grrr

Hur svårt ska det behöva vara att få tag i någon på Lulebo så att man kan anmäla felen vi hittat? På hemsidan står det att felanmälan är öppet 8-17, men när jag provade ringa hade de stängt kl 13. Provade att ringa direkt till kvartersvärden men då hade han gått för dagen och kommer först på torsdag igen. Grr idag är sista dagen vi kan anmäla fel så då får jag slänga ihop ett mejl nu då. Sen ska jag verkligen göra klart alla instuderingsfrågor så att jag kan börja nöta in dem. Måste trippa till soprummet och förrådet också och slänga in en massa tomma kartonger dit.

Pumpen var grymt jobbig kan jag för övrigt säga! Mina ben skakade när jag skulle gå nerför trapporna efter att passet slutat. Misstänker att jag kommer ha en grym träningsvärk imorgon. Blev grymt besviken när Know your enemy kom och det var ett annat band än Green Day som spelade, enda anledningen till att gick dit och så sket det sig :( Men då vet jag i alla fall att jag kan boka in andra pass än pumpen för så himla rolig är den inte, det finns roligare (som combaten!!) och sen ska jag prova bodystepen och boxen med Maarja.

Imorgon väntar en massa plugg såklart, ska försöka hinna med minst 8 timmars plugg varje dag så det kommer inte finnas utrymme för så mycker mer än plugg, träna, äta och sova. Men vi har nog i alla fall satt ett datum för inflyttningsfesten, 16 januari så då slår vi två flugor i en smäll för då fungerar den även som en förfest innan tentaröjet :)

Peace out people!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0