bussh*lv*tet kan kn*lla sig själv i r*ven

När jag kommer till Kalix busstation så står det på skylten att bussen mot Ötå går 18.05. Klockan går men inte kommer det någon buss. vid 18.30 kommer en tant och säger att ho ringt och pratat med någon på busstationen och den jävla kärringen säger att det inte går någon buss för att det är lördag, det är en RÖD dag idag vilket betydde att det visst skulle gå en buss. Det stod på internet och det stod ju till och med på tavlan över avgående bussar!! Så jag fick ringa pappa så att han kom och hämtade mig, bussbiljetten kostade 85 spänn men jag åkte ju bara halvvägs så nästan 50 kr kastades bort för att några inkompetenta idioter inte fattar vad en röd dag innebär. Usch vad arg jag blir!! Kanske inte så svårt att gissa sig till av det jag skrivit tidigare ;)

Nåja skönt som tusan att vara hemma igen! Imorgon kommer det tyvärr gå åt en massa tid till inlämningsuppgiften men jag ska i alla fall hinna ta en långpromenad med Ollie och mysa med Majje. Och jag blev riktigt glad över att se så mycket snö! I luleå har det mesta regnat bort :/

Fasikes jag hittar inte bilderna på Sara och mig någonstans, det var en fotograf som tog bilder på oss flera gånger så jag skulle vilja veta vart de kommer läggas upp!


Lördag

Verro - tack för hjälpen :)

Jag vaknade vid ett-tiden, dock blev jag störd av några sadistgrannar som borrade i nån förbaskad vägg vid halv 11. Tack för den! Nåja jag ska fara hem om några timmar, innan dess ska jag städa lite och käka. När jag kommer hem ska jag ut och promenera med Oliver och sen ska jag nöta TV:n! ska kolla the hills have eyes och om jag orkar ska jag sen kolla på motorsågsmassakern.


31 oktober

Är ganska besviken på kvällen, det var kul absolut, men det var ju inget drag :/ Och dj:n spelade antingen samma låtar eller tranceskit så dansgolvet var inte så välbesökt av mig. Jag och Sara var rätt eftertraktade i alla fall, men som vanligt så är det inga killar jag skulle falla för.

Nu ska jag sova och imorgon far jag hem :D det är alldeles för länge sedan var i Luppio. Det ska bli skönt att få komma hem och bara slappa (och skriva inlämningsuppgiften i etiken) och självklart att få se Ollie, Majje och alla andra djur.

Halloween/tentaröj

Nu har jag hittat precis allt jag sökte till min outfit ikväll, till och med ett svart strumpeband :D I'm ready to rock! Ska ha mina ubersnygga skor från HM så ikväll kommer jag spräcka 170 cm-gränsen. Känns som att kvällen verkligen kommer bli galet rolig! Och hoppas alla verkligen har klätt ut sig, det är så tråkigt när folk inte följer temat. Jag har lite problem med mitt hår, jag ska locka det men jag ska till fällan på förfest redan kl 18 så om jag lockar det innan jag far dit kommer det ju mest troligt inte hålla nio timmar, men när ska jag hinna göra det annars? I-landsproblem!

Ska försöka fixa bilder på mig, måste ju visa hur snygg jag kommer vara ikväll. Det är i alla fall min förhoppning. Som sagt, jag och Sara ska äga STUK så hårt!


ljuv musik i mina öron

Ifall jag inte sagt det så har jag börjat nöta Vivaldis fyra årstider, det trodde ni inte om mig va? Extremt lugnande och väldigt vackert att lyssna på.

Just nu slappar jag framför datan med en massa varma mackor, med philadelphiaost, skinka och ost såklart!, och en kopp te med smak av mango och persika. Bra avslut på en bra dag helt enkelt :) Jag ska försöka bli bättre på att dricka te just därför att mysfaktorn är så hög, därför ska jag ge mig ut på te- ( och jag stavar te, och inte the eller thé för det är så himla fult) jakt. Dock kör jag på påste eftersom jag inte riktigt vet hur man gör med te i lösvikt, shame on me!

fight for your right to party

Nu är det så att jag börjar bli ganska grym på combat :D Jag missade litegrann idag, men koreografin sitter som ett smäck nu. Och om jag får skryta lite mer så börjar jag få en hyfsad teknik också.

Nåja nog om min grymhet, nu ska jag käka marabou med daimsmak och kolla på top model, sen har jag en massa disk som väntar på mig :/

Imorgon, eller imorgon kväll snarare, kommer bli den bästa kvällen på länge!!! Vilket drag det kommer vara på STUK och härligt att få festa med några av sina bästa kompisar som alla kommer vara utklädda. Jag vet bara vad Sara ska vara ännu så det blir spännande att få se hur alla kommer se ut imorgon. Ett minus är ju att Maarja måste jobba, men vi får väl dra på efterfest någonstans ;)

Som ni märker har jag fallit tillbaka i festandet, men jag gillar det fallet! Man är ju bara ung en gång så det gäller att passa på medan man kan. Hoppas ni alla får en kul halloween!

Tenta - check

Okej nu är tentan avklarad, det gick faktiskt ganska bra, jag tror jag blir godkänd på allt :D eventuellt måste jag tenta om cellen för där känns det som att jag verkligen är på gränsen för att klara den, men gubben tog ju för fan med frågor vi aldrig gått igenom med honom!!! Rörelseapparten gick oväntat bra, mest troligt blir jag som sagt godkänd men jag fattar inte varför så många har kuggat på den för den delen var ju inte omänskligt svår. Fast jag har ju verkligen pluggat röven av mig inför det här.

Har fått min korsett till imorgon :) den är verkligen jättefin. Imorgon behöver jag bara hitta en kjol, strumpeband och satinband och sen kommer jag och Sara vara de snyggaste brudarna på STUK. Som sagt ska vi ju capsa hos henne, men innan det ska jag hjälpa till att fixa förfesten på fällan, jag kan ju inte dumpa de andra bara för att jag har andra planer.

Snart ska jag äta middag och sen bränna fett på combaten, den senaste veckan har jag käkat så himla mycket choklad, kakor och glass - mer än vanligt alltså- och inte tränat så speciellt mycket eftersom jag verkligen lagt ner tid på att plugga.

d-day tomorrow

Okej imorgon gäller det! Tentan kan komma att gå hur bra som helst, men den kan också skita sig totalt! Jag har pluggat med girlsen idag och nu ska jag slappa ett tag och sen plugga några timmar till, sen tror jag min hjärna är ganska fullmatad.

Men även om det kommer gå dåligt på tentan så ska det bli så skönt när sista frågan är avklarad! Då väntar nämligen caps med ett gäng härliga människor :) jag känner i princip bara två just nu, men efter den har jag nog lärt känna en del nytt folk också^^

Nu ska jag äta mat, hörs imorgon efter tentan! ha det bäst fram tills dess

alone again

Nu har de åkt hem till Luppio :( Men jag får ju se dem på lördag igen! Om jag var glad över att få vara i lägenheten helt själv till på fredag så har jag fått tänka om, fan vad det suger att vara ensam. Okej nu har jag ju tentaplugg, men vad gör man annars när man är ensam? Jag ska hitta någon som vill leka med mig på torsdag! Mest troligt blir det väl tentafirande då med LSM (Linda, Sara och Malin - såklart ;) ) men på kvällen efter combaten är jag helt ledig, för tillfället då.

