up and down

Det går upp och det går ner - i en jäkla fart! Det är värre än en bergochdalbana...

pain

Min rygg har börjat värka ännu mer, förut har jag haft små ilningar kanske tre dar i rad och sen har det försvunnit några veckor. Nu har jag känt av det i flera dagar och det gör ibland ondare när jag går eller vänder mig. Känns som att besök hos sjukgymnasten blir av snart. Det kan vara en nerv som kommit i kläm, men då undrar jag hur man fxar sånt?! Förhoppningsvis kommer jag snart själv veta svaret på det...


28 februari

Har nyss varit på ridklubbens årsmötet, lite dagiskänsla över det hela men men ids inte säga mer. Gjorde det för att hjälpa syrran då jag vet hur mycket hästarna betyder för henne, synd bara att det gick åt skogen.

Hade tänkt åka tillbaka till Luleå idag, men gör det imorgon kl 7 istället. Lite jobbigare, men då kanske jag hinner plugga lite i alla fall, och så missar jag ju inte femmilen. OS tar ju slut idag så jag kommer att lida av abstinensbesvär flera veckor framåt.

Förresten har jag namnsdag namnsdag idag, grattis till mig!


(bra) suck...

" du ska seriöst inte tro att jag inte bryr mig om det, för det gör jag"

Det kära vänner, made my night! Kom igen Camilla, sabba inte allt nu som du är så himla bra på annars!

27 februari

SKIT att jag blev trött vid halv 2 inatt och inte orkade vara vaken, jag missade ju OS-guldeti damcurlingen. Men huvudsaken var ju att de vann.

Har varit och åkt skidor för första gången i år, jätteskönt men oj vad klena armmuskler jag har! Blir inget tornedalslopp för mig i år, jag hinner inte komma i form tills dess. Ska snart fara på älgfest, synd bara att jag har världens sunkigaste kläder med mig hem. Kan nästan garantera att en sopsäck är snyggare än de här kläderna. Aja får väl annars försöka klämma i mig i de kläderna jag lämnat här, de är inte menande för allmänheten egentligen.


Luppio

Hemma igen, har gosat med Oliver i massor! Sitter och kollar OS (såklart) men tyvärr blev det ingen medalj för herrarna i skidskytte, väldigt synd då det soh lovande ut! Hoppas istället på guld för curlingdamerna.

Imorgon befinner jag ju mig här vilket betyder att jag inte kommer gå ut på STUK. Alla verkar förvänta sig att det är där jag kommer vara varje lördag annars vilket känns lite deprimerande, snacka om att man inte har ett liv då! Jag måste komma på något annat att sysselsätta mig med vissa lördagar i alla fall. Frågan är ju bara vad?!

fredag

I helg SKA jag vara duktig och plugga som en gris fast jag är hemma. Börjar så smått vänta på att papi ska komma och plocka upp mig och sen ska jag sätta mig bakom ratten igen, det är så himla kul att köra bil.

Njä nu ska jag städa lite så att det inte ser alltför hemskt ut när inkvisationen kommer. Ha en bra fredag!

...

Snabba cash och Avatar är nu avklarade. Ingen av filmerna var så bra som jag förväntade mig, men de var ju inte dåliga heller. I och för sig förväntade jag mig inte så mycket av Avatar förutom snygga specialeffekter och de var verkligen vackra! Men hela storyn var ju extremt förutsägbar. Snabba cash var lite rörig, men jag tyckte så otroligt synd om huvudrolls-killen (och det berodde inte på att det är Joel Kinnaman som spelar honom-måste bara förtydliga det!)

Tyvärr missade vi sista bussen hem med cirka fem minuter så vi fick vackert traska hem fem kilometer i -22 grader. Jag har just börjat få tillbaka känseln i rumpan! Nåja fick lite motion i alla fall, det har varit en bristvara den här månaden måste jag erkänna.

Imorgon åker jag hem till Luppio över helgen, ska bli så skönt!

Godnatt på er

crazy

Grr om det är såhär det ska vara att gilla någon så är jag nästan hellre utan det, i alla fall när den personen gör mig vansinnig! Åh det finns inte ord som beskriver hur förbannat envis jag tycker att han är! Åh jag vet inte ens varför jag är så rabiat.

Usch nä ska lugna nerverna på något sätt, annars är risken stor att jag kommer säga eller göra något jag får ångra när jag väl kommer till sans


25 februari

Sverige förlorade mot Slovakien 4-3. Så fantastiskt underbart! De kom dit för att vinna OS-guld men hur har de spelat? Inte bra förutom mot Finland.

Kan tillägga att spisen inte heller fungerar av någon anledning, lampan börjar lysa men plattorna blir inte varma. Har ingen aning om vad som är fel :(

Men men, Snabba cash och Avatar ikväll alltså, kommer bli en superkväll känns det som!

Väldigt osammanhängande inlägg och supertråkigt, men det är ungefär summan av dagen


Hm jag ringde Lulebo och fick till svar att barnlåset måste vara aktiverat, fick efter ett år ( och med en förklaring som skulle fungera även åt en treåring) manicken att fungera igen i alla fall.

Där satt den!

Min surar-dag byttes ut mot en enorm glädje! Sveriges herrar toh guld i längdstafetten. ÅH säger jag bara, vad värda de är den medaljen. Jag menar Anders Södergren som kämpat i hur många år som helst men som har en usel spurt och därför förlorat varje gång det vart masstart. Nu får han äntligen sin välförtjänta guldmedalj. F*n vad najs!

