som att hjärtat levde ett eget liv.

Jag ska snart gå och lägga mig, lika bra att ta igen lite sömn medan man har chansen. Ha en bra kväll, godnatt


blykeps på skallen

När jag sa att jag inte är bakis ljög jag! Fy fan mitt huvud är blytungt! Jäkla vin,jag ska aldrig dricka det igen.


Godmorgon

Gud vad jag har ont i huvudet, och det beror inte på att jag är bakis ;) utan på att jag alltid får huvudvärk när jag sovit för lite. Eller ja, lite bakis är jag väl. Fast jag drack bara lite vin på förfesten, tycker egentligen att vin är äckligt men hey det bjöds så varför inte ta emot?, och sen två drinkar inne på STUK, så man blir ju inte direkt full av sånt.

Jag ska försöka dra med Linda, Madde och Mamma på flickan som lekte med elden idag. Män som hatar kvinnor är ju topp tre när det gäller svenska filmer för mig och den här lär vara minst lika bra. Annars ska jag fortsätta tampas med de där instuderingsfrågorna, träna och fortsätta fixa med lägenheten. Jag har bara en garderob nu, till skillnad mot tre hemma i Luppio, så jag måste komma  på hur alla mina kläder ska rymmas där. Förslag någon?

Maarja den lilla lurken sa halv 6 att hon kommer om två-tre timmar men inte fasikes har hon kommit hem än. Inte går det ju för sig att ha efterfest i ett halvt dygn :P Nåja nu ska jag försöka piggna till lite innan jag knäcker första pluggpasset för idag.

Kul kväll/natt

Nu har jag kommit hem från en jäkligt kul utekväll :) Förfesten var jättemysig och det var trevligt att få prata i flera timmar med folk från min klass som jag inte umgås med så mycket annars. Vid halv 12 drog vi mot STUK och där väntade världens mest gigantiska kö, vi stod där i typ en timme innan vi kom in och under tiden fick vi trängas som djur där. Man kunde knappt röra armarna för det var så tight mellan alla. Och inte hjälpte det ju att vi höll på att flyga i backen för att det var folk framför och bakom oss som tryckte på som idioter. Nåväl inne på STUK drog vi igång dansandet på en gång och jäklar vad vi rockade!

Sen for jag till fällan och serverade pizzor till folket som var sugna på fyllemat. Jag och Maarja kommer bli två av dem som bossar över fällan och det känns coolt^^ Nu har vi ju en perfekt festlokal också :P

Nu ska jag försöka sova, men det kommer nog dröja ett tag tills jag verkligen somnar. Tur att det är söndag!

party party!

Nu har jag intagit middag ( chorizo med tricoloripasta eller vad det nu heter) och kollat på bumbibjörnarna.

Nu håller jag på att klä på och fixa mig innan jag ska börja trampa mot Porsön. Tjejerna som har förfesten har en katt så jag måste ta min allergimedecin så att jag inte ser ut om en knarkare med glansiga, röda ögonen resten av kvällen :P

Innan maten sov jag en timme, men det hjälpte inte mycket för jag är fortfarande helt groggy av trötthet :( nåja det släpper väl snart när musiken börjar pumpa och danslusten tar över. Inatt är det RÖÖÖÖÖÖJ som gäller och inget annat. Fan vad grymt att det kommer vara typ 1500 pers där och tre dansgolv med olika musikstilar. Jag är på gång!

plugg

Om ni har några funderingar kring barnets motoriska utveckling under det första levnadsåret så är jag rätt person att fråga! Det är nämligen det jag håller på att plugga in just nu. Vi ska ha seminarie om ca 2 veckor där vi redovisar en studie av hur folk åker i rulltrappor(låter superspännande, jag vet!) och sen ska varje person få svara på en till två frågor som vår examinator ställer till oss. Så några av grejerna vi ska kunna redgöra för är:

- barnets grovmotoriska utveckling under det första levnadsåret
- barnets finmotoriska utveckling under dito period
- teorier för motorisk kontroll
- postural kontroll i stående
- posturala reaktioner
- mm mm.

Det är inte lite vi ska kunna med andra ord :/ Och studien som ska lämnas in ska vara på 6-7 sidor. Herregud tanten är galen!!

najs väder

Har nyss varit ute och sprungit ca 5 km. Det är superfint väder ute! Kändes nästan som sommarväder då. Hoppas det håller i sig till kvällen så att man inte behöver frysa ihjäl på väg mot Porsön.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag till Preem och hämta ut boken.

sweet saturday

En ny dag igen :) Det går verkligen fort. Idag är det en månad sen vår nolleperiod började, och det är bland det roligaste jag någonsin gjort! Idag har jag ett ganska späckat schema, jag ska hinna springa två gånger, plugga, färga håret, hämta min bok (jag har ännu inte orkat pallra mig till preem), städa lite till och äta innan jag ska på förfesten. Men jag har varit duktigt och sattit in allt i kalendern så håller jag mig bara till tidsschemat går det nog bra.

vänt på dygnet?