Klockan 21 ska jag återuppta pluggandet igen så jag har ungefär en halvtimme på mig att nörda här. Måste harva igenom cellen och vävnaderna för där är jag lost in translation för tillfället, men faktiskt så tror jag att jag med lite tur kommer klara både nervsystemet och röreselseapparatens anatomi.  Nu säger jag säkert för mycket, men det känns rätt bra just nu i alla fall. Pratade med Maria, min kusin, nyss och hon sa att det är ju bara att göra om ifall det skiter sig, bara för att det heter tenta och inte prov som på gymnasiet behöver man ju inte hispa ihjäl sig (som jag var på gränsen till för några dagar sen). Hon sa också att hennes förra kille kuggade de sex första tentorna han gjorde, det hoppas jag att jag slipper! Men någon gång får de allra flesta göra en omtenta, så är det bara. Jag kommer vara världens lyckligaste på torsdag när det här är över i alla fall, då slipper jag tänka på plugg (förutom den där @%#& etikinlämningen som jag måste göra i helg) i princip hela november. Jag tänkte ta och fira tentan med att gå och kolla fame. Ska bara försöka hitta någon som vill joina mig!


världens bästa överraskning

Sitter vid köksbordet och pluggar för fullt, helt plötsligt ringer det på dörren och in kommer Oliver! Gud så glad jag blev, pappa kom ju också förstås men Oliver kan jag ju inte prata med varje dag. Det kommer bli lite plugg ikväll men att få se Oliver slår allt!

Snart ska vi fara och äta ute någonstans och sen händer väl inte så mycket mer, men åh va glad jag är just nu :D

27 oktober

Mikaela - som sagt FÖRLÅT att jag glömde önska dig lycka till, usch på mig :S

Jag är faktiskt inte alls nervös, utan läskigt lugn inför tentan. Undrar om jag hamnat i ett förnekelsestadie angående den? Håller på att plugga vävnaderna och nervsystemet, känns som att jag kan minst om cellen och den delen är bara värd en poäng av kursen.

Nu ska jag i alla fall diska och sen plugga mer!

lagar middag

Mikaela - vad har jag inte sagt till dig?

Kom hem från combaten för ca en halvtimme sen, Isabell från min klass var där för första gången och hon tyckte det var jättekul :) Men det är det ju också! Jag känner mig supernöjd med passet, jag missade några jabbar men jag ägde alla idag!!! Gött som fan. Nu håller jag på att laga kycklingnuggets och ris för jag kom på att jag inte ätit middag än.  Sen ska jag plugga till kl 00 så då har jag väl fått i alla fall fyra timmars plugg idag, vilket borde ha varit det dubbla - minst!

Imorgon har Maarja tenta så jag håller tummar och tår för att den ska gå bra!

två dar kvar...

Inte har det blivit mycket pluggande idag - panik :S Jag har varit och lunchat med Mamma och Linda och sen var vi på MQ och jag hittade världens snyggaste klänning, den är grymt het! Så nu måste jag hitta ett tillfälle att använda den :) Jag försökte chocka mamma genom att berätta om vad jag egentligen sysslade med förra helgen, men hon är härdad efter att ha överlevt tre galningar innan mig så inget biter på henne. Eller tja när jag sa att jag hånglat med Linda ( inte min syster!!!) så reagerade hon litegrann men det verkade mest bero på det faktumet att hon är gift.

Jeanette - Maarja åker hem imorgon efter tentan och kommer tillbaka på fredag. Jag åker hem på lördag och kommer hem på tisdag.

Nu ska jag plugga i 1,5 timme och sen är det först möte med Ped6 angående sittningen vi ska fixa 6 november och sen ska jag på combaten!


taggad inför halloween!

Åh jag ska sluta deprimera mig över tentan, går den åt helvete är det ju faktiskt bara att göra om den! Nu är jag istället helt galet taggad inför halloween/tentaröjet på fredag, It's gonna be legendary! Har beställt halva outfiten nu, den är grymt snygg. Har aldrig tidigare gått klädd som jag kommer göra på fredag och mest troligt är det enda gången jag gör det ;) Tyvärr kommer Maarja jobba, men jag har i alla fall Sara :D

Imorgon ska jag luncha med Linda och Madde och kanske mamma också, sen ska jag leta underdelen till halloweenutstyrseln. Och därefter plugga järnet! Ha en bra natt, nu ska jag kolla top model.

plugg 24/7 i princip

Har pluggat med tjejerna från kl 10 tills 16.30 ungefär, känns i alla fall som att lite mer har fastnat nu :) Dock pratade vi med en tjej som också körde på den tentan första gången, skulle vara intressant att hitta någon som faktiskt har klarat den första gången. Jag vill ha levande bevis på det!

Mikaela - läste att den svarta är pösig över magen och kliar så den går tyvärr bort, synd för den är väldigt snygg!

Nu ska jag fixa middag och pimpla kaffe så att jag orkar plugga nervsystemet, cellen och armens anatomi om en timme ungefär! Jag kommer nog inte vara så aktiv här på bloggen till på torsdag då dagen D är! Ha det bra tills dess!

Idag är det 12 år sedan vi hämtade världens finaste vovve, RIP du är saknad!


ÅH...

Jag har blivit helt kär i två klänningar, dock tänker jag bara köpa en så jag har världens beslutsångest om vilken jag ska välja:

 



Hade tänkt köpa en för att belöna mig efter allt tentaplugg :)


tentaÅNGEST

Nu har jag en sådan fruktansvärd ångest över tentan och den är ändå fem dagar bort, hur kommer det då inte vara på onsdag kväll? Jag mår helt fruktansvärt illa, och det kom helt plötsligt. För bara någon timme sen kände jag mig hyfsat lugn inför torsdagen, men nu har jag världens hjärtklappning och panikattacker. Usch vad vidrigt det här är!

Nåja jag har i alla fall fixat födelsedagspresent till papi som fyller 50 år på tisdag, har köpt hockeybiljetter till Luleås hemmamatch mot HV 71 10 november :) Hade tänkt bjuda honom på middag innan också.