Imorgon kommer Elin förbi några timmar, det var ett tag sen sist vi sågs så det ska bli kul. Två seminarier väntar imorgon och sen ska äntligen få se Snabba cash OCH Avatar imorgon. Superdag med andra ord!

najs

Har sovit 11 timmar inatt och det var SKÖNT! Hade egentligen viljat gymmat idag, men jag känner mig helt seg i kroppen och lite snuvig. Ska inte göra om misstaget att börja träna för tidigt efter sjukdom som jag gjort tidigare.

Nu väntar lunch, sen plugg i sjukdomslära och därefter kårfullmäktige som jag numera ska delta i. Egentligen ville jag bara följa med på ett möte och se hur det går till, men på något sätt blev jag samtidigt invald i hälsovetarsektionens styrelse och ledamot i kårfullmäktige. Min plan att infiltrera skolans högkvarter och få fullständig makt över LTU har börjat. Mohahahaha


H*lvetes j*vla skit, såg nyss ett klipp på aftonbladet i hockeymatchen Norge-Slovakien. En j*vla norrman trycker en armbåge i Barteckos ( en fd Luleå-spelare som var min favorit i flera år) så att han tappar hjälmen och faller bakåt och smäller i isen, det såg för vidrigt ut! Men det värsta är att han lär missa matchen mot Luleå, han spelat numera för Färjestad, och den matchen har jag sett fram emot ända sen jag fick veta att han värvades till Färjestad. Mitt humör sjönk väldigt på två sekunder...

so much that I wanna do, when I dream I'm alone with you

Är hemma nu igen efter att ha dragit på filmkväll igår, supermysigt! Vaknade dock en timme efter att pluggdejten med tjejerna skulle börja och ytterligare två timmar senare dök jag faktiskt upp. Nåja kort sagt så kan jag ju säga: jag mår faktikst grymt bra idag! Alla borde få känna sig såhär!

Nu ska jag hitta något att smaska på innan skidskyttestafetten för damerna börjar.

dagens...

Dagens låt: Scooter - I was made for lovin you (faktiskt snäppet bättre än Kiss' version).

Har inte skrivit om combaten på ett tag, beror på att jag inte vart med på flera veckor. Och kommer inte vara det den här veckan då jag är helt fullbokad varje kväll. På fredag åker jag ju hem men nu känns det lite surt då STiL igen kör på att Sveriges främsta instruktörer kommer en dag och kör de nya programmen från LesMills. Och det missar jag ju. skit...

smartis

Damn att jag ska vara så tekniskt inkompetent! Jag försökte bränna Johan Falk 1-3 på dvd, men inte lyckades jag. Snyft snyft. Måste spana in på Ica om de går att hyra då. Misstänker att de inte gör det eftersom det är typ tt halvår sen de kom ut och jag tror inte de har så många filmer där att de har med så gamla.

Har faktiskt varit lite småduktig idag och dammsugit och skurat i köket och i hallen. Så totalt ineffektiv har jag inte varit. Fast nu vill jag bara gå och sova, trots att jag bara vart uppe i fem timmar. Jag har en del sömn att ta igen. Men det lär inte bli ikväll, har lite bättre saker för mig då ;) Mer om det sen...

Nervöst

Åh idag är en dag då jag kommer vara nervös för allting. Usch för att jag inte kan kontrollera vad som händer! Nu är det bara minuter kvar tills biljetterna släpps, mest troligt kommer jag ju få en ståplats-biljett, men jag är nästan skakig vid tanken på att det finns en risk att jag missar hela kalaset.



Åh my f*cking god! Nu vet jag definitivt vad jag ska göra 5 juni! Biljetten är MIN MIN MIN! Den här dagen kommer bli så himla underbar med den här starten och speciellt med tanke på vad som händer ikväll. Åh jag börjar hyperventilera snart, freaking amazing

kväll

Nu är jag hemma igen efter en tripp till Öjebyn och New moon med Maarja. Gud vad trött jag är, men jag hoppas jag orkar kolla ett tag på curlingmatchen mot Norge. Sen ska jag sussa sött i några timmar och vakna kl 6 för att kolla på hockeyn mot finland.

Det känns som att imorgon kan bli en bra dag!

21 februari

Tjoho vad livet är härligt! Speciellt när jag känner mig bakis, vilket jag inte kan vara efter bara två cider, och imorgon "måste" jag upp kl 6 för att kolla ishockeyn när Sverige möter Finland. Och så ska jag köpa biljetterna till konserten!!

Usch och fy för vädret här idag, in i h*lvete kallt och på det muligt och allmänt trist. Men vad spelar det egentligen för roll när man är varm i hjärtat? Jag fattar inte hur glad man kan bli av ett enda sms från rätt person? Helt otroligt och samtidigt ganska läskigt på samma gång.

Nä nu måste jag börja rusa om jag ska hinna med bussen! ciao

lär er detta!

Dagens lärdom: säg inte att du ska gå hem tidigt från STUK, för det kommer inte hända.

Det första jag sa till grabbarna i garderoben när jag kom dit och var först efter Isabell och Ulrika var att jag kom dit tidigt för att kunna gå hem tidigt och sova. Det slutade med att jag var sista person att hämta ut min jacka och att vi i princip blev utslängda. Fattar inte varför jag inte gick hem, sista timmen hängde jag bara vid entren på ett bord. Och då menar jag HÄNGDE. Inte konstigt om folk misstog mig för att vara aspackad. Men som sagt det berodde det bara på trötthet. Fast jag hade ju superkul ändå, det var ju egentligen en viss person som fick mig att stanna så länge. Fasikes varför ska han gå omkring och vara så gullig, jag får ju dåligt samvete för att jag är så taskig mot honom.

Kan också flika in att Sverige vann båda guld OCH brons i herrarnas dubbeljakt. Fy fan vad bra säger jag bara!

