det bränner i benen

Det är inte sant vilken jävla muskelvärk jag har i benen :/ Och det enda jag har hemma är panodil, men det hjälper ju inte direkt >_<

Jag var i alla fall till kiosken och köpte chips. Såg en jättesöt kille som jobbade där:P och så kikade jag in i bowlinghallen, trots att det är en måndag var det jättemycket folk där. Så dit måste vi ju pallra oss någon kväll snart. Imorgon blir det som sagt stan för att fixa kontraktet, sen ska jag fara ut på Hertsön och terra folket där. Måste handla lite mat också så då kan jag ju passa på att göra det där, hoppas bara jag får skjuts hem sen så att jag inte behöver släpa på påsarna på bussen ;)

Jag måste bara säga att jag för tillfället nöter ganska skumma låtar, min favorit i den gruppen är Max don't have sex with your ex. väldigt skön :P

Nu ska jag kolla på sing a long eller något annat lika toffligt och sen sova. Godnatt


...

Har hunnit komma hem från LTU, äta middag och prata lite i telefon med mina föräldrar. Föreläsningarna var helt okej, lite trist bara att lyssna på sjukgymnastikens historia. Det finns ett avsnitt i vår första kurs som jag verkligen inte ser fram emot och det är etikdelen. Det är inte mycket som är tråkigare att plugga än det!

Ska snart ta och inviga badkaret, det är sjukt att vi snart bott här i 2 veckor men det har absolut inte funnits tid till att bada badkar! Mitt huvud och musklern i benen brinner, men annars känns det som att förkylningen går åt rätt håll. Jag är så himla sugen på chips just nu. Jag har redan smällt i mig en massa godis, men jag tar förkylningen som en ursäkt för att vräka i mig en massa saker :P Ska kanske ta en trip till kiosken som ligger alldels här bredvid!

Sista augusti :/

Vaknade för cirka en halvtimme sedan. Det var skönt att få sova ut ordentligt, men inte så kul att vakna av att en massa maskiner gör så att det bullrar och skakar en massa i lägenheten. Hur länge ska de hålla på och fixa med vad det nu är de håller på med >_<

Idag är min första föreläsning, grymt spännande ska det bli! Jag har dubbel föreläsning så jag börjar kl 13 och alutar 16.15 tror jag, sen är jag helt ledig imorgon och så är det samma schema som idag på onsdag. Så mina första dagar verkar vara rätt lugna :)

Tyvärr är min förkylning inte alls bättre. Jag känner mig bara seg och huvudet bultar på rätt bra. Jag hoppas jag blir frisk snart så att jag kan fara och träna och inte behöver känna mig totalt tömd på energi bara för att jag går till köket.

Nåja nu ska jag äta frukost i alla fall, uppdaterar mer om hur min första riktiga skoldag varit på eftermiddagen. Hörs sen

Det är VAAAARMT

Det är sjukligt varmt i hela lägenheten för tillfället :/ Jag har öppnat mitt fönster och det i köktet så nu ska det väl sjunka till en normal temperatur. Jag vet inte alls vad jag ska hitta på just nu, jag borde kanske kolla klart watchmen? Sen har jag ju i och för sig typ 10  filmer till på datan jag inte sett än, så det finns ju alltid något jag kan underhålla mig själv med.

Jag håller på att planera en inlyttningsfest ( utan min sambos vetskap än så länge) men nu känner vi ju lite folk här så det borde ju bli ganska kul då :) jag vill spela caps igen! Jag har ju förklarat reglerna längre ner. Egentligen så är det ju inte själva spelet som är roligt utan det är sällskapet som gör det. Nästa helg ska jag i alla fall hem. Och helgen efter det så ska vi ha fest för våra phösare + att Oliver antagligen kommer vara här då så det måste bli tidigast om 3 veckor. Fast det borde passa ganska bra!

sick and tired



Bara för att jag har lite tråkigt ;)

Shame on me

Det har varit dåligt med uppdatering jag vet! Det har bara varit så mycket på gång på LTU plus att jag låg däckad hela fredagskvällen med världens frossa och huvudvärk. Tyvärr är jag mer sjuk idag och har fått en jävla nästappa och en hals som är helt körd.

Nåja nu är nollningen i alla fall slut. Eller det är en film ikväll men den kommer jag att hoppa eftersom jag är så risig. Ska bara kolla finnkampen på TV och vräka i mig godis^^ Jag har haft en helt fantastisk nolleperiod! Jag har träffat så många schyssta människor och alla har verkligen vara supertrevliga och bjudit på sig själva. Det enda som har varit lite jobbigt är ju det här med att sömnen blivit otroligt lidande!Men det tar jag igen redan imorgon för min föreläsning börjar först klockan 1 :)

Igår hade vi välkomstmiddag med ett gäng olika klasser. Det var gyckel, en trevlig stämning och roliga människor att prata med så kvällen var helt perfekt. Den avslutades på STUK där det var 90-talstema som gällde. Självklart dansade vi loss till barbie girl och bailando :P Jag och Maarja hade tänkt vara där till stängning men som vanligt remixade dj:n sönder låtarna och körde på världens bas så det var svårt att dansa.

Idag hade vi nollefrukost och sen var det tänkt att vi skulle kolla på securitas hunduppvisning, men jag kom på att jag hade glömt att ta bort tvätten från tvättstugan så jag fick fara hem. Inte för att det hjälpte för vår bokning hade gått ut så jag fick vänta tills hon som hade bokat efter oss var där så att jag fick ut mina kläder. Jag är så smart ibland! Har beställt en ny mobil också idag:

 

Nu ska jag fortsätta kolla finnkampen!Det blir nog i alla fall en uppdatering till ikväll.Hörs sen


Min dag

Segt var det att vakna 06.50 idag! Jag gick i dvala till LTU och under en av föreläsningarna råkade jag slumra till :P fast jag tror inte det var någon som märkte det^^

Nu känner jag att min hals börjar kännas som sandpapper :/ Damn it,jag hade hoppats på att få vara en av få som är friska under nolleperioden, men man kan nog inte förvänta sig annat när vi sover så lite och har en massa grejer på g hela tiden. Äsch det är en liten smäll man får ta! Jag har nyss varit på storheden med Linda och Madde. Madde köpte en fejkvodka åt mig så nu jävlar ska jag fixa mina lakritsshots :P Jag börjar låta som en alkoholist på heltid, men sen när lördagen är slut kommer det nog inte vara något festande för min del igen på en månad minst så jag passar på nu ;)

Jag funderar på att färga håret, skulle vilja ha det mer åt det röda hållet. Eller egentligen skulle jag vilja testa på att vara blond, men orka bleka håret och ögonbrynen.

Idag är det först utomhusfest, vi har perfekt väder: blåser, mulet och allmänt svinkallt, och sen är det STUK igen. Maarja har tyvärr matteprov imorgon så det verkar som att hon hoppar STUK. Då får jag hänga med sjukgymnasterna och sen när de far hem, för de flesta far hem ganska tidigt :/, får jag plåstra på någon annan.