Nu skulle jag egentligen ha farit till en av Maarjas klasskompisar på födelsedagsfest, men jag känner verkligen att jag måste plugga! Lite skumt är det dock att sitta här en lördagskväll, har jag inte varit hemma i Luppio eller i Stockholm har jag varit ut varenda lördag sen nolleperioden startade. Great nu fick jag ångest över att jag är ute så himla mycket också! På fredag är det ju tentaröj/halloweenfest men jag känner mig allt annat än sugen på att fara ut just nu :/

Om jag hade en dålig dag i måndags, som berodde på helt andra saker, så var jag som ett vandrande prozac-piller jämfört med idag! Usch jag ska deppa lite till och sen ska jag rycka upp mig och plugga i två timmar till och sen SKA jag njuta över att det är lördag, mest troligt med några avsnitt How I met your mother och America's next top model. Imorgon har jag ännu en pluggdejt med Sara, Linda och Malin, vet inte riktigt vad vi ska plugga på då, förhoppningsvis benet och armens anatomi för det har jag svårast för just nu


23 oktober

Etikseminariet är nu avklarat, nu kan jag koncentrera mig på att plugga till tentan till 100 %. Ska bara äta en lunch bestående av varma mackor med philadelphiaost, skinka och vanlig ost på, supergott!

Imorgon har jag och Maarja planer på att köra ett pass som heter cardio fys på STiL. Det börjar kl 10 (!) och ska vara VÄLDIGT jobbigt. Men det kan ju vara skönt att starta dagen så så att man verkligen kommer igång och sen är pigg resten av dagen.

Ikväll är det rocktema som gäller i idol, låtarna de ska köra är för det mesta bara halvbra, men det är ju ändå det grymmaste temat! Så jag ska sitta bänkad framför TV:n och mumsa i mig squashkaka :)


HAHA

Kom nyss hem från combaten, det gick faktiskt väldigt bra idag, men jag väntar på den där fullträffen då jag inte missar en enda jabb eller kick. Sen for jag och Maarja till ica och jag blev klar lite tidigare så jag for ut och väntade för det var så varmt därinne. Utanför står en gubbe och pratar för sig själv ocj jag råstirrar på honom. Helt plötsligt frågar han mig:
- Är du myndig?
- (funderar) öh ja?
- vill du ha de här godisarna? de är fyllda med konjak och sånt, det är inget skumt med dem jag köpte dem nyss, men jag orkade inte äta upp dem.

Jag tar dem bara för att han ska dra, och sen kommer Maarja och så fort vi rundat hörnet på affären börjar jag asgarva för att det var så flummigt. Jag slängde i alla fall påsen för även om det inte skulle vara något skumt med godisarna så hatar jag verkligen såna!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag plugga lite till och så ska jag försöka somna innan tolv inatt. Jag borde verkligen anstränga mig för att hålla mig vaken på seminariet men det är så fruktansvärt svårt när vår lärare är helt värdelös och ämnet är det tråkigaste som finns, förutom fysik då.

lång vilostund

Oj jag har just sovit i tre timmar! Tyvärr är jag fortfarande lika trött så jag funderar på att nappa vidare till kl 14 och sen plugga innan träningen. Hos tandläkaren gick allt som vanligt, tydligen flyttar sig mina tänder lite segt så jag ska tillbaka dit om mindre än en månad igen, usch jag vill ha bort tandställningen NU!

Aja nu ska jag sussa vidare, hörs ikväll!

22 oktober

Snart väntar tandläkaren och sen ska jag springa en vända på stan och se om jag hittar nya träningsbyxor + ett linne.

Idag händer det nog inte så mycket annars, det är en massa plugg som gäller eftersom det bara är en vecka kvar till tentan nu! Igår tragglade jag mig igenom bålens muskler så de har jag nog lite koll på nu, så idag ska jag dra igenom benet och armen och sen måste jag också läsa lite etik eftersom vi har seminarie imorgon. Sen så är det ju combat igen :) Och idag ska jag och Maarja mest troligt kolla på lägenheten på Porsön. Jag har inte sett den tidigare så det ska bli lite småspännande!

21 oktober

Pappa blev visst sur när jag sa att jag inte vet om jag ska vaccinera mig mot grissjukan eller inte, tydligen ska "experter" igår sagt att det inte finns några risker med vaccinet, men hur i helvete vet de vad som kommer hända med folket som vaccinerar sig om ett år eller 10? Det är jävla bullshit att säga att det inte finns några risker när man verkligen inte vet! Nå om jag nu ska göra det får jag gå före i kön för jag tillhör en av riskgrupperna, jag har astma och en av riskgrupperna är de som har astma och regelbundet tagit medecin mot det i minst tre år vilket jag har gjort. Men som sagt så vet jag ännu inte om jag kommer att ta sprutorna.

Nå nu har jag hämtat ut mina kläder :) Nu ska jag bara hitta ett par jeans och sen är det shoppingstopp för mig för resten av det här året, vad gäller kläder i alla fall!

Hehe jag kommer leva länge på att jag hade rätt när jag sa att m.trapezius (kappmuskeln) fäster 1/3 lateralt på clavicula ( alltså 1/3 på utsidan av nyckelbenet), Malin, Sara och Linda sa att den bara fäster på acromion och spina scapulae, men tji fick de :P


pluggdag med tjejerna

Har pluggat sen kl 9 imorse och slutade vid 15-tiden, nu känns det som att jag har koll på det mesta vad gäller bålen, men vi har ju armar och ben också med en massa muskler och hejsan hoppsan.

Efter att vi varit så superambitiösa så har vi snackat skit i en timme typ och nu ska vi fara till slemmis ( Ica här på Porsön) och handla lite. Sen ska jag gå hem och snarka lite och hämta min fejkade skinnjacka som kom idag :) tyvärr börjar det bli jäkligt kallt för att använda den, men jag får sätta på en massa tröjor under den för den är verkligen snygg! Därfefter hade jag tänkt repetera det vi gått igenom idag en eller två gånger så att det verkligen fastnar i min tröga hjärna.

I'm so strong

Wiie jag tog 100 kg i bänkpress och jag orkade pusha det tre gånger! Sen gick combaten också mycket bättre än igår, jag gjorde några missar, men som sagt det gick 1000 gånger bättre än igår. Och på palpationen såg man tre av fyra muskler som qaudriceps består av, den fjärde syns inte för den ligger under de andra musklerna, men till min poäng: JAG HAR SYNLIGA MUSKLER!!!! Jag har alltid sett mig själv som en klenis, men det finns något därunder huden också ;)

Nu käkar jag kladdkaka och snart ska jag dra igång två timmars plugg hade jag tänkt. Imorgon är vi ju lediga, men vi ska plugga tillsammans igen och vi börjar redan kl 9 och så håller vi på till 16.


stripp med klassen ;)

Jepp idag har vi klämt på varandra i bara underkläder, vi skulle bland annat känna på blygdbensfogen, pulsen ungefär vid ljumsken och sittknölarna så det var en del tafsande :P Men jag var ju med Malin så det spelade ju ingen roll. Fast jag är ju sjukligt kittlig på hela ryggen så det var hur svårt som helst att inte hålla på att vrida sig och spänna sig!