Vanligtvis är jag sjukt ineffektiv på kvällarna/nätterna men har jag gjort en helomvändning! Jag har nyss diskat och nu håller jag på att möblera om lite i vardagsrummet och städar i mitt rum :) Ska ta kort förhoppningsvis idag på mitt rum i alla fall så kan ni beundra det sen :P Lägenheten är inte riktigt helt i ordning än, vi har så sjukt mycket som händer just nu. Jag är i princip bara hemma för att äta, sova, slappa lite och plugga. Annars går dagarna åt till skolan och träning, och sen kommer ju vissa lördagar innebära arbete i fällan. Fast det är ju på nätterna/mornarna. Men jag klagar inte på att jag har mycket att göra. Det är kul att få engagera sig i olika saker och träffa en massa människor.

Imorgon kommer nog bli en galen natt med först förfest med en massa sjukgymnaster + annat folk, sen själva BEAT då alla tre dansgolv på STUK är öppna och det kommer komma 1500 pers. Sen ska jag ju göra mitt första pass i fällan :)

Nu ska jag fortsätta plocka i mitt rum och trixa lite i vardagsrummet. Godnatt.

kollar idol

Åh vad glad jag blev nyss! Eric Grönwall, killen jag hoppades skulle vinna för två år sen men som gjorde ett taskigt låtval och åkte ur innan finalen, var med på audition och juryn tyckte han var grym :) Så min självklara favorit är ju han alla gånger!

Mitt nattduksbord börjar se riktigt bra ut. Jag fick inte ut pluggen som hamnat fel, men då provade jag dra i den andra pluggen och den lossnade. Nu är plankan visserligen fel väg, men eftersom den är inne i själva bordet som stöd så gör det ju inget eftersom den inte syns. I've got the power!

Nu ska jag fortsätta med byggandet och idoltittandet

äsch då

Kom nyss hem från stan. Jag var tvungen att fara till clas ohlssons och köpa en skiftnyckel för jag håller på att sätta ihop ett nattduksbord från ikea. Grejen är den att jag råkade trycka in en plugg i fel planka och den sitter stenhårt fast och är förbaskat svår att få bort. Jag är klantig och inkompetent som inte kan följa instruktioner ;(

Nåja jag köpte i alla fall toning till håret också :) Förhoppningsvis kommer mitt hår att bli rödare nu. Jag köpte bara den där färgen håller i ca 8 tvättar för ifall det ser för hemskt ut så kan jag ju alltid tvätta bort det ganska snart^^

Maarja är på luffen igen, hon provjobbar för cafelaget och ska göra det till kl 21. Nå jag kan ju alltid sysselsätta mig med att diska och få ihop nattduksbordet. Och givetvis plugga också ;)




HEEEEEELG

Nu är det helg :) Har haft två föreläsningar om cellmembranet. Jag fattar fortfarande inte varför vi ska veta så mycket om cellen. Vad ska vi med den kunskapen till? Vi är inga jävla sjuksköterskor. Och vi kommer ju ha en skriftligt tenta på det här

Mina och Maarjas bryderier:
- Vad heter den manliga motsvarigheten till kärring?
- Varför säger folk bögigt om något dåligt men inte lesbiskt?
- våra grannar ska skaffa ny inneboende. Vem kan det bli?

Som ni märker så är det lågvattenmärke på våra diskussioner just nu. Men så jäkla kul vi har! Jag gråter snart av skratt.

Snart kommer Inga hit igen och då blir det säkert ännu roligare. Nu ska jag ta och plugga lite i alla fall, och hämta min tegelsten som ju äntligen kommit!!


min dag

Har inte hänt så mycket idag, haft tre förläsningar och sen har jag varit på combat och kollat idol. Jag och Maarja ska i alla fall börja jobba i Fällan. Det är en sektionslokal som säljer pizzor efter STUK. Vi kommer se asgrymma ut med orangea slipsar och västar ^^ Min första dag blir på lördag efter BEAT. Men Maarja ska göra det redan imorgon. Så vi kommer få lära känna en massa nya människor och det är ett stort plus!