Nu ska jag faktiskt sova! Öjebyn väntar imorgon och efter det blir det New Moon med Maarja som kommer tillbaka till stan. Godnatt


lördag

Kollar på Tjenare kungen nu, kvällens planer blir att ha en lugnare (och väldigt tidig) kväll på STUK. Ska fara dit redan vid 20-tiden med Isabell och Ulrika från klassen, men då stannar jag nog inte där så länge. Jag är inte på bästa partyhumör och kan behöva en lite tidigare kväll nu för imorgon lovar jag att jag stryper den person som ens funderar på att kontakta mig innan kl 11!



Taskig printscreen jag vet, men seriöst. Hur söt får man bli? Och ja jag vet att det är en stor fjortisstämpel på mig just nu!

morning

Skumt det kändes att få sova till kl 9, och ännu skummare att det faktiskt kändes som sovmorgon. Har kollat Pirates of the caribbean med småtjejerna och haft så mysigt. Snart åker de tyvärr hem så då blir jag ensam igen, det suger! Vet inte riktigt vad som händer ikväll, jag är inte så himla sugen på att fara ut på STUK, men jag vill inte sitta hemma och mögla heller. Ska försöka dra ihop ett gäng som vill haka på ut ett tag i alla fall.

Missade igår att se när Sverige fick ett OS-silver, så grymt bra jobbat av Anna Haag!

middagstips

Mumma snart ska jag smälla i mig en (förhoppningsvis smashing) tacogratäng. Det luktar himmelskt i alla fall!

Tacogratäng för 3-4 pers

nachochips
1 burk creme fraiche med smak av paprika och chili
1 burk philadelphiaost
500 g köttfärs
2 paket tacokrydda (jepp spicy ska det vara)
riven ost
1 röd paprika

Sätt ugnen på 200 grader.

Blanda ihop creme fraichen och philadelphiaosten ordentligt. Lägg chips i botten och på sidorna av en ugnssäker form.



Stek köttfärsen och blanda i tacokryddan


Bred ut färsen över chipsen och häll smeten över. Strö riven ost och paprika tärngar på och sätt i ugnen ca 20 min






ät och NJUT

19 februari

Idag är det en månad kvar till psykologitenta, gud vad jag längtar -not! Som vanligt har min älskade klass börjat snacka på fejjan och i deras bloggar om att de börjat plugga "så smått". Som jag tidigare sagt är det ju aldrig fel med att plugga stenhårt, men snälla någon man måste väl få vara ledig några dagar och koppla bort plugget? Blir intressant om de kommer palla med att hålla den här stilen i två och ett halvt år till...


självömkan

Har börjat hamna i en ond cirkel, jag går och lägger mig vid 3-4 och stiger upp 7-8 för att grupplugga. Orkar dock bara masa mig upp i tid för att klä på mig i princip utan att käka frukost. Lagom tills jag är hemma är jag bara så död att jag slänger mig i sängen eller soffan igen och sover några timmar. SEN äter jag för första och ofta enda gången per dag. Inte okej, inte okej, INTE OKEJ! Så är fallet även idag, sov nyss mellan 11 fram tills nu och nu har mina hungerkänslor börjat gå över. Usch och fy. Nå Liv och Gry kommer idag så då kommer jag väl lägga mig liiite tidigare och så kanske jag får sova till 9 i alla fall. Ska ju till Öjebyn på dagen.

Nä nu ska jag sluta tycka synd om mig själv, det är ju ändå självvalt! Ska dra mig mot ica och köpa grejer till middagen.

Det är konstigt hur bra en annan människa kan få en att må. Vad gjorde jag innan jag träffade honom första gången? tja vem vet hur länge till jag är singel...

bilder



Sötnosen Kira vi var vovvevakt åt i söndags



Draghundarna från dagens vinterfestival



Här susar vi fram i 100 knyck runt universitetsområdet



En bebis-draghund, gud så söt med blåa ögon!



yukigassen, ångrar inte att jag inte var med, snöbollarna var STENHÅRDA





Några av trixarna, coola katter!









Tog ett donationskort idag, tycker verkligen alla borde donera sina organ efter sin död, hur mycket behöver man själv dem då?


you gotta love them

Haha jag älskar reklamerna i SVT där familjen ringer och stör någon annan familjemedlem, reaktionenerna är ungefär detsamma jag känner ibland, dock visar jag det inte utåt. Helgen kommer bli väldigt rolig och fullbokad i princip: imorgon kommer Liv och Gry, mina systerdöttrar, och ska sova över. Mina småtjejer, gulligare ungar finns inte! På lördag åker jag till min faster i Öjebyn över dagen och sen väntar STUK på kvällen ( quelle suprise!) med Sara, Julia, Isabell och Ulrika. På söndag ska jag offra mig för Maarjas skull och se New Moon med henne här på skolan. Sen ska jag ju försöka klämma in så mycket OS-tittande som möjligt och passa på att sova på söndag. Gud jag kommer personligen strypa den person som ens funderar på att kontakta mig innan kl 12 på söndag! Mina torsdagsplaner blev ju spoilade pga överambitiösa gruppmedlemmar så jag får se när de blir infriade.

Skidskyttet för damerna gick skit, hoppas verkligen det går bättre för herrarna!

what to do?

Ska jag eller ska jag inte? Svårt val!

sibirien eller luleå?

Yey vet ni vad jag kommer göra kl 8 imorgon fast vi är helt lediga då också?  Plugga med min sadistgrupp, jag menar SERIÖST! Det är OS och då planerar man sitt liv efter det, punkt. Åh vad jag har svurit över det idag!