Filmtajm

Dansträningen var jättekul, men kan inte påstå att jag hann lära mig så mycket på typ 1,5. Så jag och Maarja funderar på att  gå en buggkurs ( buggning är världens grej på LTU). Men sen kände vi oss båda lite trötta så vi hoppar dirty dancing och satsar på återhämtning i form av Ben and Jerry's och samtidigt titta på Bolt. Maarja har ännu inte sett den så jag tycker det börjar bli dags för det :)

Imorgon måste jag ju vara på skolan typ 8.15, vilket betyder att jag måste vakna 7.JIPPIE!

Happiness

Allt känns så bra nu. Har pratat med tjejerna som har hand om Majje, han är inte svullen något mer och allt verkar gå så bra med honom :) Mina klasskompisar är schyssta hela bunten och det händer en massa roligt varje dag just nu. Skolan börjar ju också på riktigt snart och jag längtar verkligen dit. Nolleperioden har varit super och det är ju ännu en massa grejer kvar på programmet, men jag vill verkligen börja plugga igen, jag har alltid tyckt att det är roligt att lära sig en massa nya saker ( sen när tentorna närmar sig kommer jag väl ångra det här) och förhoppningsvis kommer min grabb hit snart. För er som inte vet är det Oliver jag menar såklart ;)

Jag och Maarja har nyss käkat middag och ätit rabarbersoppa med russin. Väldigt gott! Vi ska snart bege oss mot dansträningen för att svänga loss. Jag måste bara vila lite för jag befinner mig i matkoma för tillfället :P Tyvärr börjar jag redan kl 08.30 imorgon så jag måste vakna tidigt då >_<  STUK stänger redan 01 idag så jag hamnar väl i säng ganska tidigt, men annars hoppas jag att det blir efterfest någonstans som man kan haka på!


blyhuvud

Jag mår skit idag, fan jag ska bli nykterist och lägga mig senast klockan 21 varje dag :P Jag hade tänkt fara ut och springa men jag väntar nog med det tills imorgon. Jag behöver en återhämtningsdag för jag börjar känna lite sjukdomsvarningar :/ Sen kan jag ju passa på att städa lite också;)

icke infriade förväntningar

Kom nyss hem från STUK. Jag som tidigare varit så pepp inför denna dag då det var rocktema blev besviken för kvällen var ganska så tråkig tyvärr :/ Det spelades en massa gamla rocklåtar, såna som jag egentligen inte tycker går under namnet rock. De hade ett liveband också, Moshpit, som sög ashårt. Och jag lyckades bli påverkad av 1,5 drink. Varför tål jag inte alkohol nåmer? Nåja sista låten vi hörde innan vi gick hem var i alla fall basket case :) snacka om att jag blev glad!

Det gick förvånansvärt bra att stiga upp med bara 2 timmars sömn i bagaget. Men jag var extremt okontaktbar under diskussionerna vi hade med våra blivande lärare :P Imorgon är det en föreläsning kl 10 som jag tänker hoppa, och sen är det något som kallas hurtigglutten. Typ något om studentidrotten som jag också tänker avstå. Så 16.30 börjar jag imorgon, då är det dansträning. Bugg och foxtrot är det som gäller. Sen på kvällen ska vi visa upp våra skills i en danstävling. Ska bli kul att få lära sig dansa riktiga danser, borde kanske kolla upp om det finns dansklasser inne i stan?!

Nu ska jag lägga mig, med tanke på hur den senaste veckan sett ut är det här ganska tidigt för mig ;) Ha de bäst!

efter STUK

Nu har jag kommit hem efter en kul kväll på STUK och en halvgalen efterfest om man kan kalla det för det :P Maarja var tyvärr inte pepp ikväll så hon for hem tidigt, detsamma gällde mina klasskompisar men jag hittade Andreas och en av hans kompisar att leka med^^

Vi spelade ju caps på förfesten, jag var inte så duktig så det slutade med att jag fick dricka ganska mycket och var ganska så onykter när vi anlände till STUK. Men kul som fan har jag haft. Nu ska jag sova i 2 h och sen ska jag upp igen :/ hårt att vara ute i princip varje kväll, men vi har ju bara nolleperiod en gång så man måste ju satsa!

24 augusti

Är hemma på Tuna nu. Vi hade bara lite lekar och käkade pizza i hälsokällarn ( vårt sektionsrum). Först körde vi att man skulle hålla fast en apelsin under hakan, föra över den till nästa som ska ta och klämma fast den under hakan osv tills man nått slutet av ringen. Grejen var bara att vi aldrig lyckades nå slutet av ringen för vi var så jäkla dåliga. Nästa lek var att man skulle suga in luft och hålla fast ett spelkort med bara munnen och föra vidare den till nästa. Det sög vi också på(eller om vi hade sugit så kanske vi hade lyckats :P), jag var sist i kön och jag fick aldrig kortet. Slutligen skulle vi hålla händerna på ryggen och putta en apelsin med näsan över golvet. Kändes ungefär som att min näsa var potatismos när vi var klara. Därefter åt vi pizza och sen gick jag till Ica och köpte ett vadderat kuvert så att jag kan skicka tillbaka boken som jag felbeställde.

Om 45 min ska jag gå tillbaka till LTU för då är det förfest och vi ska träna inför caps imorgon på STUK. För er som inte vet är caps ett dryckesspel som går ut på att träffa motståndares muggar med kapsyler. Man sitter i en ring med en mittenmugg och en egen mugg en benslängd ifrån en själv. Man fyller sin egen mugg med valfri dryck till en lagom mängd.Man utmanar en motståndare genom att kasta en kapsyl i dennes mugg och den utmanade ska svara genom att kasta i utmanarens mugg. Detta håller på tills någon missar. Den som missar får dricka ur sin egen mugg och sen fortsätter spelet. Skulle någon under första kastet i sin tur träffa sin egen mugg får man dricka upp den och om man träffar mittenmuggen så dricker spelaren upp den som straff samtidigt som alla andra måste dricka upp sin egen mugg.

Nu ska jag byta om och sen ska jag bege mig mot förfesten. Ha så kul ikväll, det ska jag :)

pengarna kommer, men lika fort försvinner de:(

Ska snart fara ut och träna, vädret är tyvärr inte det bästa. Det är mulet och blåser :/ Aktiviteterna idag börjar först kl 13 så då har jag fått sovmorgon igen.

Igår när jag öppnade mitt bokpaket upptäckte jag att jag beställ fel version av en bok! Jag hade beställt en notebook med bara ett fåtal bilder frpn den boken jag egentligen skulle ha. Och eftersom den är så stor och väger så mycket kommer jag behöva 12 frimärken och eventuellt skrymmande-tillägg. Plus då att jag måste köpa ett fett kuvert för att få plats med den, och en sån kommer säkert gå på 80-100 kr. Jävla fucking skit säger jag!! Tur att csn-pengarna och min lön kommer snart! Jag ska till stan imorgon med Linda, Liv och Gry så jag får väl passa på att skicka iväg den då eftersom man bara har på sig 14 dagar från det att man fått paketet. Dessutom behöver jag en väska eftersom jag var så smart och inte tänkte på att ta med en hemfrån. Ska köpa några häftiga anteckningsblock och såna grejer också :)

Idag hade jag i alla fall tänkt köpa ett specialbusskort från LTU som kostar 50 kr men då får man åka hur mycket man vill till 13 september. Så jag behöver bara göra tre t/r-resor för att det ska löna sig. Sen ska jag ännu betala kåravgiften, köpa overallen + märken och såna saker, STiL-kort så man kan träna där, fhemförsäkringen, en och en halv månads hyra med mycket mera. Gud mina pengar jag får imorgon från Ica kommer vara uppätna på 2 sekunder ;(

Nu ska jag trotsa blåsten och vara en hurtbulle. Ikväll är det STUK som gäller så jag får se om jag hinner uppdatera mer idag. Ha det bäst!