Igår hade jag ju en riktig bottendag, men idag är jag back on track. Nu är det bara tentan jag har ångest över. Snart ska jag plugga ett tag och sen ska jag till tvättstugan, jag har en hel drös med kläder som måste tvättas! Därefter ska jag och Maarja gymma en halvtimme innan combaten så vi kommer träna två timmar idag, inte dåligt!


j*vla f*cking skitdag

fy vad den här dagen suger! Jag var svinigt trött på föreläsningarna och hängde inte med ett skit, kommer hem och hinner bara slänga ihop kläderna och börja gå till combaten(hör slangen till cykeln är paj). Vanligtvis blir jag glad av combaten, men jag hängde inte med ett skit idag. Jag var totalt lost vissa låtar, det var värre än min allra första gång och då har jag ändå kört det här programmet mer än 10 gånger!! Fy fan vad dålig jag kände mig. Nåja jag och Elias körde i alla fall fussball mot Maarja och någon annan snubbe och vi vann :) Jag var svindålig men jag gjorde i alla fall det avgörande målet" Och hade vi inte vunnit hade jag slagit sönder bordet! Kan lägga till att min telefon är helt uppfuckad för att jag tappade den i vatten, men det är ju helt och hållet mitt eget fel, men det känns som att allt bara är en rad dominobrickor som faller en efter en och snart kommer den sista falla och då brinner min sista propp

Usch jag är inte van vid att vara så här sur och förbannad så jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det! Nåja nu ska jag plugga lite muskler för imorgon ska vi strippa inför klassen då vi ska palpera varandra. Och kolla How I met your mother så att jag blir lite gladare

yawn

Gah vad jag är trött! Redan igår vid 20-tiden var jag helt groggy och fattade ingenting. Fast jag piggnade till lite ändå och kollade på How I met your mother till 23.30 och sen la jag mig. Så nu har jag faktiskt sovit 10 timmar och det behövdes verkligen, det är längesen jag sov så länge. Men som sagt, fortfarande trött även efter en dusch på en halvtimme.

Idag har jag två etikföreläsningar till 16.15 och sen hinner jag plugga lite (det blev inget igår för de timmar jag var vaken bestod min hjärna av gröt) innan det är dags för combaten. Det är väl min dag i princip :)

Nu måste jag ta och äta fukost, och jag är fortfarande inte hungrig!!!!, för innan föreläsningarna börjar har jag och Maarja, som representanter för ped6, lunchmöte på STUK.

schizo 2.0

Faen halva mig tycker att kvällen/natten var supergrym men nu har den andra halvan börjat ångra sig och få världens ångest. Damn jag har nog klantat till det lite! vad tänkte jag då? Svaret är nog att jag inte tänkte alls tyvärr.

I alla fall så gillar jag min mamma. Hon ringde och hade korsförhör:
mamma: när inatt kom du hem?
jag: ehm eh eh eh...kvart över tre i eftermiddag
mamma: hos vem sov du?
jag: e-e-en kompis
mamma: Jaha vad heter killen? (skrutt att jag inte kunde kapa bort de där eh-ljuden!)
jag:xxxxx
mamma: Jaha vad kul! (??????), du är ändå 19 år så jag tycker bara det är roligt. Gjorde ni något mer än sova?
jag:hm harkel harkel
mamma: Jahaaaaaa. En sista fråga: hur gammal är han? (fasikes att hon frågade det!!!)
jag: xxx = väldigt för gammalt!
mamma: HAHA, åldern har ju ingen betydelse egentligen.

Alltså är det min mamma vi pratar om? Hon som var superarg för att jag for själv på Green Day's konsert och så skrattar hon bara åt det här??? Men som sagt, fasikes vad mamma är cool :) fast tyvärr tror jag att hon skvallrar åt Linda när hon ska dit och äta middag idag och då är det kört för min del för en lång tid framöver. jag kommer bli söndermobbad!

bildbomb från phösarfesten

Jag slänger upp bilderna nu så kan jag koncentrera mig på plugget sen. Jag hade fel inställning på kameran så därför blev i princip alla ögon röda.


Malin och jag som Pettsson och Findus


Malin fixade min snygga ansiktsmålning :)




Amanda och Emelie


Sara och Linda som Lilla my och Magica de Hex


Sara med sin kille Robin som var civilphösare


Mina tjejphösare Sandra och Kajsa


Ajje, en av mina killphösare


Jimmy, Erik, Malin, Daniel, Ajje


supernajs kväll/natt

Wiie för en timme sen lyckades jag masa mig upp och nu är jag hemma igen.

Igår var ju vår phösarfest, den var helt okej, vi lekte lekar och drack en massa. De flesta hade klätt ut sig, men vissa var så jävla tråkiga och struntade i temat. Vi blev tyvärr utslängda 22.30 för det är förbjudet att ta med sprit ut ur serktionslokalerna och det hände två gånger igår vilket fick securitas att lacka ur. Så vi gick till STUK redan då men det var ju inget folk där förrän efter tolv. Nåja vi sjjukgymnaster röjde till en massa schlagers i alla fall :) Sen satt vi och snackade och därefter splittrade vi på oss, eller ja jag hoppade ur sjukgymnast-gemenskapen och resten tror jag inte jag ska berätta om, hade i alla fall en bra natt/morgon!

Nu ska jag fixa lite mat, fast jag är sjukt ohungrig, sist jag käkade var typ vid 5 imorse så jag borde egentligen vara ubersugen på mat! Och därefter måste jag självklart plugga.

Jag ska fixa lite bilder sen om ett tag så får ni se hur snygg jag var som katten findus!

didamdidam

Erik var grymt bra, som vanligt! Tyckte det var flera stycken som sjöng riktigt dåligt. Fattar inte hur man kan säga att det här är det starkaste finalfältet någonsin! I och för sig så säger de ju alltid det varje år, men i år tycker jag att det finns flera stycken som är snudd på usla.

Håller på att fundera lite på vad jag ska klä ut mig till på halloween, det ska tydligen vara världens grej på STUK så såklart vill man ju komma på något som knäcker riktigt hårt. Någon som har något förslag?


superbagaren

Smaskar på squashkakan som nyss blev klar, har en kladdkaka i ugnen men vette tusan om jag orkar smaka den. Jag är dömätt :/ Nåja kaka nummer 1 blev supergod i alla fall.

Har gjort klart en inlämning i alla fall, för att få vg ska man göra två, men faktiskt så känner jag mig ganska så omotiverad så jag tror jag nöjer mig med ett g i den här delkursen. För att få vg på hela kursen måste man få vg på grovmotoriska inlärningen + antingen den här inlämningen eller etikuppgiften. Jag vet ännu inte om jag får vg på grov. inlärningen men jag tror inte det så då är det ändå kört. Sen fattar jag inte vad det spelar för roll när jag väl står där med min legitimation om jag har vg eller g i kurserna.

Nu ska jag kolla idol, det börjar dra ihop sig mot Erik :)

snart banken

Halva klassen var tydligen borta från lektionerna, inte alltför oväntat. Nu är etapp nummer ett avklarad, jag följde med Linda och Sara till Storheden där Linda köpte spriten till imorgon och sen var vi och handlade på Ica maxi. Så nu har jag alla grejer till kakorna jag ska göra sen :) Men först måste jag ju till stan och sen ska jag och Maarja pumpa på STiL.

helt meningslöst inlägg,men det får duga tills i eftermiddag/kväll. Hejs

god morgon

Håller på att fixa varma mackor till frukost, yummie. Fy vilket pissväder ute, vaknade av att det smattrade som tusan någon gång vid halv 9 så om jag faktiskt hade pallrat mig till skolan hade jag vara dränkt innan jag kommit fram.