Nåja jag och Maarja har åkt hundsläde idag, det var skitkul! Synd bara att det var så himla kallt, jag frös halva (konstigt nog bara högra) rumpan. Kollade på ett gäng som trixade med skidor och snowboards också innan vi erkände oss besegrade av kylan och gick hem. Snart ska Maarja far hem och lämnar mig ensam hela helgen. Hur ska jag överleva? Får hitta på en massa bus under tiden, måste ju passa på när jag har chansen.

Ska ta och nappa ett tag, blir säkert tre timmar igen har som blivit en vana nu, innan OS-sändningarna börjar igen.

Dagens låt: Afasi & Filthy feat. Snook - 1990 nånting

sleepy

Fasikes jag sov tre timmar igen mellan 16-19. Sen var det bara att hoppa upp och kolla sprintkvalet. Men det är ju bara OS vart 4:e, eller egentligen vartannat om man räknar med sommar-OS också, så man får ju offra sig lite. Kolladet störtloppet också och precis när jag var säker på att Anja skulle lyckas knipa en silvermedalj föll hon. Jäklar vad jag skrek, det är ett under att grannarna inte ringt och klagat på mig.

Nu ska jag fortsätta kolla finalen i sprinten, ha det gött


Sprinten gick ur alla synvinklar SKIT!!! Björn Lind åkte ut i kvarten, Emil Jönsson i semin och Anna olsson blev fyra. Hon var så väl värd en medalj efter två andra fjärdeplatser i tidigare mästerskap, men icke. Nu sitter jag och pimplar kaffe för jag känner att jag börjar bli lite groggy nu, inte okej för det är fortfarande nästan två timmar tills tre kronor gör entré i mästerskapet.

17 februari

Lite surt att de planerade föreläsningarna blev inställda pga att läraren hade missat att vi skulle ha dem! Det var ju därför vi startade grupplugget så tidigt för att vi skulle bli klara innan föreläsningarna och så har vi inte ens dem! Nåja mer tid till att sova innan jag ska vara uppe halva natten igen, ishockeyn för herrarna startar 01.30 så den kommer ju hålla på till minst 03.30. Och så ska jag upp kl 7 för att jag har grupplugg men en annan grupp kl 8 på en annars ledig dag. Lite otaggad inför det faktiskt! Men man ska väl inte klaga antar jag, vi kommer vara lediga rätt mycket nu de här veckorna innan tentorna så det ska väl finnas lite tid för återhämtning.

Imorgon är det också vinterfestivalen här på LTU, det kommer vara en massa aktiviteter som hundspann, yukigass (snöbollskrig som faktiskt har VM också) och andra snögrejer. Kommer bli superkul!

Nu ska jag tagga inför de olympiska spelens höjdpunkt: skidsprinten som avgörs ikväll. Guld igen kanske? Stor chans i alla fall och jag kommer sitta bänkad framför TV:n, var så säkra på det! Kan för övrigt säga att jordens snyggaste kille, Billie Joe Armstrong, fyller år idag ;)

OS-GUUUUUUUUUUUUULD igen

Så himla underbart, OS-guld till Björn Ferry i skidskyttet, jag trodde jag skulle få en hjärtattack inför sista skutningen och när han gick i mål skakde hela jag. Han bröt nyckelbenet under försäsongen och blev sedan sjuk mitt i allt så fatta vilken prestation han faktiskt gjorde!

Nu ska jag fortsätta den perfekta dagen med att kolla lite Legend of the seeker och How I met your mother.

Godnatt

16 februari

Jahapp ingen skidskytte-medalj idag heller för någon av damerna. Visserligen är det ju inte bara att åka till ett OS och förvänta sig en massa medaljer, men jag hoppas verkligen att det vänder för dem snart. Men idag är en så bra dag så jag ska inte vara deppig över uteblivna medaljer, vem vet herrarna åker ju snart och då kanske det smäller till! Förövrigt påstår min roomie att hon sitter i köket och är rädd för att jag skriker så mycket åt alla icke-svenskar, det är väl ganska normalt för mig då det handlar om sport i rutan, hehe.


ÅH HERREGUD!

Fick alldeles nyss veta att Green Day kommer tillbaka till Sverige redan 5 juni nu i sommar! Åh jag börjar ju seriöst gråta. Är så himla glad så det går knappt att beskriva, som jag längtat efter att de ska spela på en stor stadio, blir Nya Ullevi i Göteborg, och så händer det 10 månader efter att de varit i Sverige senaste gången. Biljetterna släpps nu på måndag, hur ska jag kunna klara mig tills dess? Nu ska jag leva som en asket så att jag har råd med biljetten och resan. Mindre än fyra månader kvar!


Verkar som att min kära syster Madde ska med också, hon kommer visst vara i Göteborg då ändå. Bra för det är ju roligare med sällskap på konserter! Kan bli så att jag missar tentan eftersom vi har tentaperiod 31 maj till 5 juni, hoppas det slumpar sig så att vi har tentan senast 3 juni så att jag kan ta tåget och vara där 4 juni, ett besök på liseberg skulle inte sitta dumt!, annars får jag satsa på en omtenta i augusti eller senare. Den här chansen missar jag INTE!

snark

Usch en halvtimmes powernap förvandlades till tre timmar. Så effektiv har min dag varit, men det var ganska välbehövligt.

Nu håller jag som bäst på att piggna till och taggar framför TV:n. Snart kanske Sverige har sin första guldmedalj!

Nåja nu ska jag fortsätta med att hypa mig framför skidåkningen.