Tell me a bedtimestory

Kom hem för ca en halvtimme sen från Hertsön. Så kul att få träffa Linda med familj och mamma igen :) Fattar inte att jag kan se dem i princip varje dag framöver! Åt middag där sen for vi och tittade på ett hus som Linda och Magnus mest troligt kommer hyra. Väldigt fint hus! Sen blev det buzz för hela slanten. Fast jag gick på pumpen fyra gånger i rad

När vi stod ute efter husvisningen ser jag en golden retriever. Jag började nästan gråta för jag saknar min prins så
mycket. Speciellt eftersom han har ätit dåligt och annars slukar han i sig maten ;( Funderar på att ta med honom hit ett tag snart!


 


Jag ska nog skippa norrskenröjet på LTU ( en finare middag) den 5 september och istället åka hem den helgen. Har en del grejer som jag slömde hemma som jag ska ta med mig + att jag självklart vill hälsa på hemma. Min cykel kommer i alla fall i helg :) då kommer jag kunna trampa till LTU på typ 10 min, inte en kvart som Maarjas kompis Elias påstår :P, så då tjänar jag in en halvtimme på varje vända till LTU. Jag ska snart lägga mig så att jag får lite mer än 9 timmars sömn den här natten, det behövs för det är ännu 5 dagar kvar på STUK ;)

Idag åkte Elin hem så nu är det bara jag och Maarja här, men förhoppningsvis kan Jeanette komma om ett tag hit! Det känns lite smått deprimerande att ett rum ekar tomt när man pratar i det.

Imorgon är det STUK igen på kvällen, denna gång med filmtema. Har lite svårt att komma på vad jag ska ha för kläder på mig :S får försöka klura ut något bra.


Nu ska jag sova, Godnatt med er!


världens roligaste pyjamasparty

jepp igår var det tema pyjamasparty ( kombinerat med schlager) at STUK. Kul att röja i bara pyjamaser^^ Innan STUK hade vi standup med gruppen forever young, tror jag de hette. Jävligt roliga killar,jag skrattade så mycket att jag nästan började gråta! Sen for jag och några klasskompisar (om man nu säger så på universitetet?) till en pizzeria och sen drog vi till nattklubben. Vi var först på plats, de hade inte ens öppnat dörrarna. Vi satt och snackade och hade trevligt medans folket började droppa in allteftersom. Som vanligt var det inte alltför många från klassen som var ute, men de som var det röjde hårt i alla fall. Det känns verkligen som att vi börjar tighta till oss i gruppen. Phösarna är också så himla roliga, de är oftast de mest galna och då hakar ju resten på.

Jag hade världens överskottsenergi igår, jag får fram som en duracellkanin  precis överallt. Jag fattar inte hur jag orkade! Men i alla fall så måste jag säga att det var en av de roligaste kvällarna jag vart med om!

Idag har jag ledigt. det är hajk för de som vill men jag kände att jag måste så sova lite längre och så måste jagh hinna träna och städa i lägenheten för sen ska jag till hertsön :) Imorgon börjar vi först kl 13 så då har jag också sovmorgon. Sweet!

Hörs senare ikväll!

LTU dag 1 och 2

Igår var alltså min och Maarjas första dag på LTU. Maarja hade uppropet och det en timme tidigare än mig, men jag och Elin följde ändå med henne. Som vanligt var vi tidsoptimister så Maarja kom lite försent, men det gjorde inget. Elin och jag vandrade omkring på området och sen när jag skulle gå till min introduktion så blev jag så sjukligt nervös. Fast det tror jag det flesta var ;) Min klass eller vad man kallar det är i alla fall jätteschysst och det är phösarna också :)

Igår var ju också första kvällen på STUK. Jag och Maarja skippade våra förfester med klasserna och kom dit senare. Jag hittade i alla fall min klass och Maarja hakade på. Men sen visade det sig att man var tvungen att ha gratisbiljetter så då fick vi gå tillbaka och hämta dem från en av mina phösare. Men det gjorde ingenting för sen hamnade vi mitt i smeten av galna utbytesstudenter från USA, Tyskland, Skottland och säkert från andra länder också. Det var helt okej inne på STUK, inte jätteroligt men det blir kanske det idag när det är singelkväll ;) Men innan det är det fråga Olle, med den riktiga Olle från TV. Haha vaddå starstruck? En av phösarna (som jag tycker är jäkligt snygg :P) sa att den som ställer den snuskigaste frågan får ett pris. Hm kanske borde komma på en riktigt bra fråga^^


Min första dag som lulebo

Dagen har bestått av att packa bilen, rulla mot Luleå och sen packa upp alla grejer. Det var hyfsat tungt att trava upp och ner för trapporna 51 gånger innan alla grejer var inne i lägenheten. Mitt rum är mycket mindre än jag trodde, alla mina grejer får inte plats. men jag tror inte jag kommer vara där så mycket förutom när jag sover :P Lägenheten är ganska fin (ska fixa bilder så fort jag hinner!), men golvet är ganska ojämnt. Inget man märker förutom att stolarna och bordet i köket gungar lite.

imorgon är det upprop 10.15 för min del (8.55 för maarja :P) och sedan rundvandring, inskrivning och liknande. Sen på eftermiddagen är det förfest med kursarna och sen det bästa: första kvällen på stuk :D

Nu ska jag packa upp glasen och lite grejer till köket, sen ska catcha upp med Maarja och sen sova. Vi måste ju ändå stiga upp hyfsat tidigt

nolleschemat



Så här ser det ut för oss nollor på kvällarna/nätterna ;) dagarna kommer också vara fulla med olika grejer så vi kommer säkert få en superrolig nolleperiod! Imorgon går flyttlasset mot Luleå och Tunastigen 93. Kommer bli en jobbig dag, men väldigt spännande :)

vad?en kvart kvar?!!

Hade ju tandläkaren 07.50 idag, jag hade ställt klockan på 07.15 men naturligtvis somnade jag om och vaknade 07.35! Så jag fick hoppa ur sängen, slänga på mig kläder och gasa med bilen till Övertorneå. Tyckte jag var duktig som klarade allt på mindre än en kvart. Sen gick det ju ganska snabbt där, tandhygienisten sa att mest troligt kommer jag hamna i den lägsta premiegruppen. Det tackar vi för! Sen handlade jag en del mat till läggan, pappa verkar extremt orolig för det där med maten. Hann också vara till apoteket och banken där jag bytte till en vanligt visa-kort istället för visa ung som jag har nu. Bra att man numera är student så slipper man betala den där årsavgiften på typ 150 kr :) På banken sa tanten att hon först inte kände igen mig, du har ju blivit så stor och sen du är sååå lik din mamma ( tycker det är lite läskigt när främlingar säger sånt till mig, jag hatar när folk vet vem jag är, men jag inte har en aning om vem de är)

Hur låter det här: Vi studenter är sexdjur. Verkar som att man inte behöver oroa sig för att gå hem ensam om man nu inte vill det.