Idag hade jag tänkt fira fredagen med att baka squashkaka, åt det hos Malin igår och den ar supergod! Jag var lite misstänksam mot att sätta squash i kaka men som sagt så var det toppen. Ska baka kladdkaka också om jag orkar. Idol är ju idag, men det är Michael Jackson-tema. Jag tycker att några av hans låtar går att lyssna på, men jag förstår inte varför han är så populär.

etik = usch

Imorgon ska jag vara en slöis och strunta i etikföreläsningarna! Jag har ingen lust att gå på dem + att igår fick vi absolut inte ut något vettigt av lektionerna. Vi satt bara och diskuterade annat och då kan jag lika gärna sova längre och sen dra till stan. Kom på att jag måste handla lite grejer också. Jag ska nog inviga mitt plättlagg för småa plättar :) Efter stan ska jag och Maarja STiL:a lite. Hon har äntligen fixat STiL-kort så nu är det utnötning där som gäller. Ska nog satsta på crosstrainern för en sån har jag aldrig provat tidigare.

Idag är det förresten två veckor kvar till tentan. Ångesten har börjat infinna sig! Måste plugga som en psyk med start imorgon och ingenting annat! Dags att skärpa sig ordentligt!


kul dag

Haft en jättekul pluggdag i Sundom idag, gud så mysigt det måste vara att bo där! Vi började med att promenixa med Malins vovve Kendra som är en jätteblyg och reservad hund, men hon vågade i alla fall leka lite med oss. Sen åt vi supergoda scones och skvallrade om folk i klassen och annat skoj. Vi pluggade ganska effektivt i några timmar i alla fall, känns som att det börjar klarna lite när det gäller bålens anatomi, sen är det ju "bara" armen och benet som är kvar och sen är ett g i tentan inte alltför långt borta! Nu ska jag äta och sen ska jag skriva en inlämningsuppgift som ska vara inne imorgon. Den är bara på en sida så det borde inte ta alltför länge. Ska nog dra igenom musklerna i bålen en gång till också och sen ska jag bara slappa och kolla Top Model och How I met your mother.

Imorgon har jag två föreläsningar till lunch sen börjar helgen :) Ska fara till banken, som jag sagt ett antal gånger redan och sen ska vi väl ut på storheden och köpa sprit. Jag ska inte köpa eget ifall någon undrar, eftersom jag blivit alkis på halvtid har jag redan hemma så det är till phösarna jag ska fixa det :P

Men what the..!! Stora spisplattan funkar inte, den är iskall :/ Damn it! Den funkade fint igår så jag fattar inte vad som kan pajat sen dess.


14 oktober

Har varit och handlat grejer till min outfit till phösarfesten på lördag, jag kommer vara stencool! Ska inte avslöja vad jag kommer vara, ni får se bilderna sen ;)

Nu ska jag fixa mat, känner mig slö så det blir nog bara nudlar och wokgrönsaker + chilisås. Sen ska jag verkligen nöta in benets anatomi! Hinnner nog inte med allt idag så jag får koncentrera mig på knäet och uppåt. Imorgon är vi lediga, men jag ska fara med Linda och Sara till Malin och plugga. Ska baka kladdkaka och äta middag där också :)

Idag spelar Sverige mot Albanien men vad spelar det för roll när det är 99,99 procents sannolikhet att de inte kommer till VM även om de skulle vinna matchen.

spaghettiarmar here I come

Ninva körde så fruktansvärt hårt med oss på combaten, imorgon kommer mina armar inte vara glada! Hon är jättebra på att peppa en till att verkligen ta i till max och väldigt duktig på att förklara alla rörelser.

Fan nu har cykelslang nummer två gått sönder. Helvete också! Less man blir. Känns som att om min cykel blir stulen så gör den personen mig en riktigt stor tjänst. Har bara lust att slå sönder den så att man slipper se den mer! Usch ska ta och lugna ner mig lite genom att äta Ben and Jerry's jamaican me crazy och sen ska jag kolla senaste How I met your mother och sen plugga lite.

13 oktober

Plugget idag på morgonen gick ju som det gick, smartast är ju att plugga med såna man inte snackar med så ofta för då kan man koncentrera sig på just pluggandet. Vi hamnade off topic rätt ofta, men lite klokare blev jag ändå. Sen har vi haft två etikföreläsningar, tråkigt som väntat. Imorgon ska vi i alla fall nöta in mer anatomi på morgonen och sen slutar vi till lunch. Då ska jag och Linda, Sara och Malin ( suprise) fara och spana efter kläder vi ska ha på oss till phösarfesten. Temat är barnprogram men vi har tyvärr lite idétorka för tillfället.

Har nyss käkat middag bestående av pasta, bacon, wokgrönsaker och fetaost. Jag har blivit helt broccolitokig, tycker det är supergott och tillsammans med fetaost blir det ännu godare! Idag fyller mitt körkort ett år, tiden har gått så fort! Snart ska jag plugga lite på benets anatomi hade jag tänkt och sen ska jag och Maarja? på combat igen. Igår pressade jag verkligen järnet, musklerna brände riktigt ordentligt men det känns så himla skönt efteråt! Så idag ska jag pusha lite till. Drömmen om snygga armar lever vidare...

stress

Åh vad klockan är mycket! Jag måste hinna laga mat och plugga innan combaten börjar kl 19. Imorgon ska vi ( som vanligt jag, Sara, Linda och Malin) börja plugga kl 9 så att vi hinner plugga några timmar innan förläsningen börjar kl 13. Är inte det ambitiöst så säg!

Nu har vattnet kokat klart så jag ska slänga i pastan nu.

Hemma

Nu är jag hemma i lägenheten igen, åh vad jag vill spola tillbaka tiden till kl 20 igår!

Fy fan jag och Maarja har kollat på väldigt onyktra bilder + en film (!!!!!!!) från oktoberfesten, känns som att jag aldrig kommer kunna vista mig ute bland folk igen, men whatever! Ska snart fara till skolan och ha seminarie, fast vi får inget betyg på det så jag tror inte det blir så seriöst.

Slut ;(

Konserten var så jävla underbar,publiken var dock en besvikelse,trodde inte den skulle vara så tråkigt.jag menar det är ju faktiskt en rockkonsert vi snackar om!

Inne!

Äntligen inne!är inte i moshpiten men ändå väldigt långt framme. Om en halvtimme börjar primadonna spela och en timme senare Green Day. Jag är helt blöt om fötterna efter att ha plaskat omkring i vattenpölar men damn vad underbar denna kväll kommer bli!