Fy fan vad bra man får vara! Det krävdes en tornedaling för att knipa Sveriges första, men förhoppningsvis inte sista, guld. Synd att Anna Haag "bara" blev fyra, hon var väl värd en medalj. Nu väntar jag med spänning på att herrarnas lopp ska börja. Det är ju att hoppas på för mycket att ävn Marcus Hellner ska ta en medalj, men man vet ju aldrig!

äsch då

Fuck mina planer för veckan spoilas. Snabba cash blir inte av idag och middagen hos en klasskompis på fredag flyttas också fram. Jag som såg fram emot en kanonvecka, nu blir den mer vanlig. Nåja då får jag ju mer tid till att vara allmänt flummig och inte ha allt inrutat. Det är i och för sig en utflyttningsfest på fredag som jag skulle kunna krascha, men frågan är ju om jag ids det. Hade tänkt undvika utgång den här helgen och bara vara allmänt slö och plugga på lite.

Nu ska jag käka mina vego-köttbullar och kolla sista Johan Falk-filmen innan disken ska utmanas.

nattsnack

OS har börjat skit för Sverige, men cheer up! Vår tur kommer. Tyvärr är Tomas Holmström skadad, skit också! Min favoritspelare och lätt den coolaste hockeyspelaren ever, han får i princip alltid mest stryk men han reser sig bara och åker därifrån. Respekt för det.

Funderar på att nörda mig och kolla ännu en Johan Falk-film, eller ja börja i alla fall. Man måste ju vara hyfsat pigg imorgon för jag orkade inte diska ikväll = ett berg av disk som måste bort imorgon innan jag drar till skolan.

Så godnatt på er!

snajs

Underbart väder det vart idag! Jag och Maarja tog ped 6 orangea pulka och begav oss till de bästa backarna skolan hade att erbjuda ( de var inte speciellt stora, men kul ändå) och åkte ett tag och sen knatade vi runt vänortsvägen en miljard varv innan vi hälsade på Maarjas gamla klasskompis och hans tjej som är en gammal ped6:a för just nu är vi hundvakt åt deras supersöta valp Kira. Bilder på busfröet kommer!

Imorgon tänker jag köra på en vego-dag och då fick jag ett ryck att göra hemmagjord potatissallad, men eftersom cirka hälften av ingredienserna saknas blir det ett besök på Ica innan maten är klar. Sen ska jag och Maarja bänka oss i soffan och smälla i oss popcorn och choklad och titta på Da Vinci-koden.

Ha en bra alla hjärtans dag förresten!

cake

Snart är det dags för tårta, gud så smarrigt det ska bli! Hm, min matlista för idag ser ut såhär:

frukost: fem varma mackor

mellanmål: choklad och chips

middag: tårta

efterrätt: alkohol

Väldigt nyttig dag med andra ord!

13 februari

Vaknade vid 11 och kollade klart Johan Falk-filmen, så nördig är jag! Men jag har faktiskt diskat också Nu sitter jag och kollar mästarnas mästare, väldigt kul program.

Ikväll blir schemat mest troligt följande: förför-fest här hemma med tårta (hoppas jag) och lite folk, förfest med 80-tals tema, mellanfest som inte existerar än, STUK, efterfest. Hur kul kommer inte det bli på en skala? Min outfit blir gul t-shirt, rosa kort kjol, leggings, rosa benvärmare, rosa ögonskugga och våfflat hår.

Idag är det förresten ett halvår kvar tills jag lämnar tonåren, ville bara säga det

ändrade planer

En lugn hemmakväll ensam slutade först med på spåret hos klasskompis Isabell och sen gick vi till STUK och fastnade där i flera timmar. Kul som stryk var det dock, men det är imorgon det smäller totalt! Såg klart första Johan Falk-filmen innan dess och om man kan vara kär i en karaktär är jag verkligen det i Frank Wagner. Jag menar, alla tror att han är en grovt kriminell människa men egentligen samarbetar han med polisen och tjallar åt dem. Och det är så sorgligt att hela hans familj tror att han är kriminell och att han har en son och fru som ingen får veta om, inte ens hans egen mamma.

Eftersom jag blivit övertrött nu ska jag börja kolla nästa film också och hoppas på sweet dreams om Joel Kinnaman/Frank Wagner. Godnatt på er!

fredag

Det är äntligen fredag igen! Har pluggat hela dagen med tjejerna med lunchpaus med friterad banan och glass till efterrätt. När jag kom hem fixade jag klart min ped6-väst som jag ska bära med stolthet imorgon och alla andra lördagar framöver då jag går ut på STUK.

Maarja drog just till städfesten för alla STUK-arbetare som hjälpt till att städa där den här veckan. Tyvärr är jag överkvalificerad för det(egentligen är jag ju inte kvalificerad alls, men jag väljer att vrida det till min fördel) så jag kommer ha en singelkväll ikväll. Ska kolla på spåret för Filip och Fredrik är med, mina idoler!

STORT grattis till Maarja förresten som numera kommer in på kasinon i USA :)

JAAA

Min lycka är total för idag kom dvd-boxen med andra säsongen av Robin Hood. Plus att vi inte hade en tredje föreläsning eftersom vi hann med allt vi skulle på två. Så nu har jag helg, och vilken helg det kommer bli!

Nåja Mami och två knassystrar kommer på middag så jag måste ta itu med städning, disk och handling innan dess.

insomnia

Jag kan inte sova, kan inte sova, inte sova. vad gör man åt sånt? Jag ska upp om mindre än fem timmar dessutom, hög femma på den! Puben var rätt rolig att hänga på, hände inte så mycket mer än att jag satt och snackade med Maarja och några av hennes klasskompisar.