2 dar kvar...

jesus min blogg verkar ha fått ett par fler regelbundna besökare :) me like, snart kommer jag putta ner blondinbella från bloggarnas första plats :P

Har varit och sprungit 2 tävlingar i Hedenäset idag. Första gick åt h-vete, fattar inte varför jag inte kunde ta i mer. Spelade ingen roll hur fort jag försökte springa, jag tog mig inte framåt. Andra loppet, som gick 40 min efter att jag kom i mål, kändes bättre men då hade jag ju världens tyngsta ben efter första loppet. Men jag är i alla fall hyfsat nöjd med andra rundan :)

Nu sitter jag och kollar friidrott. Snart är det dags för herrarnas final på 100 meter. Det kommer nog bli ett väldigt bra lopp. håller mina tummar för att Tyson Gay vinner!!

Imorgon är det sista hela dagen hemma för mig. Har en massa att stå i! Ska först till tandläkaren 07.50 ( förbaskat tidigt >_<), sen ska jag handla med mig det jag ska ha i lägenheten så att jag inte behöver pipa till affären det första jag gör. Därefter måste jag packa ner mina skor, tvätta vita kläder och städa upp lite i mina rum. Dessutom måste jag visa tjejerna hur de ska ta hand om Majje. Kanske lika bra att tandläkaren är så pass tidigt, då måste jag ju masa mig upp ur sängen och stressa hela dagen för att få allt gjort!

Jeanette har varit i happis i helg så hon kommer antagligen och tittar förbi på vägen hem :) Och imorgon kommer Maarja hem. Fattar inte att det är över 2 månader sen jag såg henne!

den som söker kommer finna...

Jag hittade mina piller :) Hehe låter som en missbrukare nu, men det är bara för några dagar, I promise! Tycker det är ganska bra att jag hittade dem efter typ en halvtimmes letande, annars är jag bra på att stöka fram och tappa bort saker, men att hitta dem sen är i princip omöjligt!

Hehe skvallerbloggarna jag länkat till är ganska underhållande. Man undrar ju vad "storbloggarna" egentligen har för liv när de bara verkar snacka skit om varandra ( och alla verkar känna varandra!?) och tävla med varandra om vem som var först med dittan och dattan! Måste i alla fall säga att det är ganska kul för nivån på det hela är snäppet under ungar som slåss över en spade.

Nu ska jag kolla på trailern till New Moon ( jag har ju dissa Twilight en del, men jag kommer ändå fortsätta kolla på filmerna för enligt mig blir böckerna bara bättre och bättre så jag hoppas att det gäler filmerna också), sen ska jag snoka runt bland alla bloggar och sen sova.


Hur är det möjligt att jag lyckas störa mig så jävla hårt på Bella i trailern som inte ens är 2 min lång? EDWARD är förresten jäkligt snygg där, men Robert Pattinson är allt annat än het. Fattar inte hur han kan vara så snygg i filmen men se ut som en slusk i verkligheten! Taylor Lautner ( Jake) ser faktiskt riktigt bra ut han med, hans överkropp går inte av för hackor^^. Nu låter jag som en 14-åring som är kändiskåt till 1000. Men det finns egentligen bara en kändis jag tycker är snygg (och han är smokin hot!!!), kanske inte alltför svårt att gissa vem det är om jag säger att han spelar i mitt favoritband?! ;)

tjejproblem 2.0

Min mens är helt uppfuckad för tillfället. Flera gånger i rad har den kommit en vecka för tidigt. Så nu slumpar det sig så (eller så finns det någon där uppe som helt enkelt driver lite med mig) att nästa skitperiod kommer just under nollningen. Kul! Som tur är så har jag kvar några av mina piller från förra året som gör att jag kan förskjuta den, so far so good. Men nu kommer vi till den bästa delen. Jag har haft dem i min ena necessär hur länge som helst, men nu när jag verkligen behöver veta var de är så är de spårlöst borta! Vart fasikes kan jag ha lagt dem? Jag vill helst hitta dem för jag är inte så mycket för att casha ut 300 spänn igen för att använda dem en gång. Suck säger jag bara!


klen människa

Damn it jag känner mig så jäkla hängig och allmänt klen (-are än vanligt). Hoppas det går över snart för nästa vecka har jag absolut bättre saker för mig än att vara sjuk. Ska gå och gräva efter lite pandodil i skåpet så kanske huvudvärken går över. Jag har läst att när man är sjuk så ökar kroppens förbränning så det tar jag som en ursäskt för att äta extra mycket chips och choklad ;) Sen finns det ju kvar en bit tårta också...

När jag ändå är inne på ämnet klen så borde jag börja pumpa upp musklerna i armarna. Jag skulle lyfta bort två lådor med tidningar som ska ut i förrådet, men jag orkade ju inte ens lyfta dem en cm! Det är ju nästan skandal hur svag man får vara :P

Jag börjar få lite ångest över pengarna jag har/kommer att slösa. Det gick 4300 spänn i happis, inte så farligt i och för sig, men nu kommer jag slösa precis lika mycket på böckerna till de 3 första kurserna + grejerna från jotex. Tur i alla fall att det snart är den 25:e. En ganska hyfsad tröst!

Överpriser gillas inte!

Mic - jepp det ska vi :) hoppas du också kan komma!

Läste nyss att Green Day rankades som nr 9 gällande hur mycket olika artister drar in på deras turnéer. Madonna rankades etta, kanske inte så konstigt då hon tar 120 dollar i snitt medans Green Days ligger på 40 - 60 dollar. Utsugning gillas inte av mig! Jag tycker det är lite synd att GD inte spelar på typ stadion i stockholm eller på ullevi i Göteborg, men det kanske inte är så lyckat när de kommer i oktbober :P Tror i alla fall de skulle lyckas fylla hela arenan. Det finna 2 dagar som kommer toppa allt det här året. Först 19 augusti då nollningen börjar och själklart 11 oktober. Jag fattar inte att jag som 14-åring vågade (och fick!) gå själv på GD:s konsert i Göteborg. Nu ska jag ju också gå själv, men jag hittar säkert någon som kan underhålla mig i kön, sen när de börjar spela kommer jag befinna mig i en bubbla så då spelar det ingen roll att inte någon jag känner är där. Hehe förra gången höll jag mig från att gråta, men jag har en känsla av att jag kommer lipa konstant under hela showen och antagligen efteråt också. Men varför kan de inte spela wake me up when september ends och viva la gloria? :/

Imorgon börjar friidrotts-VM. Hur ska jag då få något gjort? Nåja det är ju en paus på några timmar mellan för- och eftermiddagspassen så jag får vara effektiv under de timmarna!