@ the globe

Är utanför globen nu,om ca tre timmar är jag inne i värmen :)frågan är hur jag ska hitta bussen/tunnelbanan sen,men det löser sig! Tyvärr är jag förbaskat långt bak i kön men man kan ju inte förvänta sig annat när det är folk som började köa redan igår

Pepp

Åh vad det ska bli kul att fara ut ikväll! Jag har ju varit ut den del på senaste tiden ( host,host) men idag är jag extra peppad. Jag och M2 kommer röja sönder dansgolvet! Förresten drog de just till affären för Mikaela är extremt sugen på chips och måste ha sprite för att blanda ut redcaten med den. Sen är det förfest med alfapet, om jag får min vilja igenom, sen ska vi slå klackarna i taket.

Nu har jag absolut inget vettigt att skriva förutom att imorgon kommer vara den bästa kvällen på sinnesjukt lång tid! Jag har redan rysningar och jag kan knappt beskriva hur fantastiskt bra den här helgen kommer vara!

så är det bara en dag kvar...

Och nu börjar jag bli jävligt taggad! Herregud om 24 timmar ungefär, måste kolla när planet går, kommer jag vara på väg till flygplatsen. Oh my god, oh my god!

Fick instuderingsfrågorna till cellen och vävnaderna igår, tydligen så är det avsnittet bara värt 1 högskolepoäng så det kommer ju inte vara många frågor på den, tror vi fick ca 30 st och om man kan alla dem så kommer tentan gå finemang. Men sen har vi ju 89 stycken frågor om nervsystemet och sen en miljard grejer om rörelseapparatens anatomi som vi måste kunna. Och det är tydligen många som kört på just det sista. Vet en kille som går tredje terminen nu och som ännu inte klarat av den kursen. Jag ska verkligen plugga så att jag förhoppningsvis slipper göra omtenta, jobbigt att ha med sig en sån i bagaget för det slutar ju inte komma inlämningsuppgifter och andra tentor direkt som man måste plugga till.

Nu ska jag tömma min kamera på lite bilder för ikväll hade jag faktiskt tänkt ta med den till STUK och leka vimmelfotograf. Och så ska jag käka för min mage kurrar som bara den.

det kallas timing

Åh vilken lycka, jag och Mikaela kom nyss hem och så tror jag att jag missat Erik men så slår jag på TV:n och så är det precis hans tur!!! Jag är en fjortis jag vet, men jag kunde inte låta bli att hoppa omkring av glädje över det.

Kvällen hos Linda var supermysig som vanligt och maten var supergod. Planerar att fara ut med henne, Madde och Magnus och antagligen några jag inte känner på cleo. Men det måste bli en fredag så att jag kommer in :P

Nu ska jag fortsätta kolla idol, ha en bra kväll!


Ska kanske fira jul med Linda, Magnus och hans föräldrar. Hans mamma frågade mig vad jag kan tänka mig att göra då och Magnus svarade: Hon kan ju hacka lök. Den där lökhistorien kommer förfölja mig ända till graven!

Äntligen fredag igen

Har haft  två föreläsningar om cellvävnader idag, det började med att hela klassen går in i klassrummet och väntar på läraren...och väntar och väntar. Till slut kommer han och säger att han satt och väntade på oss i E-huset, men vi hade lektionen i D-huset. Snacka om att vara förvirrad! Han är inte den bästa föreläsaren heller, han ställer en fråga och innan man ens hinner uppfatta den säger han svaret. Väldigt störande.

Sen lunchade jag med Maarja, Marja, Elias, Sara och Malin och så satt vi där och snackade ett tag och nu har jag kommit hem och hunnit dammsuga. Snart ska jag fara och handla med Linda och sen ska jag fara med henne till Hertsön och äta trerätters-middag :) sen ska jag möta upp Mikaela vid Smedjan och så ska vi hem och ha trevligt tillsammans. Fick alldeles nyss sms av Linda att hon är på G så jag måste dra.

trevlig dag

elin - visst får du det om han kommer hit :)

Nu har jag kollat första avsnittet av Bonde söker fru. Per-Jörgen är ju bara för söt.

Har haft en superkul dag med tjejerna och sen förde jag Liv och Gry till deras cheerleadingträning eftersom Linda var på aerobic och combaten ändå skulle börja en halvtimme efter. Mitt i passet kommer Liv och Gry dit och säger att deras ledare aldrig dök upp. Dålig stil av henne att inte meddela något, men det kan ju ha hänt henne något. Hoppas inte det...Nåja har i alla fall riktigt möra axlar och rumpa av träningen så snart så är jag nog halvvägs till att ha något som kallas muskler!

Jag borde ha somnat för länge sedan, för jag ska upp kl 7 då jag har föreläsning kl 8.15- min första på två veckor, känns lite konstigt att fara till skolan nu ;) Imorgon kommer Mikaela hit förresten :) Hon kommer först på kvällen så vi hinner inte göra så mycket, men på lördag ska vi ut på STUK. Men jag kommer nog satsa nykter. Jag tycker det räcker med alkohol för ett tag framöver.

Ska kolla lite How I met your mother och sen försöka sova. Godnatt

8 oktober

Så var man tillbaka på Tuna igen, hinner dock inte vara hemma mer än en timme ungefär för sen ska jag till Linda (inte min syster, utan en i klassen) och vara social med henne, Sara och Malin. Sen ska jag ta hand om Liv och Gry innan deras cheerleading börjar kl 18 tror jag. Sen ska jag ju själv på combat kl 18.30. Så jag kommer hem ungefär vid 20.30 igen. Då måste jag plugga-som vanligt. Tentan är bara tre veckor bort och jag kan nada! Fasikes vad dagarna bara rusar förbi, känns ibland som att man inte ens hinner blinka så har ännu en helg kommit och gått. Speciellt oktober kommer susa förbi när jag har så många grejer inbokade + att 90 % av min lediga tid kommer gå åt till att plugga.

Igår var jag ju på Hertsön. Började med att äta världens godaste fläskfilé och potatisgratäng hos Madde. Jag har inte tyckt om potatisgratäng förut, men nu har jag faktiskt börjat gilla det. Sen spelade vi black out (alltså inget buzz) och sen får jag till Linda där vi kollade på en film som heter The lazarus project med Paul Walker. Han är så het i den filmen! Och den var faktiskt riktigt bra, så den rekommenderar jag till er som inte sett den.

Nu ska jag vara en duktig student ett tag i alla fall. Hörs sen

pissväder

Usch vilket äckligt väder det är ute! Det regnar och blåser. Blä blä blä. Nåja snart sa jag börja pallra mig mot Porsön. Hade tänkt tanka mobilen med en massa äldre Green Day-låtar men den är så seg på att laddas ner :/ Så jag får väl klara mig tills imorgon då. Nu är det bara FYRA dagar kvar. Jag har fortfarande inte fattat det, jag har inte ens hunnit oroa mig för hur jag ska ta mig till globen eller om jag kommer ställa mig i rätt kö osv. Men det kommer, jag lovar.