Tja har väl inget mer vettigt att tillägga, ska försöka sussa nu i alla fall.

pust

Boxen var skitkul, helt grymt jobbig men åh så kul! Mot slutet skulle hälften stå i en ring med mitsar (alltså slagkuddar) och andra hälften körde cirkelträning med olika slag och sparkar hos varje person. En man slog så jäkla hårt att jag trodde min axel skulle hoppa ur led! Men den klarade sig.

Tror jag och Maarja ska göra STUK lite osäkert, varje onsdag är det ju onsdagspub och vi tänkte titta förbi där. Imorgon är det tre föreläsningar på schemat, sen börjar min helg.

Ha en bra kväll!

10 februari

Inte orkade jag masa mig upp och släpa mig till gymmet, nope nope. Men av någon okänd anledning somnade jag först efter 3 imorse. Jag ska bege mig till stan idag, det står en del shopping på programmet:
- Present till Maarja
- jeans
- tyglim
- träningskläder
-benvärmare och ett linne till 80-tals förfesten

+ lite andra grejer. Nu kurrar magen så jag ska släpa mig iväg till köket.


Jag missade det :(

Imorgon kommer jag ha träningsvärk så in i norden! Men det är samtidigt väldigt skönt, då kan man känna sig riktigt duktig. Jag och Isabell från klassen var efter combaten en sväng på gymmet för att prova lite olika maskiner. Då ser jag LTU:s snyggaste kille som jag sumpat två chanser att snacka med, ohch jag gjorde en repris ikväll igen. På hemvägen var jag så smart och kom på att jag hade ju kunnat fråga om han eller hans kompis hade kunnat visaa hur man gör chins eller vadsomhelst, men icke jag fick världens hjärnsläpp igen. Varför ska jag vara så mesig!? Grrr

Nåja nu ska jag kolla på legend of the seeker och repa mod. Combaten var förresten grym som vanligt, mina pushkicks börjar se riktigt hyfsade ut!

helt slut, men vid liv

Yey jag överlevde monsterdagen! Jag hade absolut ingen lust att stiga upp imorse, det var nära att jag sket i att stiga upp för att somna om, men jag tog mig i kragen och masade mig till skolan. Har haft föreläsningar i farmakologisk smärtlindring, en föreläsning om bäckenbotten och tre i reumatologi. Det var extrem segt på slutet, men föreläsaren vi hade i slutet var i alla fall jättebra.

Nu ska jag slöa lite innan...vänta på skrällen...jag ska på combat. Fast efter imorgon ska jag inte träna på ett par dar eftersom jag ändå vart sjuk så länge, vill ju inte direkt bli det igen! Men innan jag far till STiL ska jagf dregla lite över Joel Kinnaman, hur snygg får man bli på en skala? Sveriges snyggaste kille - lätt.

smile

Såklart så kunde jag inte hålla mig ifrån träningen, och det var tur för nu har hela nya programmet kickat igång och det är superkul. Men oj vad det kommer kännas i benen imorgon! Men det är bara suga upp det för då är det dags att kicka ass en gång till efter skoldagen from hell! Ska fixa mackor att ta med så att jag inte kommer avlida av hunger imorgon (och slipper bli ruinerad på kuppen pga en massa spring till caféet).

Måste bara säga att träningen gjorde mig så glad, skönt att så små saker kan få en på bra humör!

plupp

Jeanette - Inte ska du väl hata det? Om det är besvarat ska man ju vara överlycklig!

Försov mig lite idag, så jag missade första förleäsningen. Men de kändes helt onödiga, snubben visade bilder på sina barn lite då och då, hur normalt är det på en skala? Men ska inte klaga, imorgon är det föreläsningar från 8.15 - 18.00. Tummen upp för det! Min hjärna kommer bestå av saft när dagen är slut.

Lunchmötet gick bra, vi har kommit fram till att vi ska försöka fixa en vit helg, alltså fredag kväll, lördag och söndag med aktiviteter som är helt nyktra. Tror många av oss som är med och fixar den också behöver en sådan (typ jag).  Jag vill verkligen på combat idag! Det är nästan tre veckor sen sist, åh herregud alla andra kommer kunna det nya programmet som ett smäck och så kommer jag och flummar till det helt och hållet. Fast det var nog inte så smart att gymma igår, jag kände lite kli i halsen igen imorse. ÅH jag lider verkligen av att inte kunna träna. Nä för f-n, jag ska fara på combaten, men jag får väl ta det lite lugnare, hur nu det ska gå till för det är svårt att ta det lugnt när man får världens adrenalinkick av det! Åh det kliar i benen bara jag tänker på combaten. Nu låter det helt galet till och med för att komma från mig, men så är det verkligen!

Nä jag ska gå och ta ut lite hoppighet på soporna som måste föras ut och sängen som ska bäddas ren.

inte okej!

Verkligen jättekul att bli väckt av att grannarna börjar borra kl 11, okej det är inte jättetidigt men det fattar väl att folk vart ute på en lördag och då är det inte okej! Tror inte de hade dött av att vänta några timmar.

Ska brumma mot Hertsön snart. Ska bara slänga i mig frukost först. Idag ska jag vara seriös och läsa in allt jag missade på de psykologiföreläsningarna jag missade, men jag tror att jag hoppar gymmet och tar en promenad istället. När jag skulle hyvla osten till de varma mackorna gjorde jag en favorit i repris och skar mig i tummen så att det började blöda, bra jobbat!

väldigt sent

Well om pandalooken är inne är jag snyggast i världen just nu! Hade det mysigt med Alex och William innan de la sig, sen hade jag och mördarmaskinen (allmänt känd som Maddes kattunge Tilde som jag är väldigt allergisk mot) det trevligt, vi sov tillsammans på soffan i över en timme. Men sen när Johanna och hennes kompisar kom var jag fit for fight och hittade hela vägen till Porsön utan missöden. Jag hann vara på STUK i typ 45 minuter, men det var väldigt roliga minutrar! Tyvärr var min tilltänkta suparkompis inte där så jag har sagt upp bekantskapen med honom tills han gottgör mig, måste bara påpeka det för honom först!