Nu ska jag bara snoka runt lite på fejsan och sen ska jag fortsätta läsa Så länge vi båda andas. Vaddå drog? ;)


14 augusti

Har inte haft tid att blogga förrän nu. Jag har packat och det har ju gått sådär när jag samtidigt snackar med en massa människor på msn ;) Jag börjar se ljuset i tunneln vad gällaer packandet. Och tur är väl det för snart är det ju dags att bli stadsbo. Jag kommer inte flytta på måndag utan på tisdag, då hinner jag visa tjejerna vad de ska göra med Majje under tiden den har hand om honom.  Och Maarja kommer ju också fara till Luleå på tisdag så det är ju bra, slipper jag hålla på och tjafsa med alla papper för att få ut nyckeln. Elin ska också komma med och sova över där. Vi ska kolla nya Harry Potter på bio på tisdag :) Hehe jag hinner inte mer än slänga in grejerna i lägenheten så börjar jag slösa pengar igen. Men det är det pengar är till för!


Nu ska jag läsa Så länge vi båda andas (svenska översättningen av breaking dawn som jag börjat läsa på, men Elin läste ut den på svenska så då fick jag låna den av henne, det går mycket snabbare än att läsa på engelska)


remove my head

Helvete vilken skum huvudvärk jag har, typ som att det ilar i pannan :/ och så fryser jag så förbaskat trots att det är 25 grader inomhus. Har säkert fått svininfluensan nu!

Vet inte om jag ska skratta eller bli förbannad på 1biljett.nu som säljer biljetter till Green Days konsert med saftiga överpriser. En ståplats-bilejtt går på 1490 kr vilket är nästan 1000 spänn mer än min ståplats kostade. Och inte fattar jag hur de kan fixa en massa biljetter när konserten ändå är slutsåld :S

Jag har inte fasikes hunnit mer än att baka, träna och ta hand om djuren idag. Dagarna bara rinner iväg och snart är det måndag. Men jag vet inte om jag kan flytta in då. Hoppas hyreskontraktet kommit till Maarjas mamma och att det är underskrivet och tillbakaskickat. Annars måste jag ta med kontraktet, en fullmakt eftersom jag inte står på kontraktet och ett kvitto på att hyran är betald i förskott så att jag får ut en nyckel och kan låsa upp dörren till läggan.


Nu ska jag packa ner de böcker och filmer som ska få äran att följa med till luleå. Jag ids inte ta med alla för det skulle ta alldeles för mycket plats, så jag kom på den smarta idén att jag tar med de jag verkligen vill ha just nu och sen byter jag ut dem då jag far hem.


19 år-redan?

Idag är jag ett år äldre än igår, men inte har jag blivit desto klokare ;) usch vad tiden går fort, jag fyllde ju nyss 18! Nu känns det som att pensionen knackar på dörren. Varför ska dagarna gå så fort? Och hur ska man hinna njuta av livet när allt rullar på i 180 km/h?

Har nyss bakat en toscakaka och en chokladtårta som det ska smaskas på ikväll *slurp* Nu ska jag jag fara och träna och vara ut med Majje och sen ska jag dra igång med packningen igen :/


Hörs mer ikväll ;)


slut för idag

Nu är jag klar med packningen för idag. Mina kläder är i princip nerpackade, bara underkläderna och strumporna + lite som ligger överallt kvar ;) 3 ikeapåsar + en sopsäck blev det, men antagligen kommer jag fylla en säck till. Man fattar inte hur mycket prylar man har förrän man ska packa ner dem.

Maarja - jag fattar inte heller hur du ska hinna, men du är ofta ute i sista stund ;) det löser sig säkert. Men du kommer nog inte ha tid att sova så mycket :P

Nu ska jag nörda internet ett kort tag, sen ska jag läsa senaste SOLO och breaking dawn. Om jag ska hinna med allt imorgon måste stiga upp tidigt igen tyvärr. Nåja på Tisdag får jag väl sova lite längre.


Hittade två intressanta bloggar:
http://falsksanning.blogg.se/
http://nbitchie.blogg.se

Happis idag

Pappa väckte mig oförberett kl 7 idag ( hade så sovit ca 5 h = alldeles för lite) och sa att han inte kunde jobba i skogen idag för det åskade för mycket. Alltså skulle vi åka till ikea idag istället för på fredag. Nåja vi åkte dit så att vi var där 10 och som planerat rusade jag till tag-själv-lagret och roffade åt mig det jag skulle ha, bla:
- Jokkmokk bord + 4 stolar
- svartbrun Kullen byrå med 5 lådor + en likadan fast med 2 lådor (tänkt att använda som nattduksbord)
- 2 supersnygga hyllor till stora toan

Och sen en massa andra mer eller mindre nödvändiga saker ;) Sen hittade jag en jättefin tavla på ÖB (!) som jag köpte. Mitt somvrum kommer bli så fint, får man hoppas i alla fall, det är åtminstone fint i tanken^^ Jag har inte hunnit göra så mycket efter att vi kommit hem, jag har plockat in mina grejer och sen har jag rotat bland farmors gardiner och jag hittade ett par jättesnygga, röda som kommer passa perfekt i rummet. Bara de passar, annars blir jag ledsen! Jag har en massa kvar att göra till på måndag och det känns som att bara hälften kommer bli gjort (inte så konstigt kanske när jag t.o.m tar mig tid att blogga) men jag ska försöka hinna med allt för sen kommer jag ju inte hem på minst 3 veckor.

Nu ska jag ta mig i kragen och dammtorka lite och sen ska jag knäcka sista garderoben ( tyävrr den med mest grejer) och sen måste jag ännu hinna till Majje och promenara med honom och fara ut och springa. Men man är ju inte så sugen på det när vädret är så pissigt!


det här inlägget skulle ha postats igår

anonym (Elin) - usch nä skulle aldrig vilja att en kille dumpar sin tjej för mig,alldeles för taskigt!

såg nyss någon film som hette The Liberian - King Solomon's mines eller något sånt. Var en kopia av Indiana Jones, men den här var töntigare. Jag menar svärd som flyger omkring i luften och en panflöjt som spelar av sig själv? usch jag gillar inte sånt när det handlar om arkeolog-filmer, jag gillar när de är utan utomjordingar och sånt svammel. Därför tycker jag national treasure 1 och 2 slår Indy-filmerna med hästlängder.