Nu ska jag snacka lite med Maarja och Inga ( som sover över här inatt) och sen ska jag kolla lite true blood och sen sova. Jag börjar 8.15 imorgon, men då går jag bara till lunch. Sen är det HEEEEELG :)

kasta pil någon?

Var nyss på dollarstore och köpte ett strip and drink darts :P Hoppas det kommer ett tillfälle snart då man kan inviga den! Snart ska jag fara ut och springa, sen ska jag och Maarja kolla idol och sen måste jag läsa några sidor till föreläsningarna imorgon. Det är väl det som kommer hända ikväll. Har nog inget mer att skriva om för idag, ha en bra lillördag!

Lunchrapport

Snart kommer vår kvartersvärd och kollar badrummet för det är en massa bubblor där som kan innebära att det kommer bli rötskador. De fanns redan innan vi flyttade hit så vi har ju ingen lust att betala för eventuella reparationer. Sen finns det en massa andra grejer som han får kolla upp som vi inte är skyldiga till. Det ska också komma några killar och kolla på vår kyl för den avfrostar inte automatiskt. Det var en massa is inne i den och när jag sänkte tempen så smälte isen, men allt rann ut på golvet!!!


god morgon!

Om en halvtimme ska jag börja cykla mot skolan och första föreläsningen av tre. Åh toppen! Ser nu att regnet vräker ner. Hurra ;( Då blir det regnjacka på, men sadeln kommer ju ändå vara dränkt sen när jag ska cykla hem under lunchen. Jag tror jag har feber också + att jag börjar få ont i halsen. Hoppas verkligen inte jag börjar bli sjuk igen, det är ju bara några dagar sen jag blev frisk från min senaste förkylning som varade i två veckor.


spaghettiarmar 2.0

Kom nyss hem från bodycombaten, känns som att jag tjatar en hel del om den just nu :P Vi körde lite andra grejer den här gången och de var sjukt jobbiga! Jag tröstar mig med tanken att mina armar kommer vara svarvade om några veckor ;)

Nu ska jag inte göra så mycket mer, läsa nya numret av SOLO och bara slappa ett tag, eller kolla några avsnitt true blood innan jag ska sova.

Ha en bra kväll! Godnatt

15 september

Har alldeles precis kommit hem från skolan, Elin var nyss här och droppade en jättesnygg spegel och två besticklådor(som är välbehövliga!). Fast vi fick sluta sista föreläsningen en halvtimme tidigare, typ 15.45, kommer jag ändå hem så här sent. Kan beror på att jag först snackade en halvtimme med Sara och Blondie från min klass. Sen gick jag till Maarja och hennes kompis Markus som pluggade matte och störde dem i ytterligare en halvtimme. Sen föll jag för frestelsen att köpa glass så då drog jag till ica och därefter cyklade jag äntligen hem.

Nu ska jag äta middag och sen plugga och därefter fara ut och springa om jag inte far på bodycombaten.

lunch

Är bara hemma en kort sväng och äter lunch innan jag ska tillbaka till skolan och ha två föreläsningar till. Vi håller på med barnets motoriska inlärning, riktigt intressant är det, fast det skulle nog vara ännu  mer intressant om man hade en levande bebis att följa, men några sådan planer har vi inte än ;)

Måste höra om det är bodycombat idag, har hört att det är gånger i veckan, men på STiL:s schema står det tre dagar och om det bara är två dagar tycker jag det är otroligt osmart att ha det två dagar i rad. Annars kanske jag stannar i skolan och pluggar ett tag. Det känns som att det inte finns lika många störningsmoment där :P

Dagen är hittills helt perfekt, finns absolut inget att klaga på! Känner mig bara så glad och egentligen har jag ingen speciell andledning till det heller :) Livet flyter på.

Nu ska jag tillbaka till skolan och bli ännu smartare, see ya later


inte mycket pluggande, men träning har det blivit

Kom just hem från STiL och bodycombaten, jag hade inte tänkt fara, men tyvärr är jag alldeles för lättövertalad för mitt eget bästa. Säger man något åt mig första gången sätter jag mig på tvären, andra gången sätter jag fortfarande emot, men någonstans vid tredje gången så ger jag mig. Men det var så kul :) Här får man verkligen ge utlopp för sina agressioner och så ska man tänka sig att man har en eller flera människor runt omkring sig som man ska slå eller sparka ner, knäcka näsan på, krossa huvudet eller liknande beroende på vad man gör. Har inte lika hård träningsvärk som förra gången, nu känner jag mest i triceps efter armhävningarna vi gjorde på slutet.