Jag håller på att titta på stallplatser här i Luleå, jag är ganska sugen på att ta hit Majje, men ekonomin måste ju tillåta det också. Och så måste jag ju ha tid. Det är nog det som blir trixigast att fixa. Borde försöka hitta en medryttare om det nu kommer bli så att pojken blir storstadshäst.

gött mos

Fixade nyss mina första högskolepoäng :D 4,5 har jag alltså nu, 180 så är jag färdig sjukgymnast. Redovisningen tog 70 min! Men då ställde läraren och den andra gruppen en massa frågor om arbetet. Sen fick vi lyssna på andra gruppens redovisning och då var det vi som skulle ställa frågorna. Det hela avslutades med att vi fick svara på en av instuderingsfrågorna var och jag drog en riktig vinstlott, jag skulle redogöra för de tre inlärningsstadierna och de kan jag som rinnande vattenl. Så det var a piece of cake.

Nu ska jag äta lunch och sedan fira min lycka med att kolla senaste avsnittet av how i met your mother, jag orkade aldrig kolla den igår. Sen ska jag fara till slemmis på Porsön och köpa Ben and Jerry's. Dumma ica på Hertsön som inte säljer dem! Därefter ska jag äta middag hos Madde och sen ska jag, hon och Linda buzza igen. Det börjar bli en trevlig vana :)

...

till mikaela - jag har fått såna där papper som man går till banken och så sätter de in pengarna åt mig. Jag har inte fixat så att csn har mitt kontonr än, men måste göra det nu.

Nu ska jag bara plugga i en timme till ungefär, sen ska jag kolla senaste avsnittet av how i met your mother och sen ska jag sova!

lovely

Jag är helt mör i kroppen, men det är en sån skön känsla efter ett hårt träningspass! Skulle ha varit ännu skönare om man får slappa ett tag och sen lägga sig, men har man seminarie imorgon så är det icke fallet. Ska bara slänga mig i duschen och ha en liten äta-stund och sen ska jag plugga i några timmar och SEN sova. Gud vad skönt det kommer vara när seminariet är över för då ska jag fara till Hertsön och umgås med Madde och Linda :)

dididi snart kommer jag ha världens snyggaste armmuskler! Najs säger jag eftersom jag är världens klenis annars. Fast som sagt så måste jag minimera al choklad,kakor och glass jag vräker i mig ´varje dag till typ tre dagar. Hm det borde jag klara av. Borde hinna fara till banken också imorgon och sätta in mina csn-pengar från augusti och september månad. Jag har inte gjort det än så snart kommer jag vara 19 000 kr rikare. Me like!

aja nu ska jag vara lite effektiv! Godnatt :*

babbleri

Hm jag känner att det enda jag skriver om i den här bloggen är en massa pluggrejer, nåja nu har jag i alla fall pluggat ett tag och det känns som att det mesta sitter någorlunda nu i alla fall. Nu ska jag bara nöta in det där jag bara kan till hälften så kommer det nog gå bra med förhöret imorgon. Tyvärr så kommer jag nog vara sjukligt nervös inför redovisningen, jag tycker inte om prata inför en massa männsikor. Jag är så förbaskat blyg :/

Nu är jag ensam i lägenheten, Maarja har skola till kl 18 (skadeglädje är den enda sanna glädjen :P) och Elin har dragit med Kim ( hennes pojkvän) någonstans. Ganska skönt för jag nöter en massa GD-låtar så att jag är väl föreberedd på söndag. Tänk om jag kunde göra samma sak med skolan! Nu lovar jag mig själv att inte skjuta upp något som har med skolan att göra! Jag måste bli bättre på att planera in pluggtid för det är ju mycket bättre att ta lite i taget än att tokplugga dagarna innan. Sen ska jag försöka hålla mig till att inte äta kakor och godis VARJE dag, varannan räcker ju faktiskt ;) och att jag ska skärpa mig lite när det gäller träningen. När Maarja väl skaffar STiL-kort ska vi börja pressa där några dagar i veckan. Fast jag borde skaffa mig en PT som står och skriker åt mig för annars är jag så slö.

Hm nu kom visst Elin hem, hon har köpt marsvinspellets för 70 spänn(!) crazy människa. Men det är ju dyrt med djurmat.

6 oktober

Nu har vi fixat powerpointpresentationen till imorgon, den kommer bli så bra ( får man hoppas!) Nu ska jag slöa ett kort tag och sen ska jag plugga ännu mer om de motoriska teorierna och den finmotoriska utvecklingen under det första levnadsåret + då allt det andra som jag redan kan hyfsat men som jag måste kunna spika imorgon. Måste också hinna läsa igenom det jag ska snacka om under redovisningen så att jag inte bara står och babblar en massa felaktiga saker, inte så kul!

Sen är det combat igen, yey! Maarja ska kanske med idag, det är ju roligare om hon är med, men jag klarade mig rätt hyfsat själv igår.

Snart är det söndag, jag fattar inte att det bara är några dagar kvar. Det känns så himla overkligt att få se Green Day live igen. Det var ju 4,5 år sen sist. Och nu har jag ju ståplats :D

Åh luleåååå

Luleå vann 6-2 mot Frölunda, fatta vad najs :) I'm in heaven


Nu ger jag upp pluggandet för ikväll och går och lägger mig så att jag är pigg (?) och glad imorgon kl 8 då jag ska stiga upp. Även om jag för tillfället bara kan hälften av det jag borde kunna till på onsdag så har jag en känsla som säger att allt kommer lösa sig, ganska ovanligt annars brukar jag alltid tro att allt ska gå åt helvete oavsett hur mycket jag pluggat. Får bara hoppas att det inte betyder att jag kommer misslyckas kapitalt.

Natti natti på er


trött men glad

Har nyss kommit hem från combaten, lika kul som vanligt och faktiskt en aningens mindre förvirrande än förra gången då programmet var helt nytt. Så någonting fastnar faktiskt i huvudet ;) Jens var jätteschysst och skrek åt mig att jag skulle ta i hårdare, så det är ju inte så svårt att föreställa sig vem jag föreställde mig att jag kickade och slog på :P Fatta hur kul det är att föreställa sig att man är i en mörk gränd ( som vi fick som exempel) och sen ska man mosa alla som försöker mörda en. Det är världens andrenalinkick speciellt eftersom musiken också är så himla bra! Så alla som är i luleå borde pröva det en gång åminstone, för här finns de bästa instruktörerna och självklart de grymmaste människorna som plågar sig själva tre dar i veckan.

Nu har Elin kommit så lägenheten ser ut som ett smärre kaos, men det blir nog bra ganska fort. Nu måste jag plugga ännu mer (jippie) och sen ska jag kanske kolla några avsnitt av how i met your mother om jag orkar.

Godnatt


yey

Idag är en bra dag för idag är det combat :)

Jag har nyss varit och hämtat cykeln från skolan. Jag lämnade den där i lördags för duktiga jag tappade bort nyckeln till den någon gång under kvällen. Tur att jag hade en extra nyckel!