Du är en lyckofigur

Har varit och promenerat med Majje idag, förhoppningsvis kommer hans svullnad gå ner helt och han kommer bli fullt återställd :) Hoppas, hoppas, hoppas! Idag är det 2 månader kvar tills 2009 års bästa dag, om det nu är någon som missat det så är det dagen då Green Day kommer till Sverige igen efter 4 år. Som jag längtar, förra gången hade jag ingen ståplats, kanske lika bra med tanke på att jag var 14 år och gick helt själv, men nu jävlar har jag det! Vet inte om jag vågar stå allra längst fram, jag kommer ju flyga som en vante, men samtdigt måste man ju ta chansen när den väl kommer att spana på jordens snyggaste kille på en meters håll :) Om Mira och Ida kan ta hand om Majje finns inte ett enda grått moln på min horisont för tillfället. Fast det kan ju bli bättre, vi får ju se hur det går med en viss person. Eller personer kanske man ska säga :P

Daaaamp

Blä jag som ville ha en Kullen byrå med 2 lådor från ikea, men nu ser jag att det finns bara 8 kvar idag och den kommer inte finnas i lager till på fredag ;( damn it! Då får jag köpa en som ser nästan percis likadan ut från serien malm, men den kostar dubbelt så mycket! Verkar i alla fall som att de andra grejerna jag vill ha kommer att finnas, men jag får väl nörda mig och stå och trampa utanför dörren innan klockan 10 på fredag morgon och sen rusa igenom hela affären och grabba tag i allt jag vill ha. Jag kommer står för att vi har grejer till köket och stora toan (låter så lyxigt att säga det :P). Egentligen behöver jag bara köpa matbordet + stolar till köket för jag har redan det mesta av de andra sakerna hemma. Inte gardiner och mattor och sånt, men det får vi fixa sen.  Till toaletten ska jag köpa så snygga hyllor :) fast de är i glas så det gäller ju att man inte pajar dem på en gång :P

Usch jag kommer bli ca 8000 kr fattigare på några dar då jag först ska till ikea, sen kommer mina kursböcker för 2500 kr och mitt jotexpaket för 1700.Gah vad allt ska kosta pengar!Hela min icalön för juni månad kommer gå åt till grejer till lägenheten och till plugget. Kul! Men det känns i alla fall som att det är värt pengarna ;)

Nu ska jag gå och fortsätta packa ner mina kläder. En och en halv garderob är klar, nu återstår bara en och en halv till + 5 byålådor + alla träningskläder. Sen ska jag kanske packa ner resten av muggarna och faten som jag började packa ner för ca en vecka sen, det går som lite trögt på den fronten ;)

Det här är ett blogginlägg om ingenting

Fasikes vad jag har ont i axeln, och inte vet jag varför :/ Jag har gjort nada vettigt sen mitt förra blogginlägg. Eller ja, jag har läst expressen så jag hänger ju med lite grann i nyhetsvärlden i alla fall ;) Sen har jag bara nött datan. Jag borde skära ner lite på antalet datatimmar, det känns inte så hälsosamt att spendera flera timmar framför den varje dag.

Idag har jag beställt böcker till de tre första kurserna, 2500 spänn för 6 böcker. De vet då att ta betalt >_< Men sen behöver jag bara böcker till en kurs till, sen är hela terminens bokbehov inhandlat. Till nästa termin ska jag försöka låna så många böcker som möjligt, alla kronor man kan spara går att lägga på något roligare än kursböcker.

Nu ska jag gå och lägga mig, den förra natten vaknade jag flera gånger av att folk skickade sms till mig (Jeanette känn dig mest skyldig :P) så nu hoppas jag att jag kan sova i ett sträck. Godnatt


Solen blev till åska

dagen som varit så grymt varm och härlig kunde ju inte sluta sämre ;(

Jag har varit och badat i Hedenäset ( nöter det stället rätt mycket för tillfället) med Elin, Matilda, Lisa och Linn. Har aldrig sett så mycket folk där tidigare! Vi var där i nästan 3 h, men sen blev det kallt för det blåste så mycket så då får vi hem. Hann bara äta hemma och sen har jag och pappa fixat med höet i 2,5 h. Vi hann precis få in allt innan regnet kom! Och det bästa är att det var det sista höet att sätta in så nu hinner jag packa alla grejer i lugn och ro. Fattar inte att det är sista veckan jag bor hemma. Det kommer kännas skumt att inte längre bo i ett hus med egen trädgård. Och ingen Oliver sitter och tittar ut genom fönstret när man kommer med en av sina leksaker i munnen ;( Honom kommer jag sakna allra mest, men finns inte en chans att han skulle trivas i Luleå. Så det är ju bäst för honom, men han får komma och vara stadshund en vecka åt gången då och då :)

Nu är kanske åskan över, ska sätta på TV:n och hoppas att den inte smäller sönder!

Ryssland nästa?

Fick just veta av Åke att det kanske blir så att jag, Elin och Johanna kommer befinna oss i Apatity på kolahalvön första helgen i september för att delta i barentskampen i orientering. Låter väldigt kul, om vi hinner få visum i tid! Fast det betyder att jag kommer missa ytterligare föreläsningar i skolan. Tror det blir 4 eller 5 stycken totalt. Tur i alla fall att det inte är obligatoriskt att vara med på dem, då behöver jag bara hitta en snäll person som kan ta anteckningar till mig.



Idag var vi och sprang i Kivijärvi. Jag är ju ett fan av solen annars, men idag var det sjukt snuskigt varmt att springa! Men jag tog mig i mål i alla fall :)

Nu ska jag smaska på grillchips och läsa lite bloggar. Godnatt


ooh

wiie jag hittade nyss mitt schema för de närmaste månaderna. Väldigt slött, kommer visserligen ha skola i princip varje dag, men det är 1,5 h åt gången och det är mest föreläsningar. Såg också att jag kan välja till kurser som akupunktur för häst och hund. Klart som korvspad att jag ska läsa dem! Mina stockholmsresor krockar inte heller med något viktigt. Bara två föreläsningar som jag ju inte behöver gå på om jag inte vill. Hade varit lite synd om det hade varit tenta eller något sådant just de dagarna...

stranden och sen film

Kom alldeles nyss från Elin. Vi har varit och badat på Hedenäsets playa. Väldigt skönt efter att ha pressat en dag i solen. Sen for vi hem till henne och käkade nudlar, bacon och wokade grönsaker. Mycket gott, ska pröva laga det själv någon dag. Vi började kolla på Benjamin Buttons otroliga liv. Jag har alltid fnyst åt den filmen och tänkt att det måste vara en riktigt dålig rulle, men faktiskt så är den superbra! Jag satt och småsnyftade till den, och jag är en person som i princip aldrig gråter till filmer. Det har hänt 2 gånger, när jag kollade Bolt och Marley och jag.

Jeanette frågade om jag eventuellt kan vara chaffis åt henne och hennes skumma happisgäng imorgon. Jag får se hur mycket det finns att göra här hemma och om jag orkar vara uppe till kl 7. Nu är klockan bara 23.40 och jag är så trött :> Jag ska bara läsa lite breaking dawn och sen ska jag sussa.







Oliver har kul, bilden är från i onsdags, detta var en vovvefri dag





Någon annan som tycker att min galna hund liknar ekorren i ice age?


summer in the city

Har varit ute i cirka 1,5 timme nu så jag tänkte ta en liten paus innan jag går ut igen. Man vill ju inte drabbas av värmeslag, för der är riktigt varmt idag igen :)

Jag har nog hittat en tillfällig lösning åt Majje i alla fall. Maarjas lillasyster och hennes kompis ska ta hand om honom i ca 2 månader, då hinner han bli igångsatt ordentligt. Hoppas bara att hans ben inte krånglar mer nu! Sen får jag väl lägga ut en ny annons på honom till hösten.