Tyvärr har det inte blivit mycket pluggande för min del idag, jag måste verkligen skärpa till mig så att jag inte hamnar så långt efter. Men precis som igår har jag svårt att veta vad jag ska börja läsa. Jag får nog koncentrera mig på de grejer som kommer på tentan 29 oktober och den motoriska inlärningen alla föreläsningar utom två den här veckan kommer handla om.

Maarja är ute på luffen igen, jag tror hon skulle fika med de som serverar på STUK. Jag skrev inte ens upp mig på deras rekryteringslista för jag är så himla klantig så jag skulle antagligen tappa mat på någon eller slå sönder tio tallrikar per kväll. Imorgon börjar jag först 10.15, men jag måste nog upp vid 8 för att springa, om det är bodycombat igen på kvällen. Ska kolla upp det!


Nu ska jag nöta lite farmville på facebook och sen börja läsa någon av mina pockets som kom idag. Jag beställde Snabba cash av Jens Lapidus, Bågens mästare av Conn Iggulden ( som skrev min favoritserie när det gäller böcker: Kejsaren, som handlar om Julius Caesar), Svärdet och spiran av Ken Follet ( alla de här tre är alltså historiska romaner, min absoluta favoritgenre) och slutligen Shakespears hemlighet och författaren kommer jag inte ihåg just nu.

Ha en bra kväll


Är man bäst så är man

Vad kan jag säga mer än att Green Day knäckter?! såklart vann de priset för bästa rockvideo, synd att jag missade det, men jag ska försöka ladda ner hela galan senare. Nu är det bara tre veckor och sex dagar kvar tills jag kommer befinna mig i globen! Det är ju ingenting! Tyvärr har vi en massa skolgrejer både före och efter, men det ska nog gå bra.

Nu har jag bara hunnit äta frukost, sen ska jag gå till tvättstugan och städa lite innan jag börjar med hårdpluggandet. Läste förresten att studiemedlet kommer höjas med 390 kr från och med januari -10. Bidraget kommer höjas med 40 kr och lånet då med 350. Alla höjningar gillar vi :) Men då kan man ju undra hur många röster borgarna vinner på det här, det är ju ingen slump att det kommer bara 1 år innan vi ska rösta igen. Nåja min röst får de inte i alla fall!


mitt nya tidsfördriv

Jag har börjat nöta farmville på facebook :P Inte för att jag fattar så mycket av det, men det är ganska kul ändå. Sen Maarja kom hem från pluggandet på skolan har vi bara pratat en massa strunt och snokat runt på fejjan efter bilder från nolleperioden och spanat in vad Maarja och klassen hittade på på deras phösarfest. Maskinarna är lite halvgalna typer ;)

Nu ska jag kolla True Blood och om jag orkar ska jag kolla en del på MTV vma. Jag hoppas Green Day är öppningsnumret så kan jag ju lägga mig relativt tidigt ändå, galan börjar 03 svensk tid och lär hålla på till halv 6 åtminstone. Men så länge orkar jag nog inte vara vaken när jag ska vara en seriös student imorgon.

segt med pluggandet

Åh vad det går segt med pluggandet :/ Jag har ingen ork, men jag måste ju för att inte behöva pränta in allt den sista veckan innan tentan. Fast då kan man ju fråga sig hur mycket av det jag läser som kommer fastna när energin är lika med noll?! Ska kanske ta och bara slappa resten av kvällen och verkligen vara effektiv och satsa på pluggandet imorgon. Så får det nog bli.

Tror att det är bodycombat igen imorgon. Borde höra med Andreas om han ska dit, för jag far ju absolut inte dit ensam :P Ska höra med Maarja också om hon ska med. Tror att en tjej från min klass också ska dit, så jag kanske inte är ensam nybörjare imorgon :)

Jag måste ta och fylla på mitt busskort, jag betalde 50 kr för att få resa gratis tom idag, men jag har ju ingen aning om hur jag ska fixa pengar dit nu :S Sen ska jag göra som vanligt och nöta true blood ett tag innan jag somnar. Jag måste nog vakna ganska tidigt för att hinna med allt jag ska göra imorgon, men jag har i alla fall sovmorgon de flesta dar den här veckan!

Godnatt

Najs

Nu har jag bokat flygbiljetten till Stockholm :) 1091 kr kostar den t/r så det är ju inte så farligt. Kommer komma dit strax före 13 på söndag så jag hinner bara springa till Arlandaexpress, ta mig till stället jag ska sova på (har inte bestämt var än), checka in och sen fara till globen och börja köa. Jag hinner bara stå i kön ca 3 h så jag kommer ju knappast hamna så långt fram :/ jag måste se till att vässa armbågarna för jag ska inte stå så långt bak att jag inte ser ett piss!