Imorgon, eller idag snarare, känns som en typisk ineffektiv dag. Jag planerar att fara till gymmet i alla fall för jag tror jag ska vara nog frisk för det. Äntligen säger jag bara!

Nu ska jag bara försöka inse att det är alldeles för sent för att vara vaken, det går sådär för det känns som att det är mitt på dagen ungefär - inte okej! Nåja jag får väl kolla ett avsnitt till av legend of the seeker eller vampire diaries.

min drog

Åh vad jag vill ut på STUK!!!!!! Jag har abstinens vilket är illa eftersom jag var ute senast igår. Men det känns verkligen som att det kommer vara folk och grym musik idag! Tyvärr kommer jag inte heller se så mycket av sötkillarna eftersom de kommer gå och lägga sig snart. Men men, om jag lyckas ta mig hit igen med bilen ska jag minsann svänga förbi där. Vet inte när de slutar släppa in folk, men knappast innan kl 2.

Snart kommer Johanna och hämtar upp mig så jag måste börja göra mig iordning. Hoppas ni får en bra kväll.

blä

Det suger att vara ensam i lägenheten! Jag trodde att det skulle vara skönt att vara ensam en hel helg, men jag har bara varit vaken fyra timmar och är redan less på att inte ha någon att snacka skit med. Saken blir ju inte bättre av att de flesta av mina andra kompisar här är sjuka. Funderar på att dra till stan och se snabba cash eller avatar på bio. Det är faktiskt helt okej att kolla själv, då är det ingen annan som stör sig på att jag bara måste kommentera ungefär 90 % av det som händer i filmen.

Är ju bjuden på en inflyttningsfest ikväll, men det är ju inte en av mina bästa kompisar i klassen så jag tror jag hoppar den eftersom varken Sara, Julia eller Malin ska dit. Men jag kanske far ut på STUK en sväng på kvällen ändå, det lär ju finnas folk där som jag känner. Klassen i alla fall, så ensam kommer jag ju inte vara.


Ska sitta barnvakt hela kvällen så det blir definitivt inget STUK ikväll, ska bara till fällan efter det. Lite läskigt är det för jag ska vara på Hertsön och sen ta bilen till Porsön. Kan ju inte påstå att jag är rutinerad stadskörare och lägg då till att jag kommer vara ensam mitt i natten. That's the way you don't spell success! Be en bön för att jag kommer att komma fram helskinnad och utan en hel polisarmé bakom mig!

godmorgon

Hehe sov till 12 idag, välbehövligt visst men nu har jag ju sovit bort halva dagen

Kvällen blev riktigt lyckad igår trots allt. Jag var skitsur ett tag för att allt var så oplanerat och de som skulle ha koll på grejerna var mest intresserade av att själv få äta mat. Men men killarna verkade ha kul i alla fall och det är ju huvudsaken!

Ikväll har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra mer än att jag måste stå i fällan på morgonen. Jag ska försöka plugga lite som sagt och sy min ped6-väst bara jag pallrar mig till fällan för att hämta tyget. Kollar på mästarnas mästare just så så jag ska väl hinna ut på en liten promenad också ni när det är sånt fint väder ute. Får väl ha en singelkväll framför TV:n, inte fel det heller emellanåt.


5 februari

Sitter i en datasal och väntar på att någon snäll person ska komma och låsa upp dörren till mina och Saras ytterkläder som vi lämnade i ett annat rum, men vi glömde bort att att ta med nyckeln så nu sitter vi så vackert här. Nåja psykologiuppgiften är i alla fall klar och jag ska bara hem för att duscha och fixa mig lite innan jag ska fara och träffa de andra innan herrmiddagen. Tror kvällen kommer bli riktigt grym faktiskt.

Maarja kommer mest troligt att fara hem ikväll och vara borta ända till måndag vilket betyder att jag kommer vara helt själv i helg, inte okej! Måste hitta någon att störa.

happyface

SWEET!!!!!!! Jag fick g på arbetsfysiologin så jag behöver inte göra om den. Fick vg på de övriga delarna, så mitt första vg i en hel kurs är därmed bärgad. Jag är så sjukt stolt över mig själv just nu. Inte för att jag kan säga så mycket mer än att jag hade ganska stor tur med frågorna, för det är inte okej att plugga så lite som jag gjorde till den tentan. Men läxan är förhoppningsvis lärd.

Nu ska jag äta middag efter ett antal timmar på storheden och sen kolla Glee. Ha en bra kväll!


det känns bra!

Fan vad najs! Jag har fått vg på 4/6 delar på tentan, de andra två delarna har inte blivit rättade, men mest troligt kommer det vara ett vg på smärtfysiologin och u på arbetsfysiologin. Det betyder att jag kommer få vg på kursen bara jag klara arbetsfysen på omtentan. Gött för hittills har jag "bara" fått g på mina kurser, med några vg:n på vissa delmoment i kurserna. Och även om det inte spelar någon roll förutom att man blir godkänd på allt så är det ju kul att i alla fall ha några vg:n i meritförteckningen. Ibland är jag faktiskt stolt över mig själv!

4 februari

Hoppade föreläsningarna för att jag fortfarande inte är frisk, men nu är halsen snart bra i alla fall. På tiden för det har gått snart en och en halv vecka sen jag blev sjuk.