Idag fyller Madeleines son Kevin 6 år, det är en massa augustibarn i familjen: Linda fyllde den 4:e, Johannas sambo Lasse igår, Kevin idag, nästa vecka är det min tur :) 24:e fyller min farbror år och den 26:e mina mostrar. Inte dåligt med 7 födelsedagar på en månad!

mythbusters

Kollade nyss på det programmet för första gången, faktisk väldigt intressant. Om man är så nördig som jag är ;) För er som inte vet så försöker de komma fram till om vissa myter är sanna eller inte. Idag förösökte de rekonstruera Arkimedes ångdrivna kanon, vilket de lyckades med. Sen hade en person i teamet hört av sin mamma att frukostflingor för barn ( de som är sockrade till tusen) innehåller mindre näring än kartongen de kommer i. Det visade sig inte stämma. Vilket kanske inte är så förvånande men tanke på att kartong är gjort av trä och det är ju inget vi direkt kan leva på.

Nu slötittar jag på lite olika program på TV. Kollar väldigt lite TV nuförtiden, men det är ju bara skitprogram för det mesta :/ det finns i alla fall något bra med hösten och det är att alla serier och bra program återvänder till rutan :) Sen ska jag läsa breaking dawn, det går lite segt med den boken.

Jag älskar tjuvlyssnat-böckerna och alldeles nyss hittade jag deras blogg. Jag vrider mig av skratt!
http://www.tjuvlyssnat.se/


Saxat från tjuvlyssnat.se :

Två killar sitter och diskuterar sin utbildning
Kille 1: jag gick natur på gymnasiet för att det var en bred utbildning, sen går jag civilingejör på universitetet för att det ger mig en bra grund. Sen säger de på radio att arbetsmarknaden ropar efter spetskompetens. Det är då man sitter där, 30 år gammal och tänker att "va fan jag borde ha El från början..."

Dagens sanning!



det svider

Jag har en massa märken på armarna och benen :/ på armarna är det Oliver som klöst mig då vi var och badade igår. Knäppisen tyckte det var jättekul att komma simmandes i världens fart mot en och sen försöka hoppa upp på en. Märkena på benen kommer  efter att jag plockade lite hallon i shorts, ingen lyckad kombination då taggarna på hallobuskarna var väldigt vassa. Men där får jag ju skylla mig själv. Jag hittade bara typ 5 hallon som inte var fulla med mask :(  varför ska just hallon drabbas av sånt?

Gud så härligt att det varma vädret kommer hålla i sig ända till början av nästa vecka :) Augusti är bästa månaden inget snack om saken! Jag klagar inte på värmen, det är meningen att det ska vara varmt på sommaren + att vi inte alls kan stoltsera med så många varma dagar per år så det gäller att njuta medans man kan.

suck..

anonym (varför fattar man att det är elin? :P) - nix pix gillar henne inte. Hon ser trög ut när hennes mun är öppen 99% av tiden. Även om hon inte säger någonting ;)

Mikaela - tack för hjälpen!hur kan du veta allt?

Har en kort rast efter att jag kämpat med höet och hallonplockningen i 2 h. Nu måste jag bara fixa in veden och tömma bilen innan pappa kommer hem och ca 50 min. Så det blir till att jobba effektivt.

Sen ska jag till Majje och kolla igenom hans ben noga för imorgon är det 3 veckor sen vet upptäckte att han är halt och svullen i ena benet och nu är förhoppningsvis hans viloperiod över :) Sen ska jag köra ett till löppass och därefter ska jag kolla klart twilight, gladiator och solstorm, om jag orkar kolla alla 3.


csn-krångel

Jag har varit hurtig och for ut och sprang 8 kilometer direkt jag vaknande. Fast det var halv 10 så var värmen redan ganska jobbig. Men jag överlevde :) Nu sitter jag och fyller i csn-pappret, men jag har fastnat på raden där man ska fylla i om ens inkomst beräknas vara högre än 35 000 innan skatt. Jag kommer ju få en ica-lön till,men jag vet inte alls beloppet på den och sen så kommer jag säkert få jobba extra vid jul och de helger då det är extra rushigt. Sen så ska jag fråga på kvantum om det finns plats för en behovsanställning, men om jag får en så anställning vet jag ju inte alls hur mycket pengar jag kommer få : / Just nu kan jag jobba ca 6 dagar till utan att det överstiger 35 000, sen fattar jag inte vitsen med att det ska vara just 35 000 när fribeloppet ligger på ca 50 000 eller lite mer. Fasikes jag får väl skriva 40 000 eller nåt sånt så att det inte blir en massa gnäll.

Hujja jag borde börja packa ner alla grejer jag ska ha med mig, det känns som att det kommer ta ett tag och då slipper jag ju stressa nästa helg med det. Så innan jag börjar städa mina hyllor kanske jag ska se vad jag vill ha med, så behöver jag inte sortera allt två gånger, smart va? ;)


Twilight

Kollar på Twilight för tredje gången nu innan jag för en gångs skull ska lägga mig i tid. Jag tycker att det är en bra film, men den är inte wow-bra så jag förstår inte riktigt hysterin kring den. Läste att det var några tjejer som skurit sig i halsen och sedan gått fram till Robert Pattinson. Hur sjuka får man vara?

Den främsta anledningen till att jag inte gillar filmen supermycket är Kristen Stewart som spelar Bella. Jag gillar henne verkligen inte, hon är en usel skådespelerska som inte alls passar i rollen.Jag fattar inte hur folk lägger märke till personkemin mellan henne och Robert Pattinson, för mig är den icke-existerande. Tyvärr får man dras med henne i 2 eller eventuellt 3 filmer till. Sen är ju manuset väldigt b-aktigt på sina håll. Konversationerna är ju ibland helt skumma och väldigt tröga. Men i alla fall så är den helt klart värd att tittas på, men det finns bättre filmer!

5 augusti

Har varit och badat med Elin, Jeanette, Mikaela och Oliver idag :) Innan dess han jag vara till optikern i Finland och så tränade vi på banan ett tag. Har egentligen inte så mycket mer att skriva om just nu. Jag ska fortsätta stapla ved ( högen verkar aldrig bli mindre) och sen ska jag ut och promenera med Oliver. Vädret har varit kanon i flera dagar nu. Jag är faktiskt glad över att jag inte behöver jobba för tillfället :P

Jag började kolla gladiator igår, det är typ 10:e gången jag ser den, men det är min absoluta favoritfilm! Jag är verkligen en historienörd + att skådespelarna, handlingen och musiken är grymma. Kommer kanske inte som en överraskning då att Rome är en av mina favoritserier. Och nu läste jag i tidningen att det kommer komma en ny serie i början på nästa år(i USA då så när den kommer till Sverige vet man ju inte) som heter Spartacus. Den låter väldigt lovande :D


Nu ska jag ta upp kampen med veden igen. Uppdaterar mer ikväll


Mics önskan, min lag :P

På begäran av Mic, här kommer lägenheten :) http://www.lulebo.se/Uthyrning/bofakta.aspx?Id=54568
Länkar till den då bilden bara blev kladdig.