Nu håller jag på att laga italiensk låda som jag ska intaga framför TV:n när jag kollar på sista friidrottstävlingen för iår. Väldigt skönt. Maarja kom hem kl 15 ungefär idag, jag var inte hemma så jag vet inte exakt när hon kom. Snacka om lång efterfest :P Sen ska jag ta och plugga lite. Det är så svårt att veta vad man ska börja läsa när det finns en massa :S Ska nog ta anatomin först, den har jag mest problem med. Imorgon är jag ju helt ledig från skolan ^^ det enda jag måste passa är tvättstugan kl 12, men annars har jag dagen ledig. Fast jag ska göra upp ett schema så att jag verkligen har några timmar då jag bara pluggar, sen ska jag träna en eller två gånger.

Nu verkar maten vara klar så nu ska jag käka. hejs

gäsp

Vaknade för 45 minuter sedan av att Linda ringde och undrade när jag ska ut till Hertsön. Sen kunde jag såklart inte somna om så nu ska jag ta mig i kragen och plugga i en timme ungefär innan jag beger mig ut till Hertsön.

Jag orkade inte fara på stuk igår utan jag var hemma och käkade choklad och kollade en massa avsnitt av true blood ;) det var nog lika bra, för jag är ännu inte helt frisk + att det någon gång behövs återhämtning. Speciellt eftersom föreläsningarna nästa vecka är viktiga att vara med på för vi ska få instuderingsfrågor som handlar om dem.

I'm all alone

Oliver for nyss hem med pappa så nu är jag helt ensam i lägenheten eftersom Maarja är på stuk ;( Vet inte om jag ids fara dit, jag ska vältra mig i sorg istället! Eller fara till Andreas, jag har inte bestämt mig :P

Nåja var och sprang granlunken idag, sjukt tung milbana. På slutet sprang vi på sidan av slalombacken på ormberget. Snacka om döda lår sen efter det! Sen har pappa hjälpt mig att fixa cykeln, men det går inte att växla den för vajern är av >_< men det är inget jag lider av just nu, jag kör ändå på den växeln hela vägen till skolan. Pappa hjälpte mig också fixa min byrå, eller börja med den för han ska jobba imorgon så han var tvungen att fara hem redan :/ Så nu ska jag ta och fixa lådorna till den.

Jag gillar inte mina grannar för tillfället. Deras musik hörs förjävligt bra till oss och den är inte bra!!*mörda,mörda*

Nåja nu ska jag fortsätta fixa i mitt rum. Kommer kanske uppdatera mer ikväll, beror på vad jag ska hitta på senare! baj baj


Åh jag har aldrig varit mer avundsjuk på en annan människa! Blondinbella ( kan erkänna att jag läser hennes blogg ganska ofta :P) är i NY för att jobba där för MTV:s räkning under video music awards. Nu läste jag på hennes blogg att hon ska intervjua Green Day!!! Jag håller på att smälta bort av avund!!!

skönt med helg

Nu är den tuffa skolveckan slut :) Men jag kommer ju ändå behöva plugga en del, men eftersom vi är lediga även på måndag så behöver jag ju inte sitta inne och plugga hela tiden. Maarja ska provjobba på stuk imorgon så antagligen far jag dit och gör livet surt för henne ett tag. Ska kolla om någon annan jag känner ska dit, annars får jag väl fara ensam och försöka hitta kompisar där.

Elin är här nu och kommer sova över tills imorgon. Hon har varit jättesnäll och fixat TV-bänken och sista skruven till bokhyllan. Tack så mycket! Imorgon åker också Oliver hem :/ Jag kommer sakna honom, men han blir nog otroligt glad över att få fara hem igen och kunna springa ut och in som han vill och jaga alla katter han ser ;)

Nu ska jag kolla kändisdjungeln eller vad den nu heter på 4:an och sen ska jag kolla true blood. Ni som inte har sett den, gör det! Den är verkligen bra! Därefter ska jag nog sova. Om jag ska vara uppe till 3-4 imorgon måste jag ju passa på att sova när det går.

Ha en bra kväll!godnatt

Men gaaah

Fan någon har släppt ur luften ur min cykel och slängt iväg korken till ventilen, eller vad man ska kalla den. Märkte det först när jag kom till skolan och nu är cykeln helt körd, någon gummigrej har snurrat 10 varv runt naven och sen är kedjan lös ;( Less man blir!!! Måste ringa pappa och be honom ta med en cykel från 1800-talet så att jag inte behöver gå till skolan mer än imorgon.

Nu håller jag på att städa och flytta lite grejer från mitt minirum som Elin ska överta till det större rummet som jag ska ta i besittning.