Har städat en hel del idag, jag har varit tvungen att städa ur min walking closet för nu när Elin flyttar hit tar hon över den eftersom det inte finns någon garderob i hennes lilla rum. Nu ska jag äta en tidig middag och sen plugga järnet så att jag inte ser ut som ett frågetecken på onsdag när min lärare ställer de där förbaskade frågorna till mig.

pluggis

tja dagen har bestått av plugg, plugg och plugg. Tyvärr är det inte mycket som har fastnat än :/ Så imorgon är det ännu mera hårdplugg som gäller! Sen har jag hunnit diskutera gårdagen med Maarja när hon nu behagade att stiga upp ;)

Nu ska jag och Maarja kolla Kalle och chokladfabriken. Sen ska jag kolla några avsnitt av How i met your mother och plugga lite till innan jag ska lägga mig. Måste lägga mig hyfsat tidigt så att jag orkar vakna tidigt för att hinna med de grejer jag måste fixa. Får inte heller glömma bort att fara och hämta min cykel. Måste ha den innan kvällen så att jag kan cykla till combaten, jag orkar ju aldrig släpa på min tjockisväska så långt.

Peace out!

4 oktober

Somnade vid halv 6 imorse och vaknade kl 9 och kunde verkligen inte somna om, det tog säkert en halvtimme innan jag lyckades och inte blev det ju bättre av att de börjar brumma med en massa maskiner före kl 9 en söndagsmorgon! Hade jättekul igårkväll, vi förfestade i fällan, käkade pastasallad och snackade. Sen drog vi på oktoberfesten där vi fick en enklare trerättersmiddag. Haha de gamla som vi kickade ut från ped6 gav oss jättesnygga kläder vi skulle ha på oss under kvälllen. Jag fick en rosa luddig mössa med två tofsar och en svart klänning med långa ärmar med puffar och som var supersnäv vid knävecken.inte ens en 80-åring skulle ha på en sån ;) ska se om jag hittar bild på oss snyggingar! Efter oktoberfesten drog vi på mellanfest hos någon kille från det golvlaget Maarja tillhör på STUK. Tyvärr glömde jag min påse med mina och Maarjas skor där (vi hade såklart andra på oss :P) så jag måste fara tillbaka dit och hämta den. Tyvärr lyckades jag också tappa bort cykelnyckeln någonstans så efter STUK fick jag knalla hemåt, Maarja var snäll och sympatigick med mig i alla fall. Men det var snuskigt kallt ute. Vad fort det hinner ändra sig på bara en månad. Nå nu hoppade jag lite i ordningen, STUK var jättekul som oftast och de spelade bara bra musik igår och utan att remixa sönder låtarna eller höja ljudnivån till smärtsam mot slutet av kvällen. Sen gick jag, Maarja och Carro ( också en av de nya i ped6) och sålde pizzor i fällan innan vi gick hem vid halv 5. Det var kvällen i stora drag, och jag kan ju säga att ni aldrig borde köpa minttu-shots, de smakar förjävligt och bränner i halsen!

Idag måste jag bara plugga istuderingsfrågorna och sen händer väl inte så mycket mer, jo jag måste städa också. Kul sätt att fördriva en söndag på, men men. Om jag hinner ska jag fara ut till Hertsön också och kanske spela buzz.

2 oktober

Herregud Camilla skämde ut sig i idol, hon var ju superkass och beteendet efteråt var patetiskt! Fattar inte att hon var den första att gå vidare! Det enda som är bra med henne är namnet ;) Nåja alla andra är bara utfyllnad, Erik kommer kicka ass i finalen.

Håller på att kolla på senaste säsogen av top model just nu och käkar satsumas. Fattar inte varför jag klagar på hösten. Det är ju nu högssong för satsumas och såna kan jag äta tio av per dag-minst! Imorgon ska jag åka tillbaka till Luleå, hinner inte komma hem igen på över en månad :/ helgerna kommer ju vara fulla och den enda helgen jag är ledig är den innan tentan och då kommer jag vara helt hispig och plugga typ 10 timmar per dag. Jag hinner bara komma till lägenheten ca 13.30, slänga in grejerna,söka fram kläderna jag ska ha på mig och fixa mig. Och allt detta ska gå på typ en halvtimme för kl 14 ska de nya i ped 6 samlas i fällan innan de gamla i ped6, de vi ska kicka ut, kommer för att käka pastasallad och leka lekar :P

Nu ska jag fortsätta kolla top model och sen sova, kommer som sagt bli en hård helg. Godnatt


Herregud det har gått sju timmar sen jag fick sendraget, som förövrigt inträffade när jag skulle dra av en stövel. Hur lyckas man med det? Nu först vaden slappna av igen. Den har varit spänd som en stålfjäder fram tills nu.

AJ!

Jag har sendrag i vaden och det gör sjukt ont! Tänkte passa på att gå ut med Oliver medans pappa är och tankar bilen för sen ska jag till Hedenäset och riva hagarna med Elin och Kim. Men nu kan jag ju inte det eftersom det känns som att halva vadmuskeln har försvunnit :/

Idag har jag ju vart hos sjukgymnasten igen, snacka om att det var tungt att stiga upp kvart i 6! Jag var mer död än levande ända fram till lunch. Hade en rolig dag igen i alla fall. Och nu är jag ledig fyra dar innan jag har seminarie på onsdag morgon. Skönt, för imorgon kommer bli en jäkla kul natt och därför kommer söndagen antagligen inte kännas lika rolig, vi fick lilla biljetten till oktoberfesten, det fanns alltså en stor också vilket betyder ett större stop med antingen öl eller cider. Vet inte hur mycket som ryms i ett litet, men Maarja och jag hade tänkt passa på att ha en riktig suparkväll då, problemet är bara hur vi ska komma hem sen ;) Men sånt löser sig alltid!


okristligt tidigt

Måste vakna 05.45 imorgon, jag kan lika gärna trycka av en pistol i munnen på en gång :S Nåja som jag skrivit tidigare hade jag jättekul idag och morgondagen blir säkert också jätterolig!

Nu ska jag bara nörda lite på facebook innan jag lägger mig. Godnatt


min dag

Har haft en jätterolig fältstudiedag hos sjukgymnasterna på vårdcentralen :) Får ju inte säga så speciellt mycket, men jag skulle ha varit med hos en patient som hade en knäfraktur men hon hade fått åka in på sunderby sjukhus så jag missade det :/

Imorgon börjar jag redan kl 7, jag som fortfarande var halvt medvetslös vid den tidpunkten imorse, nåja jag kommer säkert somna ganska tidigt ikväll så då borde jag väl vara hyfsat pigg.

Ska snart äta mat och sen ska jag ut med Oliver och därefter plugga. Så ser min dag ut i princip. Hinner kanske fara ut och springa en sväng också. Vädret är så härligt så det skulle vara najs att få vara i skogen så mycket som möjligt nu.

Kan inte fatta att det redan är första oktober, tiden har gått så fort! Har en känsla av att de här tre åren kommer flyga förbi, men tänk sen om tre år kommer det stå leg. sjukgymnast framför mitt namn. Fan vad cool!

RSS 2.0