Vampire diaries verkar lovande, såg första avsnittet och jag gillade det. Väldigt lik Twilight, men med bättre skådisar och bättre manus. Har i alla fall vart lite effektiv idag och lånat ut fällan-nyckeln till en tjej som ska ha förfest där och dammsugit i köket. Nu ska jag dammtorka stället och sen läsa det jag missade när jag inte var med på föreläsningarna i tisdags och igår.


voi voi

Hmm jag tror jag har blivit kär och jag vet inte om jag ska gilla det eller inte! Men den killen är bättre än de jag hängt ihop med på senaste tiden, frågan är ju bara vad han tycker om mig! Så wish me luck med hur saker och ting utvecklas, den som lever får se. Jag ska i alla fall sluta vara så jäkla feg, jag menar vad är det som är så farligt med ett nej egentligen? Nänä in it to win it är mitt nya motto.

Börjar kl 8.15 imorgon igen, yey, men till lunch börjar som sagt min helg. Ber en bön om att jag ska få vara frisk imorgon så att jag i alla fall kan få gå till gymmet. Kom igen det börjar bli löjligt att vara sjuk så ofta som jag är. Den person som kan fixa ett nytt immunförsvar till mig är min eviga idol. Nu ska jag bara kolla klart ett avsnitt av Legend of the seeker och senaste How I met your mother och sen sova.

Godnatt på er


3 februari

Väldigt roliga föreläsningar idag! Gruppsykologi stog på schemat och en av övningarna var att gruppvis tävla om vem som kunde bygga det högsta tornet av lego, tyvärr kom vi bara tvåa men så kul vi hade!

Imorgon är det ytterligare två föreläsningar innan lunch och sen får jag helg, väldigt skönt måste jag säga. Bara mitt halsont försvinner så att jag kan ge mig ut och träna, träningssuget har aldrig varit större.

Nu ska jag gå och göra totalt ovettiga saker, ciaooooo


plugg väntar

Nu är jag tillbaka i sängen, gudars vad härligt. Dock så måste jag läsa igenom en massa gruppsykologi så att jag inte ser ut som ett levande frågetecken imorgon på seminarierna. Tyvärr skulle jag bara vilja gå och lägga mig, men icke sa nicke. Fast om jag läser igenom det snabbt kan jag belöna mig själv med ett avsnitt av legend of the seeker. Fungerar som en väldigt bra morot måste jag säga.

Var ju på möte med hälso6 ikväll och vi blev bjudna på förfest nästa lördag med 80-tals tema. Me like very much! Alltid lika trevligt med fester som har teman.

Nej nu ska jag vara effektiv så här på kvällskvisten. Godnatt på er.

2 februari

Yey idag har jag fått tillbaka febern. Tjoho vad det gillas! Linda sa att jag måste gå och göra en halsodling för att kolla upp så att det inte är halsfluss eller liknande. Får väl ta och beställa tid imorgon då.

Nu är ett av tre möten avklarade för idag, vet ju inte om det gav så mycket men vi ska i alla fall träffas på måndag igen och spåna vidare. Skönt gäng vi ska jobba med i alla fall så kul kommer det nog bli.

Har inte så mycket mer att komma med för tillfället eftersom det är i princip allt som hänt idag, har nog iallafall bestämt mig för att hoppa STUK nu på lördag (!!!!!). Så helgen är ännu bokningsfri.

Ha det gött!

tröttis

Kollade nyss Nightmare before christmas med Maarja, väldigt speciell film men också väldigt bra. Är tyvärr supertrött nu ( lika bra då jag ska upp kl 7 igen) så jag ska lägga mig alldeles snart. Synd hade gärna sett några avsnitt av Legend of the seeker, men det orkar jag inte. Jag lovade ju mig själv att bli bättre med sömnen.

Imorgon blir en hård dag:
8.15 - 11.45: psykologiföreläsningar
11.45 - 13.00: lunchmöte
13.00 - : grupplugg
18.30 - 20.00: möte
20.00 -: möte med ped6 angående herrmiddagen

Ska försöka klämma in ett gympass också, jag längtar faktiskt till gymmet. Hör och häpna!!

Men nu är det sängen som gäller för mig, godnatt 

möte strax

Ska snart ha möte med ped6. Var nyss till tvättstugan för första gången på evigheter! Imorgon kan jag alltså använda mina vanliga kläder och inte såna jag gömmer längts in i garderoben och bara använder då jag inte har något annat att ta på mig (som de senaste dagarna).

Fick lite mer högskolepoäng idag, närmare bestämt 7,5 för kursen fysisk kapacitet. Det tackar jag och tar emot. Måste antagligen höra av mig till kursansvarige för den allra första kursen jag läste då det fortfarande står att jag inte avslutat kursen, trots att jag fått alla poängen och varit med på alla obligatoriska grejer.

Nu ska jag dra!


1 februari

Föreläsningar 8.15 - 18.00 byttes ut mot föreläsningar 13.00 - 16.15. Vet inte varför för jag var hos tandläkaren då de andra fick veta det, väldigt skönt måste jag säga, men undra när vi då ska ha de föreläsningarna som var inplanerade idag.

Har alltså ungefär två och en halv timme att döda innan föreläsningarna kickar igång, borde verkligen läsa om handens sjukdomar och rehabilitering så jag är lite påläst, men det var så himla tråkigt. Det blir ingen combat för mig idag, buhu buhu. Dels för att jag fortfarande inte är frisk, har bara mig själv att skylla då jag gick ut i lördags, och för att ped6 har möte vid 18-tiden. Jag får hålla mig till torsdag för då ska jag kicka ass igen!

Peace out people

Förresten är det läskigt att redan en månad av det nya året gått, det känns verkligen som att tiden går fortare och fortare för varje dag.


RSS 2.0