Imorgon är det 4 föreläsningar-igen- men sen är jag ledig 3 dar :) men de dagarna kommer bestå av plugg,träning och städning. Men det kan bli så också att jag ska hitta på något med några andra blivande sjukgymnaster!

Efter städningen ska jag kolla true blood och eventuellt sing a long (nördstatus) på webben. Natti natti

090909

Har haft 4 föreläsningar idag, rätt tungt! Fast värre blir det för det är samma sak imorgon och på fredag!

Jag och Maarja ska i alla fall fara på STUK:s rekryteringsdag nu kl 19. Så kanske börjar vi härja omkring där ;) man får ju ingen lön förutom dricks, men man får ju träffa en massa människor. Sen är det någon slags fest på vänortsvägen så vi ska antagligen dit en sväng sen, kommer få sjukt lite sömn igen men man är bara ung en gång och snart är det ju helg också.

Kan ju säga att jag aldrig haft så ont i mina lår som nu! Fattar inte hur otroligt dåligt tränad jag är, men jag har ju faktiskt varit sjuk i 2 veckor. Tydligen ska jag få privatträning av Andreas så att jag lär mig slå hårdare :P Jag har nästan lust att öva det på honom sen!

Nu ska jag käka och sen dra tillbaka till porsön!

uppdaterar mer inatt/på morgonen beroende på när jag kommer hem

utpumpning

Har nyss kommit hem från ett body combat-pass som Andreas lurade med mig på, det var sjukligt jobbigt, men också jäkligt kul :) Men just nu känner jag knappt av mina armar och mitt vänstra lår har kapitulerat helt. Det känns ju mycket bättre när man vet att det kommer vara 10 gånger värre imorgon ;)

Imorgon är det fest på vänortsvägen kl 09.09 pm eftersom det är 090909. Jag börjar ju visserligen 8.15 på torsdag också, men man kan ju inte banga en fest :P

Nu borde jag ta och läsa kapitlet i ena boken som morgondagens föreläsningar ska handla om och sen borde jag sova,men sen när har jag gjort det man borde :P Nåja jag ska göra det, om ett tag...eventuellt.

Sämsta kvällen ever

Jag har haft en sjukt dålig kväll. Jag skulle skruva ihop TV-bänken, men det gick åt helvete eftersom mallen är skitkass och träpluggarna inte är lika långa så det gick inte att få skivan att ligga jämt. TV:n lyckades jag iaf få igång, men det var ju bara att trycka på powerknappen ;) Sen tänkte jag att jag kan smälla upp hyllan från ikea, men det tog så jävla länge eftersom skruvarna inte fäste utan bara snurrade runt, runt. Den sista skruven har jag ännu inte fått dit, men jag kände att snart kommer jag slå sönder något så jag gav upp och for ut och promenerade med Maarja och Oliver istället. Jag var på så dåligt humör, jag var irriterad på allt och alla, men jag försökte att inte visa det när mamma och pappa ringde, onödigt att ta ut det på dem. I alla fall så blev jag gladare när vi for ut. Vi bor nära vattnet (tror jag det är :P) och där går världens mysigaste gångväg. Vi kom dit precis när solen hade börjat går ner, det var så fint! Och när man står där ser man centrum och Bergnäset, så utsikten kan man inte klaga på.

Imorgon börjar jag 8.15 igen, jippie, men jag slutar i alla fall till lunch. Har dubbelföreläsning i anatomi. Hoppas nu vi får lyssna på något roligare än hur cellen kopierar ett protein och sånt vi fick lyssna på förra gången. Jag fattar inte vad det har med sjukgymnastik att göra och jag var så trött då så jag hängde inte alls med i snacket. Fast det är nog bäst att jag börjar fatta vat det handlar om, vi ska ha en skriftlig tenta på det. Hjälp säger jag!

Nu ska jag läsa lite och sen sova. Godnatt!

ZZZ

Vaknade 06.15 för att skolan skulle börja 8.15 och innan dess var jag tvungen att kolla att bilen är okej och rasta Oliver. Maarja vaknar typ 25 min innan vi skulle fara så vi fick stressa en del-som vanligt. Jag kommer i alla fall i tid till föreläsningen, men sen visar det sig att läraren fått ett annat schema där det stod att vi skulle börja kl 9. Så alla väntade där i 45 min innan han kom. Inte alltför kul. Nåja föreläsningarna var ändå intressanta, de handlade om hela rehabprocessen, alltå om hur en sjukgymnast börjar från själva bedömningen av patientens skada/sjukdom ända tills man utvärderar hur hela rehabeliteringen gått.