Kommer betala ca 2100 för den, sen kommer ca 100 kr för el och 70 kr för hemförsäkringen. så ca 2300 betalarar vi per person för den. Inte dåligt alls med tanke på att man inte hittar många ettor för det priset ( om de inte går under kategorin skrubb)


Tuna, get ready for problems

Jepp idag har Maarja tackat ja till lägenheten så nu är det 100 % säkert att vi blir Tuna-bor :) 

snabb uppdatering

Mic - naaw ;( men du kommer säkert få kul i umeå med Mia :)
Jeanette - visst är det kul när andra också är glada^^ Och kul för en själv också, skönt att kunna koppla bort alla bekymmer

Jag la mig ganska tidigt igår, vi 1. Hehe när jag jobbade var kl 1 väldigt sent, men nu behöver jag ju inte stiga upp halv 7 längre så då kan jag vara uppe  lite längre :P Inte för att jag gör så mycket vettigt. Jag pratar med folk på msn, lyssnar på musik och läser bloggar. Fast jag befann mig i himmelriket igår kväll (eller natt beroende på hur man ser det). Jag hittade en massa filmer från Green Days konsert från 1 aug. De är så jävla grymma live, hur ska jag orka vänta till 11 oktober? Verkar som att de kommer spela de flesta av mina favoritlåtar, men jag fattar inte varför de inte har med wake me up when spetember ends, så jag kommer vara i extas hela söndagen :)

Det verkar bli en fin dag igen. Jag har varit duktig och använt solskyddsfaktor 3 dar i rad(!) Jag ska i alla fall försöka suga i mig så mycket jag kan av solen, vi kan ju inte skryta med alltför många soliga och varma dagar här uppe :/ 
 
Har en massa att göra -igen. Ska vända höet som ska in idag (Hurra jag älskar verkligen att slänga in höet- jobbigt som tusan är det!), stapla mer ved, börja mocka ur hästhagen ( som vi skulle ha börjat med i april), städa och träna. Så det är bäst att jag sätter igång med det nu!

Hörs senare


Don't worry, be happy

Jag känner mig helt otroligt glad för tillfället, och jag har ingen speciell orsak. Väldigt härlig känsla måste jag säga :) Känner mig också förväntansfull inför nollningen. Kul att få träffa en massa människor och gå ut 9 gånger på mindre än 2 veckor. Jag kommer nog inte hinna ut innan dess så då blir det att rocka loss första kvällen :D Imorgon kommer vi ha en lägenhet på Tuna :) Fan vad nice! Nu ska vi bara komma överens om vem som ska köpa vilka grejer och skriva under kontraktet sen är vi luleåbor. Det ska bli så kul att få bo nära mamma, Linda och Madde (Johanna är en utstötting när hon flyttade tillbaka till Ötå). Luleå ligger ju inte så långt bort från Luppio så jag kommer antagligen fara hem 1-2 helger varje månad. Men varje helg som pappa tror kommer jag dels inte ha råd med,dels så har jag ju faktiskt flyttat hemifrån så de får tyävrr vänja sig vid att inte se mig alltför ofta.

Jag vet inte om min jotexbeställning blev slutförd. Hela sidan krånglade och sen stod det att det var något fel på sidan så jag antar att jag måste göra en ny beställning. Ska vänta en dag till på ett eventuellt bekräftelse-mejl innan jag gör det. Har inte lust att göra en dubbelbokning när notan slutar på ca 1700 kr :/


Nu ska jag kanske kolla klart solstorm och sen kolla avsnitt fyra av True Blood :) måste verkligen tipsa om den serien, den är riktigt bra! Den börjar sändas 26 aug i SVT


oooops.

Hehe jag somnade halv 4 i morse. Gjorde inget speciellt förutom att jag snackade en massa strunt med Andreas. Det finns ingen som är så nyfiken som honom, helt klart!

Vaknade vid 9 för att jag skulle kolla på lägenheter, men det fanns ingen bra :/ Sen somnade jag om till kl 11. Skönt så in i h-vete var det att få sova så länge :) Ikväll ska jag försöka lägga mig tidigare, sömnen är ju ändå ganska viktig.

Nu ska jag gå en match mot alla fönster, det är dags för tvättnning av dem. Bra att det är fint väder så kan man sluka i sikg lite sol medans man gör något vettigt ;)


02.26

Borde ha somnat för länge sen. Hur ska jag kunna sova ut när jag lägger mig vid 2-3?

aja pratar med Jeanette och Andreas på msn. Hihi tidigare hade jag, Jeanette och Maarja en rolig konversation på msn. Det handlade om lägenheter och självklart killar :P gud så härligt det kommer bli om 2 veckor när vi kan prata en massa strunt varje dag :) Vi har nog bestämt oss för en lägenhet nu! Jag ska bara kolla imorgon om det skulle finnas någon bättre, men det går knappt att hitta en sån. Jag har paxat rummet som ligger bredvid köket  ;)

Nu ska jag kanske börja släcka ner så att jag orkar vakna och hugga på lägenheter imorgon.Godnatt!

Dagens låt: Kobojsarna - sång om ingenting

trevlig helg :)

Nu är jag tillbaka i bebyggelsen, eller vi kom igår, men då var jag så trött så jag gick in i en vägg så det var bara att slänga sig i sängen på en gång. hade kul i Purnu med Elin, Jonas och resten av gänget :) Vi gjorde egentligen inget speciellt, men det var bara så mysigt att gå runt i byn och bara slappa. Jag och elin tog en cruis till Nattavaara på lördagen eftersom vi inte varit dit. Vet ju inte om jag kan säga att det var så mycket att se där :P Vi upptäckte i alla fall att mix megapol fungerade där ( det funkade också mitt inne i Purnu-skogen när vi var på björnspaning där) till min stora glädje (och Elins förtret) spelade de 21 guns med Green Day 2 gånger på¨typ en kvart :D Me like very much! Bilder kommer senare när jag lagt in dem på datan!

Idag var vi på orientering i Kalix. Det var sjukt varmt ute, man svettades nästan bort i skogen. Jag klantade mig som en idiot till näst sista kontrollen så istället för att bli 2:a blev jag 3:a :/ Nåja jag är ändå ganska nöjd^^ Inte minst då kartan inte riktigt stämde överens med verkligheten och att jag knappt hittade startpunkten.

Kom nyss från playa de Hedenäset. Jag och elin var dit med vovvarna. Hehe det är lite skillnad på dem, Oliver är ett vattenmonster som skulle kunna spendera hur mycket tid som helst med att bada. Milou å andra sidan måste man bära ut i vattnet och sen när man släpper ner honom simmar han fort som tusan tillbaka till stranden :P Vattnet var väldigt skönt efter ett tag. Vi simmade runt där ett tag, jäklar vad det är jobbigt att simma mot strömmen! Men bra träning för armarna ;)

Nu håller jag på att ta reda på vad en låt heter, den är så bra!
En bit av texten:
I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
While you're far away and dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Every moment spent with you is a moment I treasure

I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
Cause I'd miss you, baby
And I don't wanna miss a thing
Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, baby
And I don't wanna miss a thing

Någon som vet vad den heter? Skulle bli jätteglad om någon gör det :)

Usch pappa sa nyss att han dödade en huggorm på gården. Tack för det papi, nu kommer jag inte våga gå ut utan gummistövlar! För er som inte vet är ormar min största skräck här i livet :S


RSS 2.0