Idag har Maarja också skrivit på kontraktet till Lulebo, så nu bor vi här på riktigt :) Jag skulle egentligen också följt med, men LLt:s hemsida bråkade så jag kunde inte kolla när bussarna gick. Jag chansade och gick till en av hållplatserna, men såklart så for den precis förbi när jag hade 50 meter kvar. Men det löste sig alltså ändå!

Nu ska jag och Oliver ut på en promenad till Porsön och sen måste jag städa lite innan Maarja kommer hem så det inte ser alltför hemskt ut ;)

åh jag vill!

Jag funderar starkt på att ta dyk-cert här i Luleå. Det kommer kosta ca 5300 kr (vilket är nästan lika mycket som en Cypern-resa) och sen dra till Thailand, Australien eller Egypten ( eller såklart något annat ställe med bra dykvatten) och dyka där. Fan så häftigt! Någon som har lust att haka på ?

Nej NU SKA jag börja  läsa boken så att jag inte är helt lost på föreläsningarna imorgon!

Back in Luleå

Nu är jag tillbaka i Luleå och Oliver är med mig :) Dock har jag en känsla av att han kommer pipa och leva om hela natten, men jag hoppas på det bästa! Min första körning bland trafikljus gick helt utan missöden, men på något sätt kom vi från fel håll så vi måste ha missat att svänga av någonstans. Nåja vi är ju i lägenheten i alla fall. Bilen var helt smockad med grejer, det kändes nästan som att vi ( eller mest jag) hade en andra inflyttning, men nu tror jag inte att det är så mycket mer grejer som ska transporteras hit.
Att vara hemma helgen var otroligt skönt, men den gick alldeles för fort ;( inte för att jag gjorde något speciellt, men det var så härligt att bara få dega och fxa med djuren och allt det där jag gjort varje dag i flera års tid.

Nu måste jag läsa 5 kapitel i ena kursboken tills imorgon och sen ska jag förhoppningsvis sova. Godnatt!



sweet dreams

Jeanette- nä inte fasikes stod det något om arbetsområde på hemsidan, jäkla skräll-lulebo :P

Jag råkade köpa en klänning på HM när jag var dit med Linda, men den är i alla fall jäkligt snygg så nu måste jag hitta ett tillfälle att ha på den ;) Men jag ska i alla fall köpa en fejkad skinnjacka, en ny mössa, en halsduk till och helst ett par stövlar om jag hittar ett par snygga som inte är alltför dyra. Sen måste jag börja leva mer spartanskt. Jag kan inte strö en massa pengar omkring mig för det kommer komma tider då pengarna tar slut och man får leva på nudlar i veckor för att klara sig. Brr vad jag inte längtar dit

Det här blir nog mitt sista blogginlägg för denna vecka. Imorgon åker jag hem till Luppio och jag kommer inte ta med mig datan dit eftersom vi mest troligt ska cykla in till stan och jag inte behöver ta med mig så mycket andra grejer. Jag måste bara komma ihåg min bok om rehabmedecin för jag måste läsa 5 kapitel till måndagens föreläsning. Då vet jag i alla fall vad jag ska sysselsätta mig med på kvällarna ;)

Nu ska jag kolla klart Män som hatar kvinnor, riktigt bra film ifall någon letar efter ett filmtips, jag tycker att vissa scener är så jävla vidriga att jag nästan började gråta när jag såg dem. Men den är väldigt gripande och en av de bästa svenska filmer som gjorts. Jag tycker att Arn-filmerna är de bästa, men den här kommer defenitivt på tredje plats!

Godnatt med er och trevlig helg, jag kommer ha det hemma i byn i alla fall :D


3 september

Nu är skolan slut för idag :) Bra för Madde fyller ju år idag så då kan jag åka ut till hertsön och fira henne.

Haha brevbäraren ringde nyss på dörren och undrade om jag hette Åsa Berglund. Hon måste ha bott här tidigare för vi har fått hennes post i flera dar. Han gnällde lite på mig i alla fall att vi inte har fixta namnlapp till dörren så det kanske vi borde göra nu. Vi har ju ändå bott här 2 veckor ;) Men då kan man ju undra vart vår post tagit vägen?!

Jag tror jag blir galen av allt byggarbetande utanför vår lägenhet. Min stol jag sitter på nu vibrerar för att de håller på med vad de nu gör därute >_< Och vad är väggarna gjorda av, papper eller? Man hör precis allt som händer ute på gården även om personerna i princip bara pratar. Väldigt störande!


Snodde denna av Jeanette ;)

- RANDOM SHIT
1. är du kär i nån ? -
nej
2. sol eller måne ? - Sol
3. vinter eller höst ? - vinter
4. vänster eller höger ? - höger
5. soligt eller regn ? - sol alla dagar i veckan
6. vaniljglass eller chokladglass ? - vanilj

- OM DIG :
1. Hur mkt är klockan just nu ? - 23.49

2. Fullständiga namn ? - Maria Camilla Sylvia Fryksell
3. Vart vill du bo ? - Skottland
4. Hur många barn vill du ha ?- två, en kille och en tjej
5. Vill du gifta dig ? - Om jag hittar rätt kille:)
6. Rullar du spagetti eller skär du den ? - rullar
7. Har du ätit sushi ? - ja och det är jäkligt gott
8. Lyssnar du på nu ? - tystnaden
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - en
10. Humör ? - glad :)

- HAR DU.... DE SENASTE 24 TIMMARNA :
1. Kysst någon ? -
Nej
2. Sjungit ? - oh yeah
3. Blivit kramad ? - ja
4. Känt dig fånig ? - nej, men säkert har andra ansett att jag är det :P
5. Saknat någon ? - flera stycken :/
6. Dansat galet ? - haha jo!
7. Klippt håret ? - Nej
8. Gråtit ? - Nej
9. Ljugit ? - Nej
10. Haft sex - Nej

- GREJER :
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen ? -
men nä
2. Har du en hund ? - Oliver <3
3. Sover du helst sj eller med någon ? - med någon
4. Tror du på spöken ? - nej

fantastiskt bra show!

Jag kan knappt beskriva hur sjukt kul nollespexet var! Det är helt sanslöst hur duktiga alla var på att agera, sjunga och improvisera. Jag är grymt imponerad! Annars var det phösarstrippen som inledde allt, två av dem såg inte alls ut som förväntat, speciellt inte Sandra. Man är ju så van att se henne med håret instoppat under mössan och helt plötsligt har hon blont hår och lugg.

Nu håller jag på att fixa musik till min telefon så att jag kan inviga den imorgon på väg till skolan :) Sen ska jag lägga mig för jag måste upp hyfsat tidigt imorgon (08.30). Imorgon har jag bara en föreläsning så jag är klar vid 12, men sen ska ´jag och Linda ut på storheden och sen ska vi fara och fira Madde som blir 25 imorgon.

nollespex nu

Har inte hunnit så mycket mer än att vara på föreläsningarna och äta middag idag. Ska snart iväg på nollspexet, en teater som sägs vara väldigt rolig :) Och så ska phösarna strippa. Tydligen så hade vissa teknologphösare strippat ner till kalsongerna, jag skulle inte klaga om sjukgymnasterna gjorde samma sak ;)

Fick nyss ett sms om att min telefon kommit så nu ska jag rusa dit och hämta ut den innan jag drar till LTU. Så nu ska jag dra! uppdaterar bättre på kvällen då!

tillbaka från avkroken

Kom nyss hem från Luleås ghetto, eller mer känt som Hertsön. Har haft jättekul! Vi buzzade hur mycket som helst, men jag skulle lätt ha kunnat spela ännu mer! Man blir som aldrig less på det. Men min hals är ju helt åt helvete nu ;( När ska den bli bra egentligen? bläbläblä

Nåja imorgon har jag två föreläsningar, men jag börjar för kl 13, jäkligt skönt ;) Men innan det ska jag ladda mitt LTU-kort med lite pengar så att jag kan använda skrivaren och skriva ut åhörarkopior så att man slipper anteckna som en galning. Imorgon hoppas jag att min telefon kommer. Min som jag har nu är inte alltför vacker efter att jag lyckats tappa den typ 20 gånger sen jag flyttade hit. Ibland undrar jag hur jag lyckas med allt!

nedrans lulebo

Skulle fixa kontraktet idag, men Jeanette måste skicka in ett brev där hon försäkrar att hon ska tas bort från kontraktet.Sabla skit! Snacka om att vi tjafsat en hel del med lulebo redan!

Nåja sen var jag och Maarja och köpte lite prylar till skolan och sen åkte jag hit till Hertsön där jag kommer vara hela dagen :) vi ska spela buzz och snacka skit, supermysigt!

Sen ska jag pallra mig tillbaka till tuna och göra någonting, beror lite på hur sent det blir här och om Maarja är hemma när jag kommer. Hm min dag har alltså inte varit så händelserik, har i alla fall köpt mina första paket cigg. Men såklart är det inte till mig själv jag köpte dem, jag röker absolut inte! Köpte åt Madde för jag var skyldig henne pengar för vodkan hon köpte åt mig :P


RSS 2.0